Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Times New Roman][SIZE=4]W niedzielę 21 lipca inspektor naszej fundacji dostał zawiadomienie o psie, który od kilku dni siedział zamknięty w mieszkaniu, w Ustroniu Polanie, bez dostępu do wody i jedzenia. Według relacji sąsiadów sytuacja taka już wcześniej zdarzała się nagminnie. W domu panowała patologia, „opiekunowie” zamykali psa i szli pić, często nie wracając przez wiele dni. Sąsiedzi dokarmiali pieska, gdy tylko udało mu się uciec z mieszkania. Dzięki interwencji naszej fundacji oraz Straży Miejskiej, udało się odszukać właścicieli psa, którzy chcąc uniknąć konsekwencji karnych zrzekli się go. Tofik został tymczasowo umieszczony w schronisku, ale szukamy dla niego domu tymczasowego lub rodziny, która zechce go adoptować i dać mu spokojny dom. Piesek jest bardzo zagłodzony, słaby, i na razie ma problemy z chodzeniem. Wygląda na staruszka, ale to wynik złego traktowania, ma dopiero około 7 lat.
Pobyt w schronisku na pewno mu nie pomoże. Boję się o niego. Proszę pomóżcie. Dla tego biednego psa najlepszy były dom, dom tymczasowy/płatny tymczas/hotelik domowy..
Czy ktoś moze zrobić Tofikowi banerek?
Czy ktoś może pomóc rozsyłać wątek?

TOFIK:

[/FONT]

Edited by Zofija
  • Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Tak na szybko aż ktoś nie zrobi coś ładniejszego. Teraz tylko tyle mogę dla niego zrobić:roll:

Super!!! Dziękujemy! Straszna bida z niego,powinien zaznać trochę szczęścia.

Posted

[quote name='b-b']Tak na szybko aż ktoś nie zrobi coś ładniejszego. Teraz tylko tyle mogę dla niego zrobić:roll:

a mozesz dodać głodzony ????

Posted

Jestem u Tofika na zaproszenie Zofii.Myślę,że Tofik jest starszy i potrzebne są mu na cito badania,dobra karma i opieka a to tylko może zapewnić DT.Finansowo w tej chwili nie mogę pomóc.Muszę wyadoptować swoją tymczasowiczkę i wtedy może będzie lepiej.

Posted

Oooo matko:( Tofiku,tak mi przykro, że nie udało ci się pomóc :( Miałeś takie okropne życie i nie zaznałeś miłości u boku człowieka:( Teraz będzie już tylko lepiej...Biegaj szczęśliwy za TM
[*]

Posted

[FONT=Times New Roman]

Mam nadzieje ze nie cierpiales..[/FONT]
:placz:
Boze,tak strasznie zal..:placz:Serduszko pewnie nie wytrzymalo tego wszystkiego.:-([FONT=Times New Roman][/FONT]