paula_t Posted August 16, 2013 Posted August 16, 2013 [quote name='ewu'][B]Jola i Ola to będą dźwigać ale skąd mają na to brać...[/B].[B]Plus hotelik do podziału.....[/B] Rozwożą psy na własny koszt po całej Polsce, opłacają hoteliki, leczenie... [B]Naprawdę to za dużo jak na dwie młode , skromne dziewczyny....[/B][/QUOTE] Wiem ewu, zdaję sobie z tego sprawę :( Za dużo tych bid, a za mało nas, a przede wszystkim kasy, bo całe ratowanie psiaków tak naprawdę rozbija się o kasę :( Quote
Nadziejka Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246030-Rozliczamy!-dla-Pepe-z-przetraconym-kregoslupem-zapraszam-sercem-6-08-14-08-g22[/URL] ciociuniu ewu jak będą nowe wplaty dla Pepunia z bazarenku -[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG] wpisz b proszę , dziekuje , pozdrawiam i sciskam kciuki za niuniusia[IMG]http://supergify.pl/images/stories/yrafy/jee/1110.gif[/IMG] Quote
asiuniab Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 ja wciąż myślę o Pepe, i wciąż pamiętam, tylko skąd te grosiki brać:( Quote
ewu Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 [quote name='edek']Co u Pepe słychać ?[/QUOTE] Siedzi u Anetki:) Quote
ewu Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 [SIZE=3][B]Pepe dostał 60 euro od pikoli:) Dziękuję:):):):)[/B][/SIZE] Quote
ewu Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 (edited) [SIZE=3][B]Kolejne wpłaty: Betbet 50 zł ania 75 20 zł bazarek ewy gonzales: gabulina 20 zł Poker 15 zł pelasialala 10 zł Dziękuję:):):) [/B][/SIZE] Edited August 20, 2013 by ewu Quote
pikola Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Ciesze sie ze dotarlo. Jak Pepuniek sie czuje? Quote
ewu Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 (edited) [quote name='pikola']Ciesze sie ze dotarlo. Jak Pepuniek sie czuje?[/QUOTE] Dziękuję:)[B] Wpłaciłam dzisiaj 240 zł . [/B] Jak sprzedam w kantorze euro, to dokładnie podam kwotę jaką dostanę:) Pepe ma się dobrze. Siedzi bida w domku i pilnuje swojej Pani:) Strasznie potrzebuje człowieka.... Jak Aneta siedzi przy kompie to Pepinek główkę kładzie na jej stopy... Biedny , kochany okruszek. Edited August 20, 2013 by ewu Quote
ewu Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 (edited) [quote name='asiuniab']ja wciąż myślę o Pepe, i wciąż pamiętam, tylko skąd te grosiki brać:([/QUOTE] Asia Ty mnie nie denerwuj!!!!!:mad: Yodzinkę masz na karku a z tego co pamiętam nie jesteś trzecią żoną Kulczyka:eviltong::eviltong::eviltong: Zresztą chyba byś nie chciała takiego brzydala:diabloti:;););) Edited August 20, 2013 by ewu Quote
Nadziejka Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 [IMG]http://www.abload.de/img/2hxopxhhh6wbzpxx6f2zecfjon.jpg[/IMG]:loveu: i ja bym nie chcialla ...ja pracuje z milionerami .... potwornie samolubni sa :shake::-(:crazyeye:i nie e podziela się z zadnym zwierzunkiem :shake::shake::shake: ...wszystko im obiejetne , tylko swoje ,,miliuny ,, licza .......ludzie bezercowi ,, daza ku przodowi za wszelka cene ...... tylko jedna z nich ma serce jaklo takie ..... kochany Pepenku sciskunia cioteczka :loveu::loveu::loveu: Quote
ewu Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 [quote name='ewa gonzales'][IMG]http://www.abload.de/img/2hxopxhhh6wbzpxx6f2zecfjon.jpg[/IMG]:loveu: i ja bym nie chcialla ...ja pracuje z milionerami .... potwornie samolubni sa :shake::-(:crazyeye:i nie e podziela się z zadnym zwierzunkiem :shake::shake::shake: ...wszystko im obiejetne , tylko swoje ,,miliuny ,, licza .......ludzie bezercowi ,, daza ku przodowi za wszelka cene ...... tylko jedna z nich ma serce jaklo takie ..... kochany Pepenku sciskunia cioteczka :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Masz rację Ewciu:) Ja też znam bogatych ludzi , którzy grosza nikomu nie dadzą.... Zamiast serc mają kasy fiskalne... Quote
pikola Posted August 20, 2013 Posted August 20, 2013 Jak bym ja miala tak duzo pieniedzy to kupilabym sobie dom,kilka hektarow ziemi i wziela bym najwieksze bidy ze wszystkich schronow w Pl. I pare koni,zeby starosci u mnie doczekaly,pasac sie na zielonych lakach.. Tak sie zastanawiam,jak szybko Pepun zaufal ludziom.Wystarczy troche serca okazac a One by za czlowiekiem w ogien skoczyly.. Quote
ewu Posted August 21, 2013 Author Posted August 21, 2013 [SIZE=3][B]Pepunio dostał 10 zł od anett z bazarku ewy gonzales:) Dziękuję:)[/B][/SIZE] Quote
Nadziejka Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [IMG]http://img54.imageshack.us/img54/8629/9xr6.gif[/IMG]dziekuje już wpisuje ciocniu:loveu::loveu:pozdrawiam Quote
paula_t Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 [quote name='pikola']Jak bym ja miala tak duzo pieniedzy to kupilabym sobie dom,kilka hektarow ziemi i wziela bym najwieksze bidy ze wszystkich schronow w Pl. I pare koni,zeby starosci u mnie doczekaly,pasac sie na zielonych lakach.. Tak sie zastanawiam,jak szybko Pepun zaufal ludziom.Wystarczy troche serca okazac a One by za czlowiekiem w ogien skoczyly..[/QUOTE] Pikola, widzę, że jak każda z nas marzysz o wygranej w totka ;) Bo zwierzaki właśnie takie są....Stety i niestety...Dla swojego człowieka zrobią wszystko, będą kochać do końca i bezgranicznie, choćby ten ich nie kochał, krzywdził i ranił, a one tak niewiele potrzebują :( Quote
pikola Posted August 22, 2013 Posted August 22, 2013 Tak,marze tylko ze nie gram:roll: Bidny nie wygra,musi zarobic.Taka prawda. A czy mozna prosic o fotke Pepunia:cool3:Choc jedna,taka malutka;) Quote
Nadziejka Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Siem przylanczammmm ku prosbie:cool3::loveu::loveu:z pozdrowieniem rzecz jasna :loveu::bye::buzi:Pepinku Quote
ewu Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Pepe zaszczepiony, Dzisiaj miał badania krwi i serduszka. Niestety ma straszne problemy z zębami:( Część się rusza, dziąsła obrzmiałe , czerwone, z pewnością odczuwa ból. Jutro ma mieć zabieg. Został przebadany, wyniki są nad podziw dobre. Martwię się ale tych zębów tak nie można zostawić bo to się źle skończy...:( Jutro chyba jakiś nerwosol łyknę:( Quote
Betbet Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 ewu nie martw, my kiedyś operowaliśmy dzikusa, którego oswajaliśmy...pysk był jedną wielka zgnilizną. wet oceniał psa na około 14 lat... i dobrzeee byłooo. Takie psiaki zahartowane, jak wyniki ok to dobrze,znaczy się organizm silny. A zęby trzeba usunać bo od chorych zębów potem reszta siada, jeść sie nie da, boli. Trzymam kciuki. Quote
ewu Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 Wszystko w porządku:) Pepuś miał robione EKG przed zabiegiem i wyszło jak na jego wiek bardzo dobre, badania krwi też bez większych zastrzeżeń:) Zadziwiające ,że tak dobrze zniósł te wszystkie lata poniewierki. Ząbki wyremontowane, Pepuś jak nowy:) Quote
Recommended Posts