Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

cięzko. Strasznie duzo papierów :/
jutro kolejna wizyta u notariusza a mam nadzieje ze w końcu bede miała komplet papierów i uda mi sie po łikedndzie zawitac do krs

Posted

8 marca 2007 r.odbylo sie pierwsze posiedzenie Stowarzyszenia ,ktore powstalo w wyniku mojej inicjatywy.Jest to Warmińsko Mazurskie Stowarzyszenie Obronców Praw Zwierzat im.Św,. Franciszka z Asyżu.
3 dni temu dostalam wreszcie wpis do KRS z Sądu. Nie odbylo sie tez bez zwrotu dokumentow do poprawki. Jest tego dużo i chwilami tracilismy cierpliwość ,ponieważ rejestracja i pieczątki dają wiele mozliwości ,np. wejście do posesji w eskorcie policji,itd.W chwili obecnej negocjujemy warunki na hotel dla psow.Utrzyma i wyposaży go nasz burmistrz. Legalne stowarzyszenie daje nam większe mozliwości niż grupa nieformalna. Jezeli potrafie w jakis sposob pomóc ,czekam na wiadomośc .Jestem prezesem tego Stowarzyszenia.Nikt mnie już nie zbywa ,rozmowa jest juz na innym poziomie. Powodzenia.

Posted

[QUOTE] Tamiczek o co chodzi , bo aj chyba nie łapie[/QUOTE]

Formica tamiczek wylicytowała książkę na moim bazarku - to ten drugi przelew, o którym pisałam na gg

Posted

wiem wiem , mnie tez dochodzą :) dlatego chce t zrobic jak najszybciej

byłam dzisiaj w sadzie , złozyłam te papiezyska zapłaciłam straszna sume i teraz pozostaje czekac :)

Tamiczek mam jakieś dane Ci podac?? myślałam ze macie co trzeba :)

teraz musze troche odsapnac , szef jedzie na urlop i mam całe dyzury w lecznicy wiec nic wiecej nie załatwie :)

serdecznie chciałam podziękowac met, frotce , jotce i innym osobom , które niestrudzenie doradzały mi jak stworzyc statut , wypełnic papiery tak aby było najmniej problemów :lilangel: :lilangel: :lilangel:

Posted

Na wynik rejestracji musimy poczekac do 20 lipca bo sedzina wyjechała na urlop.

A ja ogłaszam dla wszystkich chetnych konkurs na logo fundacji. Juz mamy pierwsze projety od osób z poza dogomanii , ale moze i ktos tu zechiałby sie podzielic swoimi umiejetnościami.
Pełna nazwa Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań ". Jeśli ktos ma jakis projekt prosze o podesłanie na mojego maila.

Posted

[URL="http://www.chor.amp.edu.pl/nabr99.htm"][IMG]http://www.chor.amp.edu.pl/meloman.gif[/IMG][/URL]Zaglądamy... Logo?... może pies i kot na tratwie a w tle szara przystań portowa... szara, ale przyjazna wysepka...

• 2 weeks later...
Posted

no ale troszki niemarketingowy :diabloti:
ja ostatnio kursy z marketingu przechodze , promocja , promocja , logo , reklama , straszne!!!

Pani sędzina wraca z urlopu 16.07 tzn juz niedługo :)