andzia69 Posted January 26, 2014 Posted January 26, 2014 [quote name='israel']Pusia nadal czeka na swój wymarzony domek?[/QUOTE] w tej kwestii nic się nie zmienilo i prawdopodobnie bedzie u pani Magdy do końca życia, bo kto ją zechce - babiszonkę z 1 zebem i chorym serduchem z zagrożeniem przepukliną :( kurcze...napisałam tu o zdrowiu Puśpuska i nei widzę posta :( Puśpuś ostatnio się troszkę posypał - bardzo kaszlała i pani Magda musiała z nią kilka razy jeździc do weta. Dostała sterydy i trochę jest lepiej. Nie można dopuścić do tego, zeby się "rozkaszlała" ponieważ znowu się zrobi jej przepuklina - która byla operowana i która powstała właśnie z powodu tego ciągłego kaszlu. Poza tym Ufok ma się dobrze :) :) Ufok - to pieszczotliwa nazwa Puśpuski męża pani Magdy ;) :) Quote
azalia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Ja też jestem ciekawa co u Pusiolinki,jak się miewa? Quote
andzia69 Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Puśpuś czuje sie jak młody bóg :) jak na razie...śmiejemy się z Magdą, ze miała byc na tymczasie na krótko, bo nikt nie wróżył jej dłużej niż 6 mies - roku ;) a tu proszę - żyje i cieszy się życiem na razie :) Za to Magda znalazła pod płotem kolejnego ślepego i długiego staruszka :( :( i potrzebuje kojca i budy dla niego, żeby mógł sobie w spokoju dożyć Quote
asiuniab Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='andzia69']Puśpuś czuje sie jak młody bóg :) jak na razie...śmiejemy się z Magdą, ze miała byc na tymczasie na krótko, bo nikt nie wróżył jej dłużej niż 6 mies - roku ;) a tu proszę - żyje i cieszy się życiem na razie :) Za to Magda znalazła pod płotem kolejnego ślepego i długiego staruszka :( :( i potrzebuje kojca i budy dla niego, żeby mógł sobie w spokoju dożyć[/QUOTE] dobrze, że Pusiek się czuje świetnie, a czy długi pies nie może żyć z innymi w mieszkaniu? Quote
andzia69 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='asiuniab']dobrze, że Pusiek się czuje świetnie, a czy długi pies nie może żyć z innymi w mieszkaniu? tak patrzę i patrzę na to co napisalaś...potem na to co ja napisalam :) miało być gluchego - wyszlo długiego staruszka :) AsiuniaB - staruszek mieszka razem z nimi - tzn. na dole, w ganku. Ale jak Magda musi na dlużej wyjechac czy coś, to dla jego bezpieczenstwa musi go odizolować - on nie widzi na co i na kogo wchodzi i w koncu może się ktoryś psiak wkurzyć. I to o to chodzi :) a to właśnie ten "dlugi" psiak ;) Quote
asiuniab Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='andzia69']tak patrzę i patrzę na to co napisalaś...potem na to co ja napisalam :) miało być gluchego - wyszlo długiego staruszka :) AsiuniaB - staruszek mieszka razem z nimi - tzn. na dole, w ganku. Ale jak Magda musi na dlużej wyjechac czy coś, to dla jego bezpieczenstwa musi go odizolować - on nie widzi na co i na kogo wchodzi i w koncu może się ktoryś psiak wkurzyć. I to o to chodzi :) a to właśnie ten "dlugi" psiak ;) aaaaa rozumiem:) dziękuję za wytłumaczenie, widzę, że nie zabłysnęłam "długi staruszek" piękny, uwielbiam starowinki; Quote
Norkowa Posted June 16, 2014 Author Posted June 16, 2014 Kochani mam bardzo fajną wiadomość :) Mianowicie Pusiolina znów podbiła czyjeś serducho i z tego co wiem szykuje się paczka dla niej od pewnej wielbicielki:D Póki co dopytuję tylko z pomocnikiem PAni Magdy pewne kwestie czego i ile potrzeba:) Quote
andzia69 Posted March 26, 2015 Posted March 26, 2015 psiaki pod opieka pani Magdy mają wydarzenie na FB - gdyby coś, ktoś :) https://www.facebook.com/events/194742224023364/ Puśpusia dostanie od Maciaszek odpowiednik vetmedinu czyli carsivan - za co bardzo dziękuję! :kiss_2: Quote
maciaszek Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Puśpusia dostanie od Maciaszek odpowiednik vetmedinu czyli carsivan - za co bardzo dziękuję! :kiss_2: Nie ma za co! Mojemu Bazylowi już się nie przyda :(, niech inny psiak z chorym serduszkiem skorzysta! Małe sprostowanie tylko - lek nazywa się Cardisure, a nie carsivan ;) Dzisiaj wysłałam. Będzie zapas na 70 dni :) Quote
andzia69 Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Małe sprostowanie tylko - lek nazywa się Cardisure, a nie carsivan ;) Dzisiaj wysłałam. Będzie zapas na 70 dni :) oj tam oj tam - to na C i to na C :) :) Quote
maciaszek Posted March 27, 2015 Posted March 27, 2015 Aaaa, nie napisałam, a to może ważne - poszło poleconym. Z tą pocztą nigdy nic nie wiadomo, a poleconych bardzij pilnują ;) Quote
Recommended Posts