Anashar Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Kasiu gratulujemy utworzenia Fundacji!!! :multi: :multi: :multi: Quote
Ada-jeje Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Gratuluje Kasiu a bakcyla to faktycznie polknelysmy na naszym terenie. Quote
Formica Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 cięzko. Strasznie duzo papierów :/ jutro kolejna wizyta u notariusza a mam nadzieje ze w końcu bede miała komplet papierów i uda mi sie po łikedndzie zawitac do krs Quote
basia0607 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 8 marca 2007 r.odbylo sie pierwsze posiedzenie Stowarzyszenia ,ktore powstalo w wyniku mojej inicjatywy.Jest to Warmińsko Mazurskie Stowarzyszenie Obronców Praw Zwierzat im.Św,. Franciszka z Asyżu. 3 dni temu dostalam wreszcie wpis do KRS z Sądu. Nie odbylo sie tez bez zwrotu dokumentow do poprawki. Jest tego dużo i chwilami tracilismy cierpliwość ,ponieważ rejestracja i pieczątki dają wiele mozliwości ,np. wejście do posesji w eskorcie policji,itd.W chwili obecnej negocjujemy warunki na hotel dla psow.Utrzyma i wyposaży go nasz burmistrz. Legalne stowarzyszenie daje nam większe mozliwości niż grupa nieformalna. Jezeli potrafie w jakis sposob pomóc ,czekam na wiadomośc .Jestem prezesem tego Stowarzyszenia.Nikt mnie już nie zbywa ,rozmowa jest juz na innym poziomie. Powodzenia. Quote
tamiczek Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Formica, jestes z Zabrza, tak? Bo na poczcie w przekazie kazali chociaż miejscowość obok imienia i nazwiska wpisać ;) Quote
Formica Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 papiery zebrane , wypełnione , skompletowane. Jutr wybieram sie do KRS-u :) :multi: Quote
Formica Posted June 19, 2007 Author Posted June 19, 2007 Tamiczek o co chodzi , bo aj chyba nie łapie Quote
halbina Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 A co myśmy z Wandulką podpisały?... kredycik? :razz: ;) Quote
Kam Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 [QUOTE] Tamiczek o co chodzi , bo aj chyba nie łapie[/QUOTE] Formica tamiczek wylicytowała książkę na moim bazarku - to ten drugi przelew, o którym pisałam na gg Quote
tamiczek Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 [quote name='Kam']Formica tamiczek wylicytowała książkę na moim bazarku - to ten drugi przelew, o którym pisałam na gg[/quote] Dokładnie tak:cool3: Quote
Mysia_ Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Formica, na Śląsku bardzo potrzebny hotelik.... Dochodza do mnie sygnały, że już w zadnym hoteliku nie ma wolnych miejsc :shake: Quote
Formica Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 wiem wiem , mnie tez dochodzą :) dlatego chce t zrobic jak najszybciej byłam dzisiaj w sadzie , złozyłam te papiezyska zapłaciłam straszna sume i teraz pozostaje czekac :) Tamiczek mam jakieś dane Ci podac?? myślałam ze macie co trzeba :) teraz musze troche odsapnac , szef jedzie na urlop i mam całe dyzury w lecznicy wiec nic wiecej nie załatwie :) serdecznie chciałam podziękowac met, frotce , jotce i innym osobom , które niestrudzenie doradzały mi jak stworzyc statut , wypełnic papiery tak aby było najmniej problemów :lilangel: :lilangel: :lilangel: Quote
Formica Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Na wynik rejestracji musimy poczekac do 20 lipca bo sedzina wyjechała na urlop. A ja ogłaszam dla wszystkich chetnych konkurs na logo fundacji. Juz mamy pierwsze projety od osób z poza dogomanii , ale moze i ktos tu zechiałby sie podzielic swoimi umiejetnościami. Pełna nazwa Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym "Szara Przystań ". Jeśli ktos ma jakis projekt prosze o podesłanie na mojego maila. Quote
halbina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [URL="http://www.chor.amp.edu.pl/nabr99.htm"][IMG]http://www.chor.amp.edu.pl/meloman.gif[/IMG][/URL]Zaglądamy... Logo?... może pies i kot na tratwie a w tle szara przystań portowa... szara, ale przyjazna wysepka... Quote
wandul 66 Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 jak chcecie szare , to fotkę zróbcie mojego domu - jest szary i ciągle za przystań robi , aż skarbówka zaczęła mnie o bicie na tym kasy podejrzewać:mad: :mad: :mad: Quote
halbina Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 pomysł wandul jest suuuper :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Formica Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 no ale troszki niemarketingowy :diabloti: ja ostatnio kursy z marketingu przechodze , promocja , promocja , logo , reklama , straszne!!! Pani sędzina wraca z urlopu 16.07 tzn juz niedługo :) Quote
Recommended Posts