Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Co tu pisać....Kara wygląda na zdrową, jeśli DT będzie miał problemy z karmą dla psiaka to pomożemy...Domku znajdź się:placz::placz::placz:

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania jakiej ona bedzie wielkosci?
mam dom dla suni wysterylizowanej ON ale dom z ogrodem i kojcem, czyli standardowo - ogrod caly do biegania i jako schronienie kojec - z duża budą po psiaku ktory odszedl. Ludzie mi znani, obok mojego domku na wsi.
Wiem ze piesek to do domku i na kołderke, ale sa psiaki dla ktorych jest to lepszy dom niz wegetacja w schronie.:roll:

Posted

Moja oneczka (poniemiecka też przez dogo znaleziona) była domowa i łożeczkowa.
Teraz szleje po działce i wogółe do domu nie chce wchodzić hihihi.
Jak jest do wyboru buda w ogrodzie i schron to myślę że nie ma się nad czym zastanawiać.

Posted

niestety nie wiem dokładnie jakiego wzrostu będzie Karusia, ma ok 6 mies więc nie jest jeszcze sterylizowana bo jest za wcześnie a wiadomo hormony tez są potrzebne psu do wzrostu, jej rodziców także nie widziałam, teraz wzrostem sięga pod kolana tzn plecami ( w kłębie się to chyba nazywa :oops: )ja niestety nie moge dać jej więcej czasu, jestem po zarwanej nocce mój maluch miał 39,9 stopni gorączki :placz: mam nadzieje że nie od zabawy na psich sikach i kupach, zaraz biegne z nim do lekarza :-( Kara w nocy piszczała ( chyba chciała wyjść) chwile później znów narobiła w przedpokoju i kuchni, ja niestety nie mam takiej możliwości aby z nią wychodzić natychmiast jak zapiszczy :shake: a psina jest na doberj drodze żeby nauczyć sie załatwiać swoje potrzeby poza domem/mieszkaniem, co do miejsca zamieszkania Kary jest mi to obojętne czy bedzie mieszkała na dworze ( w ocieplonej budzie ) czy w mieszkaniu, ale zważając na to że nie jest jeszcze nauczona czystości i jest bardzo czujna, (obszczekuje każdego kto przechodzi pod moimi drzwiami i prawie każdego jak wyjdzie na podwórko) jest bardzo żywa i energiczna, uwielbia WODE, jak ją zabrałam na działke to władowała sie do oczka wodnego i polowała na żaby, ryby i muchy:diabloti: nie boi sie pływać. Z jedzeniem nie jest wybredna ale nie wie co to sucha karma i nie chce jej jeść ( może nigdy w życiu nie widziała na oczy suchej karmy) jest zdrowa ale nie ma zrobionych szczepień ( przechodzi to na przyszłego właściciela) jakby co łapcie mnie na fona bo nie wiem kiedy bede na forum 510 77 42 79

Posted

Cholerka!!!Czy ktoś mógły wziąć ją na tymczas?Powinna sszybko znaleźć domek bo jest młoda i ładna...:placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Hakita']Czekam na odpowiedź kolegi, bo jakiś czas temu jego rodzice chcieli jakiegoś onkowatego psiaka. Może się uda... Trzymajcie kciuki!!![/quote]
Trzymamy!!!

Posted

Jutro do godziny 16.00 można dać ogłoszenie do gazety wyborczej (za darmo).
Ogłoszenie ukaże się w piątek.
Taki ładny pies na pewno by komuś przypadł do gustu.

I czy mam wystawić ją na allegro?

Posted

na allegro- gdzie sie da! Prosimy! :)
Do gazety wyborczej? super! :) teraz tylko chetny potrzebny..Ania pewnie nie ma czasu...chociaz...zobaczymy co odpisze ;)

Posted

Jeżeli piesek nie był ogłoszony na allegro to go chętnie umieszczę, ale ponieważ nie znam psiaka to proszę napisać mi gotową treść ogłoszenia!

Jeżeli będę miała treść ogłoszenia mogę ją też umieścić na allegratce.

Ogłoszenie do gazety wyborczej można wysłać sms-em (koszt sms-u 2,44).

Żeby wysłać ogłoszenie w przypadku psa należy wpisać:
kod [B]SFP [/B]potem wstawić [B]spację[/B], potem wpisać [B]treść ogłoszenia.[/B]
[B][COLOR=#ff0000]Uwaga:[/COLOR][/B][COLOR=#ff0000] cała treść ogłoszenia razem ze spacjami i kodem nie może przekroczyć 140 znaków. Proszę też nie zapomnieć o nr telefonu.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000]Żeby ogłoszenie ukazało się w ten piątek to należy wysłać je najpóźniej w środę do godz. 16.00[/COLOR]