Becia66 Posted August 20, 2013 Author Posted August 20, 2013 figa33 napisał(a):nie wiem czy Gucio ma ogłoszenia ja tez się już pogubiłam. Quote
Becia66 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 Guciem musimy sie zająć, jakis fajny tekst skrobnąć, Figa pięknie operuje słowem to może ona coś wymyśli :cool3:. Kiepskie te jego zdjęcia mamy, postaram umowić się z tą fotografką którą psiakom zasponsorowała Baster i Lusi, tylko muszę miec kogoś jeszcze do pomocy. Dziewczyna wcześniej była na wczasach, potem ja bez auta, teraz chyba idealny moment na dobre zdjęcia do ogłoszeń. Quote
majuska Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 a Gutek to tez taki troche wariatuńcio, skacze po mnie na dzień dobry jak szalony :) Quote
Becia66 Posted August 24, 2013 Author Posted August 24, 2013 czyli wszystkie wariatuńcia mamy ? Ogi chyba spokojny, chociaż kto wie, ja go raptem raz widziałam. Quote
majuska Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Ogi spokojny, ale troche dziamie jak go zamykam na chwile w starym kontenerze, żeby Elvis i Hektor pobiegali, lubi wolność, z Bellą kumpel, ale na Gutka już sie wydziera, no i utyka troszke biedaczek :( Quote
figa33 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 czy po miesiącu możecie coś jeszcze powiedzieć na temat Gucia , lub jak go teraz widzicie ? że też nikt go nie szuka , albo szuka tylko jakoś tak nieudolnie .. ładny jest i zadbany ... Quote
Becia66 Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 raczej go nikt nie szuka bo plakaty z nim były porozwieszane i zero odzewu. To kochane, łagodne psisko. Quote
figa33 Posted August 26, 2013 Posted August 26, 2013 (edited) dla Gucia ...najfajniejszego psa w schronisku... dla Gucia ...choć nikt go nie szuka .. no bo ,na co komu pies ... Gucio – pies , o którym mówimy - marzenie Kolejny dzień w schronisku . Ponury i bez nadziei na lepsze jutro . A jeszcze niedawno miałem dom . Pewnie myślisz , jak to możliwe aby ktoś mógł wyrzucić tak pięknego psa ..? Niestety , nikt mnie nie szuka … Jestem smutny . Jeszcze mam nadzieję , malutką bardzo , może ktoś przyjdzie po mnie .. Gucio – słodki pies , już ponad miesiąc przebywa w schronisku . Jest zadbany , dobrze odżywiony , ma piękną , miękką , błyszczącą sierść . Czy można pozbyć się tak pięknego psa ...można niestety … Gucio to pies średniej wielkości , bardzo przyjazny i łagodny, jest młody , ma ok 2 lat. To pies o którym mówimy – marzenie . Lubi ludzi , inne psy , bardzo lubi się przytulać , pięknie i spokojnie chodzi na smyczce . Wszyscy go lubią , Gucio - najfajniejszy pies w schronisku . a jutro zrobię ogłoszenia:lol: Edited August 27, 2013 by figa33 Quote
Becia66 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 pięknie Figuniu, napisz jeszcze że młody, ma ok. 2lat. Quote
figa33 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 zrobiłam "mój" pakiecik dla Gucia cafeanimal,alegratka, rzeszowiak , sanok24, krosno24,gumtree, tablica Quote
Becia66 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 figa33 napisał(a):zrobiłam "mój" pakiecik dla Gucia cafeanimal,alegratka, rzeszowiak , sanok24, krosno24,gumtree, tablica barzo dziękujemy Figuniu, ogłoszenia pewnie na mnie, więc czekam... Quote
ariete2503 Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Gucio to śliczny pysio, piękna sierść i sama młodość! A że wariatuńcio? Po prostu bardzo żywiołowy psiak. I fajnie się z nim biega - podobnie jak z Hektorkiem. Całuję cie Guciuniu w ten śliczny pysio i życzę szybkiego znalezienia domku! A w sobotę może nam się uda pobiegać jak kiedyś... Quote
Becia66 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Miałam telefon o Gucia spod Jarosławia, szukali łagodnego psiaka dla 2 dzieci /3 i 4 lata/ ale do zamieszkania w budce. No bez przesady, nasz Gucio i budka... Quote
ariete2503 Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 I znowu niewypał, szkoda... Gucio rzeczywiście bardzo łagodny i pięknie się bawi: wczoraj na wyścigi z Gacusiem startowali do różowego króliczka-maskotki jojo. Byłby wspaniałym kompanem do zabaw z dziećmi, ale buda??? :shake: Quote
Becia66 Posted September 8, 2013 Author Posted September 8, 2013 teraz telefon spod Leżajska, dom nieogrodzony pod lasem i stała gatka że poprzedni nie uciekał. Na zapytanie co z tym poprzednim - to Pani osobiście go rozjechała na podwórku bo siedział pod autem... Oj Guciu cos ty nie masz szczęścia, liczyłam na fajny domek w Rzeszowie bo szukano psa do towarzystwa suczki, dom, ogród i fajni ludzie. Zarekomendowalam Gucia i wysłałam zdjęcia ale od kilku dni cisza więc nic pewnie z tego nie będzie. A tak optymistycznie sie zapowiadało, w domu suczka Leonberger, rozpieszczona ale złakniona psiego towarzystwa, nie lubi zostawac sama i ten drugi pies mial być lekarstwem na jej samotnośc, a zarazek kolejnym przyjacielem domu. Nie wiem jak Gucio mógł się nie spodobać, fakt, zdjęcia słabe ale rekomendacja była mocna. Zreszta jesli ktoś przywiązuje tak wielką wagę do wyglądu psa, a nie charakteru, to sama nie wiem co o tym sądzić... Quote
ariete2503 Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Gucio bardzo zyskuje w kontakcie bezpośrednim. To moim zdaniem taki trochę typ Kai w tym sensie, że ogłoszeń i zdjęć miała mnóstwo, ale nikt się nie pofatygował, żeby przynajmniej ją zobaczyć na żywo. A teraz jak z nią idę, to ludzie się zachwycają! Mam nadzieję, że w końcu Guciunia też ktoś wypatrzy na żywo i później będą tylko same zachwyty. Quote
Becia66 Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 ale Gucio nie taki idealny jak sie zdawało, ponoć się szpulta na inne psy. Nawet z Bellą miał jakies starcie. Quote
karolciasz28 Posted September 13, 2013 Posted September 13, 2013 przygarnij zwierzaka, adopcje psów, adopcja psa, morusek, do adopcji, olx, gumtree, cafeanimal, petsy, pet world, rzeszowiak, brzozowiak, tarnowiak, przemyślak, sanok24, krosno24, rzeszów24, anonse, alegratka, Z tablicy Gucia usunęli. Quote
Becia66 Posted September 13, 2013 Author Posted September 13, 2013 a czemu Karolciu usunęli ? tam najwięcej osób zagląda. Bardzo dziękuję za ogłoszenia, może cos wreszcie ruszy bo tylko czekać kiedy nowy pies nam przybędzie. Quote
Recommended Posts