Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dana napisał(a):
Ponawiam prośbę o info założycielki wątku .... :-o

Jakie konkretnie info? :roll:

Token jest nadal w schronisku, nie wychodzi na spacery i raczej nie zapowiada się na to, żeby wyszedł. Raczej nie jest zbyt przyjacielsko nastawiony...przynajmniej do wolontriuszy...

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Jakie konkretnie info? :roll:

Token jest nadal w schronisku, nie wychodzi na spacery i raczej nie zapowiada się na to, żeby wyszedł. Raczej nie jest zbyt przyjacielsko nastawiony...przynajmniej do wolontriuszy...

Właśnie takie info Aga - dziękuję ! Może i fotki od czasu do czasu , żeby wreszcie się ktoś zainteresował pięknym kaukazem.... on powinien trafić do domu z ogrodem najlepiej , szkoda mi go bardzo , taki piękny pies.... :-(

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
Dziewczyny napewno spróbują, ale nie wiem na ile to będą inne, lepsze zdjęcia... :cool1:

Trzeba próbować , Token już tak długo czeka , trzeba dać mu szansę , może uda się znaleźć mu dom , to taki przepiękny , dumny pies :loveu: :roll:

Posted

C h c e m y z d j e c i a :)
Chcemy zdjecia.

Dziewczyny, zrobcie prosze, serce mi peka jak go tu widze.
Za kilka dni bede robic Kamisowi aukcje to i Tokenowi zrobie.
Jakby kogos wena wziela na opis historii zyciowej Tokenka (zeby na aukcji umiescic) to bardzo prosze piszcie.

EDIT:
Jak u niego bedziecie to szepnijcie mu na kaukaskie uszko, zeby nie tracil nadziei. Ze na pewno juz niedlugo.

Posted

Daka napisał(a):
C h c e m y z d j e c i a :)
Chcemy zdjecia.

Dziewczyny, zrobcie prosze, serce mi peka jak go tu widze.
Za kilka dni bede robic Kamisowi aukcje to i Tokenowi zrobie.
Jakby kogos wena wziela na opis historii zyciowej Tokenka (zeby na aukcji umiescic) to bardzo prosze piszcie.

EDIT:
Jak u niego bedziecie to szepnijcie mu na kaukaskie uszko, zeby nie tracil nadziei. Ze na pewno juz niedlugo.

Daka , cieszę się , że tak optymistycznie mówisz !
Też mi bardzo Tokena żal , siedzi tam sam , jak skazaniec , nawet na spacery nie wychodzi....