BeataSabra Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 Będzie dzwonić Mam przeczucie że coś z tego wyjdzie Trzymajcie kciuki........... Quote
karusiap Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 i to mocno...moze jedna dziewczynka ma szanse na domek...dziekujemy BeataSabra:loveu: Quote
karusiap Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 nie nie Olu to nie Witkowice..to jest..jak sie jedzie...hmm...tak skupiam sie na trasie,wstyd:oops:Agata ratuj...gdzie to mniej wiecej jest?:oops: Quote
black sheep Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A co z innymi? Mają allegra? Szczelcie mi tu teksty, poprubujemy Quote
Aga-ta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='karusiap']nie nie Olu to nie Witkowice..to jest..jak sie jedzie...hmm...tak skupiam sie na trasie,wstyd:oops:Agata ratuj...gdzie to mniej wiecej jest?:oops:[/quote] Bronowice:) Quote
Aga-ta Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 [quote name='black_sheep']A co z innymi? Mają allegra? Szczelcie mi tu teksty, poprubujemy[/quote] nie maja. Jutro napisze jakis tekst, bo dzis juz padam. DZIEKUJEMY ZA POMOC:Rose: Quote
black sheep Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 [quote name='Aga-ta']nie maja. Jutro napisze jakis tekst, bo dzis juz padam. DZIEKUJEMY ZA POMOC:Rose:[/quote] Nie dziwie się, że padasz o 1:50!!! ;) Quote
Aga-ta Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 to "jutro" troche mi sie przedluzylo;) . Ehhh...ta praca black_sheep serdecznie dziekuje za pomoc w oglaszaniu dziewczynek:Rose: :calus: Tekst jest oczywiscie do zmiany-wedlug uznania;) [SIZE=2]ŚLICZNE SZCZENIAK (lub psie dzieci) PRZEZNACZONE NA ŁAŃCUCH!!!. Pilnie dwie 3 miesięczne suczki szukają kochających domków. W przyszłości będą pieskami średniej wielkości. Jaśniejsza sunia ma dłuższy włos, natomiast czarna jest krótkowłosa. Jeżeli suczki nie znajdą odpowiedzialnych opiekunów czeka je życie na łańcuchu. NIE POZWOL, BY ICH PRZESTRZEŃ ŻYCIOWA OGRANICZAŁA SIĘ DO JEDNEGO METRA! Młodziutkie, beztroskie, kochane nie zdają sobie sprawy, że to ostatnie chwile ich wolności. [/SIZE][FONT=Times New Roman][SIZE=1][/SIZE][/FONT][B][I][U][FONT=Times New Roman][COLOR=#800000][SIZE=3][/SIZE][/COLOR][/FONT][/U][/I][/B] [SIZE=1][/SIZE][B][I][U][COLOR=#800000][SIZE=3]Kontakt:[/SIZE][/B][/I][/U][/COLOR][SIZE=3] [/SIZE] [B][I][COLOR=#800000]mail [/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#800000]agata-gaw[/B][/I][/COLOR][/FONT][EMAIL="[email protected]"][B][I][COLOR=#800000]@wp.pl[/B][/I][/COLOR][/EMAIL] [B][I][COLOR=#800000]tel. [/COLOR][FONT=Times New Roman][COLOR=#800000]0 605 491 468[/B][/COLOR][/FONT][COLOR=#800000] [/I][/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2] [/SIZE][/FONT][SIZE=1][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE][B][I][SIZE=2][COLOR=#ff0000]Aukcja ma na celu znalezienie domu dla psa. Zanim zalicytujesz, zadzwoń. Zastrzegam sobie prawo wyboru odpowiedniego opiekuna oraz zakończenia aukcji przed czasem, jeśli pies znajdzie właściwy, kochający dom. Jeśli nie możesz, nie chcesz adoptować psiaka - nie obserwuj - rozbudzasz niepotrzebne nadzieje, iż ma szansę na nowy dom. [/B][/I][/COLOR][/SIZE][COLOR=#ff0000][/COLOR][URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=161861707"][/URL] [COLOR=#ff0000][/COLOR][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=#ff0000] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
Aga-ta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 obydwie dziewczynki juz w nowych domkach:multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: Dziekujemy p.Wioli:Rose: Musimy teraz znalezc dom dla ich mamy, bo ona nie moze zostac w takich warunkach...:-( Quote
tamb Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Bardzo się cieszę, że znalazły domki. Śledziłam wątek. Trzymam kciuki za mamę. A domki dla szczeniaków z dogomanii? Quote
black sheep Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Agatko, nie było mnie dwa dni, widzę, że się nie przydam (?) Quote
Aga-ta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='tamb']Bardzo się cieszę, że znalazły domki. Śledziłam wątek. Trzymam kciuki za mamę. A domki dla szczeniaków z dogomanii?[/quote] Suczki znalazly dzis domy na pikniku rodzinnym w Zabierzowie. Czarna sunie wziela jedna z wolontariuszek krakowskiego TOZ, natomiast ta rudo-czarna adoptowala rodzina mieszkajaca w Zabierzowie, w sasiedztwie p.Wioli. Bardzo rozsadni ludzie, ktorzy nie dzialali pod wplywe chwili. Decyzje podejmowala cala rodzina, bardzo sie martwili jak zareaguje i ja przyjmie ich dorosly psiak. Nie bylo innego wyjscia, trzeba bylo zapytac go o zdanie;) Panstwo pojechali po niego i cale szczescie psiak zareagowal na nia bardzo pozytywnie (na inne psy warczal), wiec mala pojechala ze swoja nowa rodzina do domku. Poniewaz to sasiedzi p.Wioli bedziemy miec stale relacje, po weekendzie mamy obiecane zdjecia. P. Wiola mieszka w Zabierzowie, wiec znala tam prawie wszystkich, dzieki temu wiedzialysmy "z kim rozmawiamy":) Quote
Aga-ta Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 [quote name='black_sheep']Agatko, nie było mnie dwa dni, widzę, że się nie przydam (?)[/quote] ale dziekuje za dobre checi;) Quote
black sheep Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Więcej tych podziękowań niż zasług... Bardzo się cieszę, że szczeniaczki mają domki!!!!!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):) Quote
karusiap Posted May 28, 2007 Author Posted May 28, 2007 a wogole to jakbyy nie Aga-ta i Jagienka to tez by nic z tego nie bylo...ja juz bylam tak wymeczona m.in.przeprawami z Maxiem i upalem,ze prawie w aucie siedzialam,,,a one dzielne dziewczyny zastanawialy sie czy zostajemy jeszcze czy nie ...az w koncu znalazly 2 super domki dla szczeniorkow:loveu: Quote
black sheep Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 E tam, wszystkie jesteście super i to dzieki wam wszystkim!:) Brawo!!!:) Quote
karusiap Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 [COLOR=red]Katastrofa!!!![/COLOR] Do Agaty dwa dni temu zadzwonila "wlascicielka" czy nie dloby sie zabrac suki i ostatniego szczeniaka....bo juz ich nie chca...ze wyjezdzaja...mamy czas do soboty,czyli wcale nie mamy czasu!!!!widzieliscie warunki w jakich zyja.boje sie nawet myslec co sie z nimi stanie:(czy ktos moze pomoc??dac tymczas?wspomoc finansowo??? [COLOR=red]RATUNKU!!!![/COLOR] nie wyrabiamy juz przy tych wakacjach:( Quote
Jagienka Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/281/cf870bd2f5541ca4.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/281/43ff289820fbfc9b.jpg[/IMG][/URL] [SIZE=5][B]Psiak, który jest w środku na pierwszym zdjęciu i sunia ze zdjęcia powyżej, zapewne ulegną cudownej [COLOR=red]utylizacji[/COLOR] jak nic nie zrobimy, a my mamy ponad [COLOR=red]tysięczny[/COLOR] dług w hotelu i zero wizji na jakąkolwiek [COLOR=red]pomoc...[/COLOR] :shake: [/B][/SIZE] [SIZE=5][B]CO ROBIĆ????????!!!!!!!!!!!![/B][/SIZE] Quote
mar.gajko Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ożesz qrwa. Nam p. Tomek nic już nie przyjmie. Mamy w tej chwili 7 psów a tu sezon, no i dług tez niewąski. Co tu robić; co tu robić. Do jutra? Cholera. Quote
karusiap Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 No wlasnie,nawet jak jakis boks sie znajdzie to....ehhh te dlugi...:(jade tam dzisiaj zobaczyc co sie dzieje,zzostawie karme ale jesli oni naprawde wyjezdzaja to nie zostawie tam tych psow...tylko jeszcze nie wiem co z nimi zrobie...a poza tym i tak...takei zycie jak tam maja...:( Quote
karusiap Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 JoSi serdecznie dziekujemy:loveu: wysylam priwa,wieczorem dam znac co z psami...jesli nie trafia do hotelu to na karme i tak wsparcie sie przyda,,,karme,szczepienia i .....domkow od juz szukamy Quote
Recommended Posts