Jump to content
Dogomania

"PRZYTULISKO" G"- skrajne zaniedbanie i potworna potrzeba miłości! UŚPILI RUDIEGO !!

Recommended Posts

Posted

Napisała do mnie Pani Agnieszka w sprawie Norka, bardzo prosi o kontakt i informacje związane z jego adopcją.

Bonsai - na priv wysyłam Ci nr telefonu do tej Pani.

Posted

Tak, to on. Nazwijmy go jakoś. Może Elmo?

Trudno mi coś więcej o nim napisać, bo dosyć krótko miałam z nim styczniść. To młody pies, więc jest chętny do zabawy, lubi biegać, jest dosyć energiczny, ale jednocześnie nie ma ADHD, chętnie słucha człowieka, wiec będzie łatwy w ułożeniu. Wobec ludzi jest bardzo przyjazny. Nie wiem jak z psami.

Posted

[URL=http://olx.pl/oferta/mlodziutki-szorstkowlosy-elmo-przepiekny-pies-CID103-ID8flkP.html]ELMO[/URL]

już na: olx.pl, alegratka.pl

i za chwilę na: oglaszamy24.pl, lento.pl, zwierzaki.a4z.pl, przygarnijzwierzaka.pl, adopcje.org, morusek.pl, e-zwierzak.pl, naszemiasto.pl, ogloszenia.wp.pl, doadopcji.pl, pethome.com, zoomia.pl, gumtree.pl

Posted

Dziękuję!!! :)

Niestety Miszka wróciła z adopcji. Szuka naprawdę spokojnego domu. W tym, w którym była, po dwóch dniach przestała jeść. Była niespokojna, mało odpoczywała - rodzina adopcyjna była liczna i chyba ją to przytłaczało. Będzie do adopcji po nowym roku, na spokojnie.

A Norek umówiony jest na adopcję w sobotę na 16:00. Trzymajcie kciuki!!! Domek zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, przesłał mi mnóstwo zdjęć swojego poprzedniego psa (umarł śmiercią naturalną ze starości miesiąc temu): zdjęcia w domowych pieleszach, na wakacjach, no super. :) bardzo pozytywna rodzina dwuosobowa. ;)

Posted

No to czekamy na wieść o adopcji Norka na 100% :) Pani Agnieszka "mailowo" też zrobiła na mnie dobre wrażenie :)

Miszki nie ogłaszałam, macie jej fotki?

Ogłaszam 13 Waszych psiaków - to dajcie resztę!

Posted

Miszka to ta mała ruda sunia: http://www.dogomania.com/forum/topic/131853-przytulisko-g-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-mi%C5%82o%C5%9Bci-u%C5%9Bpili-rudiego/page-143#entry15946389

Bejotko, w weekend postaram się zrobić porządek na pierwszej stronie wątku, uaktualnić pieski. Będę wiedziała, których nam brakuje i w święta dorobię zdjęcia, albo jeśli o którymś wiemy mało, to mu się bardziej przyjrzę.

Posted

Miszka to ta mała ruda sunia: http://www.dogomania.com/forum/topic/131853-przytulisko-g-skrajne-zaniedbanie-i-potworna-potrzeba-mi%C5%82o%C5%9Bci-u%C5%9Bpili-rudiego/page-143#entry15946389

Bejotko, w weekend postaram się zrobić porządek na pierwszej stronie wątku, uaktualnić pieski. Będę wiedziała, których nam brakuje i w święta dorobię zdjęcia, albo jeśli o którymś wiemy mało, to mu się bardziej przyjrzę.

O kurczątko... A Miszka wróciła do DT czy jest w przytulisku?