Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opowieści o spacerze część ostatnia.

Po obejściu i obfotografowaniu kapliczki ruszyliśmy dalej, przedzierać się przez śniegi i zaspy :evil_lol:.

Bazyli jak zawsze czujny, zwłaszcza jeśli chodzi o las ;).

Spacer dobiegł końca. A na końcu było to:

Posted

rufusowa napisał(a):
a co do polowania, to BAzyli jak chce to moze sie szybko i sprawnie poruszac? :razz:

:evil_lol:
Może, ale jak słusznie zauważyłaś JAK CHCE :evil_lol::evil_lol:.

Posted

Rwpb, Ciebie tak, ale Atoska już niestety nie... Bazyli by go zeżarł :shake:

[quote name='rufusowa']na drugiej fotce wygląda prawie jak Vader :evil_lol:Coś w tym jest :evil_lol:.

Bazylemu też tak się zatyka kaganiec, ale pańcia co jakiś czas zarządza postój i śnieg wytrzepuje. O ile białas wcześniej nie kichnie i sam nie przepcha otworków :evil_lol: (to jego metoda na pozbywanie się śniegu).

Posted

Byłam, widziałam i co napisaliście przeczytałam :).
Zdjęć nie wrzucam, bo na ryjek padam - właśnie skończyłam aktualizację wątku kat. schroniska i strony schroniskowej... Jutro wrzucę!
Dobrej nocy :loveu:.

Posted

Również pozdrawiamy w poniedziałkowe popołudnie, spędzane w pracy ;).

[quote name='rufusowa']biedna Kasia...wspolczuje aktualizacji na katowickim wątku :placz:Katowicki wątek to jeszcze pikuś. Do tego dochodzi strona schroniska. I wszystko razem (pobyt w schronisku, obróbka zdjęć, aktualizowanie strony i wątku) zajmuje zawsze ok. 6-8 godzin...

[quote name='rufusowa']mam nadzieje ze przez weekend odpoczęłaś :pW sobotę troszkę, w niedzielę w pracy byłam...

A oto gry i zabawy z białym potworem.

Najpierw spokojnie, wręcz leniwie.

Potem mały atak na białe cielsko ;).

Uwaga! Budzi się potwór... :crazyeye: :evil_lol: