asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 podnoszę!!!!!!!!!!!!!!!! pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Hakita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Jejku!!! A jak się nie uda znaleźć nic, to może chociaż hotel??? Czy Karunia ma allegro, bo ja już się pogubiłam...:shake: Quote
Ania z Bytomia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Kochani ja już też powoli nie daje rady, mój tz pracuje po 12 h na dobe mamy ok 1200 zł na mc, na jedzenie dla kota i 2 psiaków idzie mi ok 30 zł dziennie, wczoraj byłam z moją sunią u weta w chorzowie (miała podejżenie nowotworu :-( , naszczęście okazało sie ze to ropień powstały z źle zrobionego zastrzyku, zostało to naciete i oczyszczone, teraz mała musi brać antybiotyk i musze jej czyścić rane 2 x dziennie) na weta wyszło mi 5 dych + antybiotyk 20 zł za 10 dni kontrola.... + jeszcze opłaty za mieszkanie :shake: małe dziecko także dużo potrzebuje (aktualnie też na antybiotykach - ma zapalenie gardła i ropny katar), zostawiłam dzisiaj synka pod opieką (musiałam iść do weta na kontrole z kocikiem i Mimką) tz był taki zmęczony po nocce że drzemałi i nie wiedział co mały robi, najgorsze jest to że znikneły mi tabletki :mad: ciekawa jestem czy sam je zjadł czy poczęstował nimi Kare :angryy: Karucha także bardzo psoci - jak to młody pies, pogryzła mi w nocy cały worek ze śmiećmi a zawartość rozwlekła po całym mieszkaniu, rozszarpała pampersy i chyba najadła sie nich bo dostała biegunki - całą kuchnie miałam zafajdaną, synuś rano wstał, nawet nie wiem kiedy i poszedł do kuchni, szalał razem z Karą w tych śmieciach i kupach :diabloti: już też powoli zaczynam być bezsilna ale jak nie znajdzie sie dla niej domek choćby tymczas to bedziemy musieli naprawde zaprowadzić do schronu :shake: Quote
beka Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Wrzucę ją na owczarki http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=10827&PN=1&TPN=1 Quote
asiak Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 pilnie potrzebny DT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kochani pomóżmy Ani... i Koruni.... p.s. ja niestety pomóc nie mogę, bardzo mi przykro Quote
Patsi Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Do tego wszystkiego Ania mieszka w kawalerce. Nie dziwię się więc TŻ Ani, że stracił cierpliwość....Hotelik nie jest chyba najlepszym pomysłem-bo po pierwsze to ogromne koszty,a po drugie po historii z Tasmanem, nie oddałabym do bytomskiego hotelu dla zwierząt żadnego zwierzaka. Tymczas dla Kary potrzebny!!! Quote
Ania z Bytomia Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 echo :shake: :-( a Karusia nadal czeka na domek :placz: Quote
Macho Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 beka napisał(a):Kto może pomóc?? KOrunia potrzebuje DT. O Tak! Kara szuka domu ! DT lub staly.... Ps. To KARA nie KORA ;) Quote
Ania z Bytomia Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 możesz podać moje gg 263 22 27, telefon mam wspólny z tz ale on niechętnie wypowiada sie na temat Kary, jak dla niego pies to pies :p dlatego lepiej bedzie jak nie podam, gdyby sie jednak ktoś dopominał o adres lub nr tel dajcie znać:oops: Quote
fizia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Kara na kupiepsa.pl http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=13111 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=13112 Quote
Ania z Bytomia Posted May 20, 2007 Author Posted May 20, 2007 cisza..., a czas płynie :-( już zostały tylko 3 dni :shake: Quote
Tweety Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 zegar nieubłaganie odlicza ostatnie chwile dla Kary:-( Quote
Patsi Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Aniu, zmień tytuł-na coś w stylu "Kara 6m-cy, mix ON ma jeszcze 3 dni na znalezienie domku" Quote
Hakita Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Nie było mnie trochę i miałam nadzieję, że może coś się zmieniło, a tu nic...:placz: KARA pilnie szuka domku lub chociaż DT!!! POMOCY!!! Quote
Recommended Posts