Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewu'][B]Jola i Ola to będą dźwigać ale skąd mają na to brać...[/B].[B]Plus hotelik do podziału.....[/B]
Rozwożą psy na własny koszt po całej Polsce, opłacają hoteliki, leczenie...
[B]Naprawdę to za dużo jak na dwie młode , skromne dziewczyny....[/B][/QUOTE]

Wiem ewu, zdaję sobie z tego sprawę :(
Za dużo tych bid, a za mało nas, a przede wszystkim kasy, bo całe ratowanie psiaków tak naprawdę rozbija się o kasę :(

Posted

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246030-Rozliczamy!-dla-Pepe-z-przetraconym-kregoslupem-zapraszam-sercem-6-08-14-08-g22[/URL] ciociuniu ewu jak będą nowe wplaty dla Pepunia z bazarenku -[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG] wpisz b proszę , dziekuje , pozdrawiam i sciskam kciuki za niuniusia[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG]

Posted (edited)

[SIZE=3][B]Kolejne wpłaty:

Betbet 50 zł
ania 75 20 zł
bazarek ewy gonzales:
gabulina 20 zł
Poker 15 zł
pelasialala 10 zł

Dziękuję:):):)
[/B][/SIZE]

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='pikola']Ciesze sie ze dotarlo.
Jak Pepuniek sie czuje?[/QUOTE]
Dziękuję:)[B] Wpłaciłam dzisiaj 240 zł . [/B]
Jak sprzedam w kantorze euro, to dokładnie podam kwotę jaką dostanę:)
Pepe ma się dobrze.
Siedzi bida w domku i pilnuje swojej Pani:) Strasznie potrzebuje człowieka.... Jak Aneta siedzi przy kompie to Pepinek główkę kładzie na jej stopy...
Biedny , kochany okruszek.

Edited by ewu
Posted (edited)

[quote name='asiuniab']ja wciąż myślę o Pepe, i wciąż pamiętam, tylko skąd te grosiki brać:([/QUOTE]
Asia Ty mnie nie denerwuj!!!!!:mad:
Yodzinkę masz na karku a z tego co pamiętam nie jesteś trzecią żoną Kulczyka:eviltong::eviltong::eviltong: Zresztą chyba byś nie chciała takiego brzydala:diabloti:;););)

Edited by ewu
Posted

[IMG]http://www.abload.de/img/2hxopxhhh6wbzpxx6f2zecfjon.jpg[/IMG]:loveu: i ja bym nie chcialla ...ja pracuje z milionerami .... potwornie samolubni sa :shake::-(:crazyeye:i nie e podziela się z zadnym zwierzunkiem :shake::shake::shake: ...wszystko im obiejetne , tylko swoje ,,miliuny ,, licza .......ludzie bezercowi ,, daza ku przodowi za wszelka cene ...... tylko jedna z nich ma serce jaklo takie ..... kochany Pepenku sciskunia cioteczka :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='ewa gonzales'][IMG]http://www.abload.de/img/2hxopxhhh6wbzpxx6f2zecfjon.jpg[/IMG]:loveu: i ja bym nie chcialla ...ja pracuje z milionerami .... potwornie samolubni sa :shake::-(:crazyeye:i nie e podziela się z zadnym zwierzunkiem :shake::shake::shake: ...wszystko im obiejetne , tylko swoje ,,miliuny ,, licza .......ludzie bezercowi ,, daza ku przodowi za wszelka cene ...... tylko jedna z nich ma serce jaklo takie ..... kochany Pepenku sciskunia cioteczka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
Masz rację Ewciu:) Ja też znam bogatych ludzi , którzy grosza nikomu nie dadzą....
Zamiast serc mają kasy fiskalne...

Posted

Jak bym ja miala tak duzo pieniedzy to kupilabym sobie dom,kilka hektarow ziemi i wziela bym najwieksze bidy ze wszystkich schronow w Pl.
I pare koni,zeby starosci u mnie doczekaly,pasac sie na zielonych lakach..

Tak sie zastanawiam,jak szybko Pepun zaufal ludziom.Wystarczy troche serca okazac a One by za czlowiekiem w ogien skoczyly..

Posted

[quote name='pikola']Jak bym ja miala tak duzo pieniedzy to kupilabym sobie dom,kilka hektarow ziemi i wziela bym najwieksze bidy ze wszystkich schronow w Pl.
I pare koni,zeby starosci u mnie doczekaly,pasac sie na zielonych lakach..

Tak sie zastanawiam,jak szybko Pepun zaufal ludziom.Wystarczy troche serca okazac a One by za czlowiekiem w ogien skoczyly..[/QUOTE]

Pikola, widzę, że jak każda z nas marzysz o wygranej w totka ;)

Bo zwierzaki właśnie takie są....Stety i niestety...Dla swojego człowieka zrobią wszystko, będą kochać do końca i bezgranicznie, choćby ten ich nie kochał, krzywdził i ranił, a one tak niewiele potrzebują :(

Posted

Pepe zaszczepiony, Dzisiaj miał badania krwi i serduszka.
Niestety ma straszne problemy z zębami:( Część się rusza, dziąsła obrzmiałe , czerwone, z pewnością odczuwa ból.
Jutro ma mieć zabieg. Został przebadany, wyniki są nad podziw dobre. Martwię się ale tych zębów tak nie można zostawić bo to się źle skończy...:(
Jutro chyba jakiś nerwosol łyknę:(

Posted

ewu nie martw, my kiedyś operowaliśmy dzikusa, którego oswajaliśmy...pysk był jedną wielka zgnilizną. wet oceniał psa na około 14 lat... i dobrzeee byłooo. Takie psiaki zahartowane, jak wyniki ok to dobrze,znaczy się organizm silny.
A zęby trzeba usunać bo od chorych zębów potem reszta siada, jeść sie nie da, boli.
Trzymam kciuki.

Posted

Wszystko w porządku:) Pepuś miał robione EKG przed zabiegiem i wyszło jak na jego wiek bardzo dobre, badania krwi też bez większych zastrzeżeń:) Zadziwiające ,że tak dobrze zniósł te wszystkie lata poniewierki.
Ząbki wyremontowane, Pepuś jak nowy:)