Wojtek7 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Szorściak jest jeszcze młody i trochę lękliwy do mnie. Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Jakieś pomysły na imiona dla rudej małej suni i średniego pana szorściaka? Quote
Bejotka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Norka ogłaszać na Poznań a Kamę na W-wę? Czy jak? Quote
malagos Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 Podobna do małej rudej suni była nasza Wanilka, znalazła dom w tydzień :) ! Ten typ urody podoba się ludziom :) Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Norka ogłaszać na Poznań a Kamę na W-wę? Czy jak? Tak, Norka na Poznań, Kamę na Warszawę. Dziękuję :) Quote
asiuniab Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 myślę, myślę i nic mi do głowy nie przychodzi, gorzej, że nie tylko nic ładnego, ale nic kompletnie:( Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Ja myślałam o imionach Nutka i Kosmo. Quote
Bejotka Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 [URL=http://olx.pl/oferta/maly-kochany-norek-wyjatkowy-psiak-CID103-ID7QIVb.html]NOREK[/URL] [URL=http://olx.pl/oferta/kama-przyjaciolka-wszystkich-stworzen-CID103-ID7QJ0B.html]KAMA[/URL] na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 O matko - rudzielec to klonik "naszej" Florki! Tylko Florka większa jest. Fakt - telefony się o nią urywały :) Gdyby się znalazł DT, poszłaby do DS "na pniu"... Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Dlatego chyba nie ma co czekać z ogłoszeniami: Mikrosunia Nutka (6 kg) szuka dobrego domku! Treść: Sunia Nutka to malutka, młodziutka, ale bardzo spokojna suczka. To delikatne stworzonko, które pragnie domowego ciepła. Szuka rodziny spokojnej, bez dzieci. Przebywa w przytulisku w okolicach Kalisza (woj. wielkopolskie). Kontakt: Ola, tel. 513 816 835. Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 No i pięknie! Nadal zdarzają się telefony o naszą Florkę, więc w razie czego będę do Ciebie przekierowywać chętnych, Olu. Mały problem to tylko taki, że ogłaszaliśmy Florkę jako sunię super do dzieci i właśnie rodziny z dziećmi dzwoniły, a u Nutki nie wiemy jak w tym względzie. Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Wolałabym dla niej dom bez dzieci, ponieważ jest baaardzo spokojna i delikatna, raczej nie czułaby się zbyt dobrze w obecności brykających dzieci. Quote
Nutusia Posted November 17, 2014 Posted November 17, 2014 No właśnie - a o Florkę dzwonią dzieciowe domy. Zresztą poszła do domu z trójką dzieciaczków i jest wniebowzięta! Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 Pewnie dziecko dziecku nierówne, dużo zależy też od podejścia rodziców, więc nie przekreślę z góry takiego domku, jeśli trafi się absolutnie wyjątkowy ;) Quote
Bonsai Posted November 17, 2014 Author Posted November 17, 2014 NOREK KAMA na: olx.pl, alegratka.pl, oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl jak zwykle piękne ogłoszenia :) Dziękuję! Z ciekawostek: ostatnie dwa telefony w sprawie Diego były z olx.pl i morusek.pl Quote
Bonsai Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Bejotko, miałam już dwa telefony o Norka. I umawiam jedną wizytę przedadopcyjną. Dziękuję!! Quote
Bonsai Posted November 18, 2014 Author Posted November 18, 2014 Koniecznie! Poprosiłam też znajomą z Kalisza, która też robi ładne zdjęcia, żeby podjechała do G. zrobić psiakom zdjęcia. Umówiła się z Wojtkiem wstępnie na niedzielę, więc jak wszystko pójdzie dobrze, to niedługo będziemy mogli ruszyć z ogłoszeniami również "nowych" psiaków. Quote
Bejotka Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Super, dobre zdjęcia to podstawa :) Też uruchamiam kciuki za Norka! :) :thumbs: Quote
gluchypies Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 Ja też trzymam kciuki za Norka! I oby udały się zdjęcia psiaków w niedzielę, na pewno pomoże to w skutecznych ogłoszeniach :) Quote
Mela Jakimiuk Posted November 18, 2014 Posted November 18, 2014 ojej , ja tez trzymam mocno, mocno kciuki Quote
Wojtek7 Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Jutro adopcja Lolka. Małżeństwo z siedmioletnim synem, mieszkają w bloku. Pani przez telefon bardzo w porządku, mieli już wcześniej psiaki. Quote
Recommended Posts