asiuniab Posted April 9, 2014 Author Posted April 9, 2014 [quote name='Figunia']Ilekroc widze Jode i cale stadko Pana Jacka, to mam nieodparte wrazenie, ze ten piesio by do nich pasowal idealnie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250863-Czester-z-zaspy-najśmieszniejszy-psiak-na-dogo-zajrzyj-pomóż!!!![/URL][/QUOTE] Figunia masz rację, ciekawą urodę ma Czester; Quote
sleepingbyday Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 czester bez wątpienia. ale tez ten dziadek, który na paluchu ostatnio wylądował: [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/02_zps2acd0ba5.jpg[/IMG] Quote
Becia66 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Figunia']Ilekroc widze Jode i cale stadko Pana Jacka, to mam nieodparte wrazenie, ze ten piesio by do nich pasowal idealnie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250863-Czester-z-zaspy-najśmieszniejszy-psiak-na-dogo-zajrzyj-pomóż!!!![/URL][/QUOTE] zaglądnijcie w szczególności na 4 stronę :diabloti:. Quote
Figunia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 Jaki bidus. Az sie odechciewa zartow... to do tego staruszka z Palucha Quote
ania75 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Figunia']Ilekroc widze Jode i cale stadko Pana Jacka, to mam nieodparte wrazenie, ze ten piesio by do nich pasowal idealnie: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/250863-Czester-z-zaspy-najśmieszniejszy-psiak-na-dogo-zajrzyj-pomóż!!!![/URL][/QUOTE] to fakt ..... śliczny Czesio brzydalek :) :) Quote
Figunia Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='ania75']to fakt ..... śliczny Czesio brzydalek :) :)[/QUOTE] Nie brzydalek kochana Ciociu, tylko przesliczny, uroczy gryfionek :lol: Quote
ania75 Posted April 9, 2014 Posted April 9, 2014 [quote name='Figunia']Nie brzydalek kochana Ciociu, tylko przesliczny, uroczy gryfionek :lol:[/QUOTE] uwielbiam takie brzydalki - są najkochańsze :) Quote
asiuniab Posted April 10, 2014 Author Posted April 10, 2014 [quote name='Figunia']chyba wszystkie tu uwielbiamy...:lol:[/QUOTE] właśnie, bo tu są sami miłośnicy kwaśnych jabłek;) Quote
sleepingbyday Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 ech, gdzie się podział wątek "urocze pokraki"....? Quote
asiuniab Posted April 11, 2014 Author Posted April 11, 2014 [quote name='sleepingbyday']ech, gdzie się podział wątek "urocze pokraki"....?[/QUOTE] a był taki, nie wiedziałam;) Quote
mestudio Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nie wiem niestety, w 2013 roku wyadoptowałam około 50 psów, w 2014 tylko w dt miałam ponad 20 i jeszcze w hotelach innych dt i przytuliskowe na początku roku. Jeśli wiem, że pies ma bdb dom to po pewnym czasie uważam temat za zamknięty bo jak do tego co napisałam dodam prawie setkę psów z lat poprzednich to nie wiem jakbym miała to wszystko sama kontrolować. Są domy, które mam na oku i do których odzywam się po dłuższych przerwach bo miałam obawy, a są też takie, które same mi co roku podsyłają zdjęcia lub widzę swoich podopiecznych na FB i nie muszę się o nich w ogóle zamartwiać. Spróbuję napisać maila kiedyś tam i dam znać. Quote
asiuniab Posted January 13, 2015 Author Posted January 13, 2015 wiem mestudio, już kiedyś to tłumaczyłaś i to bardzo dobre rozwiązanie; dlatego też nie narzucam się, ale jak ktoś pisze, że jest ciekawy, to ja tylko potwierdzam, że ja też:) Quote
sleepingbyday Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 to jest jasne i zrozumiałe. ja tez czasem się odzywam po dłuższym czasie na zasadzie, że co tam słychać. a czasem odzywają się oni. Quote
mestudio Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Kilka zdjęć Jodzinka, u którego wszystko się układa super. Quote
Lida Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Aż się cieło na sercu robi widząc taaaaakie foty :-) Quote
mestudio Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Prawda :), szczególnie, że nie jest to psiak pierwszej urody i młodości. Fajnie trafił, na konesera psów ciekawych. Pan ma 4 psiaki w sumie i 6 koteczków. Ja też ciągle mam same ciekawe egzemplarze u siebie, same gwiazdy emocjonalne albo szczególnie urodziwe. Quote
Lida Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Yoda, to faktycznie psiak o oryginalnej urodzie - tylko dla koneserów. Quote
sleepingbyday Posted March 19, 2015 Posted March 19, 2015 borze, borze! ten pies jest przeobłędny :-) Quote
Recommended Posts