Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Moze by zaczac zbierac deklarcje na Dogo. Ile potrzeba na hotelik u Murki ?

chyba 400zl,duzo.....
ale 150zl moze bedzie wplacala Maja,ktora umiescila Sonie na tymczsie
przez 3 miesiace nie bylo wplaty,ale to moze dlatego,ze nie miala pracy,ale teraz juz wplata jest
wiec jest 150zl
i potrzeba by bylo 250zl

Posted

Ja patrzyłam, ale ogłoszenia nie znalazłam :( Może przeoczyłam, bo to w sklepie było, ale jednak ani w miejscu z ogłoszeniami nie było, ani w rubryce psów do adopcji

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ja patrzyłam, ale ogłoszenia nie znalazłam :( Może przeoczyłam, bo to w sklepie było, ale jednak ani w miejscu z ogłoszeniami nie było, ani w rubryce psów do adopcji

To mialo byc ogloszenie tam gdzie sa 4 psiaki do ogloszen
to moze lepiej,ze nie ma,moze w tym wydaniu co sie ukaze bedzie,bo myslalam,ze sie ukazalo i nikt nie dzwoni
a to wydanie z pazdziernika? Czy listopada?

Posted

pomóżpomagać napisał(a):
jak mozna prosic linka na fb na priv to chetnie udostepnie

Suczkę dodawałam na swoją tablicę, grupie DOGOMANIA:) i LUBLIN DLA ZWIERZĄT. Jako tako Sonia na fejsbuku wydarzenia chyba nie ma ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Suczkę dodawałam na swoją tablicę, grupie DOGOMANIA:) i LUBLIN DLA ZWIERZĄT. Jako tako Sonia na fejsbuku wydarzenia chyba nie ma ;)

To moze ktos by mogl zrobic?

Posted

[quote name='Ty$ka']Postaram się zrobić, ale potrzebuję pełne dane co chcecie na tym wydarzeniu :)[/QUOTE]
dane ta takie,ze Sonia 1,5 roku czeka na dom
sunia lagodna i dobra,a niezauwazalna,wsrod milionow ogloszen sunia ginie w tlumie
jest grzeczna i kochana,lagodna,lubi wszystkich,dzieci lubi i inne psiaki i kociaki,i ptaki.....wszystkich lubi
na tymczasie jest uwiazna,bo ma sklonnosc do ucieczek,moze mieszkac w mieszkaniu w bloku,wystarcza jej trzy spacerki dziennie,ma ok. 4lat
panicznie boi sie burzy i petard,a Sylwester zbliza sie nieuchronnie
sunia potrzebuje milosci,kontaktu z czlowiekiem