Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 214
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aisaK napisał(a):
Ile kosztowałaby podróż Kraków-Opole pociągiem? Może faktycznie by ktos mógł pojechać??/

Normalny bilet normalnym pociągiem koło 30zł w jedną stronę. Chyba, że podrożały...

Posted

no to ja juz nic nie rozumiem... dziś wzięłam ją też na spacer tym razem z Luxem.. i ona świetnie się z nim bawiła :) znaczy Lux był mniej zadowolony bo skakała po nim jak wariatka, ale ona zupełnie nie jest agresywna do innych psów..
Ja wiem czemu Wy tak uważacie.. bo ona bardzo szczeka jak widzi jakiegoś psa w polu widzenia...., tak było i z Gonzem i z Luxem.. ale jak tylko podejdzie to ..szaleństwo :D
Ta wariatka jest nie wyżyta.. az się nie chce wierzyć że ma 8 lat i chore serce :)

Posted

w zwiazku z jej chorym sercem nie wiem czy szalenstwa sa wskazana...Asia ja umiem poznac kiedy pies sobie szczeka ot tak,a kiedy z innych powodow..Po prostu nie zamierzam reklamowac Rozy jako super lagodnego psa,bo ktos ja wezmie do domu gdzie juz jest pies i co jak sie jednka nie dogadaja?Widze jak sie zachwouje i tyle,nie zamierzam przyczynic sie do zwrotu Rozy,bo to by ja zabilo....
Oczywiscie bardzo mnie ceszy jesli potrafi sie bawic z innymi i oby trafilo jej sie to w nowym domku

Posted

Kurde ciotki musimy się jakoś dogadywać z tym wyprowadzaniem... bo w schronie jest 500 psiaków i szkoda, zeby jeden wychodził dwa razy dziennie, a reszta przez 10 lat nie była wcale!!!!