Dana i Muszkieterowie Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ANETTTA napisał(a):hyyyyyyym trzeba go oglość i jeszcze raz ogłosc ...takie cudow nie moze sie marnowac w schronisku Też tak myślę :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Token - przepiękny i bardzo już biedny i smutny pies - od 2007 w schronisku czeka na kochający domek ! Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ANETTTA napisał(a):hyyyyyyym trzeba go oglość i jeszcze raz ogłosc ...takie cudow nie moze sie marnowac w schronisku Też tak myślę.....:-o:roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 dana napisał(a): Trudno też zrozumieć , że tak piękny pies jak Token JESZCZE ( od 2007 ) jest w schronie :shake: Przydałoby się ...... info założycielki tego wątku.... Ponawiam prośbę o info założycielki wątku .... :-o Quote
Aga_Mazury Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 dana napisał(a):Ponawiam prośbę o info założycielki wątku .... :-o Jakie konkretnie info? :roll: Token jest nadal w schronisku, nie wychodzi na spacery i raczej nie zapowiada się na to, żeby wyszedł. Raczej nie jest zbyt przyjacielsko nastawiony...przynajmniej do wolontriuszy... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Aga_Mazury napisał(a):Jakie konkretnie info? :roll: Token jest nadal w schronisku, nie wychodzi na spacery i raczej nie zapowiada się na to, żeby wyszedł. Raczej nie jest zbyt przyjacielsko nastawiony...przynajmniej do wolontriuszy... Właśnie takie info Aga - dziękuję ! Może i fotki od czasu do czasu , żeby wreszcie się ktoś zainteresował pięknym kaukazem.... on powinien trafić do domu z ogrodem najlepiej , szkoda mi go bardzo , taki piękny pies.... :-( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Token - kiedyś ten domek z ogrodem się dla ciebie znajdzie , trzymam kciuki :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tokenku , dawno nie miałeś odwiedzin...:shake: A ty dalej czekasz w schronie ..... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Przypominam o Tokenie .... ;) Quote
Daka Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 lidka_park - nie moge Ci wyslac wiadomosci, chyba masz przepelniona skrzynke. Pewnie sobie myslisz, ze olalam temat ;P Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Czy ktoś się zainteresuje Tokenem ? On już tak bardzo długo czeka.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Nikt Tokena nie odwiedza ... :roll: Quote
ANETTTA Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 czy dałoby sie porobić piekne fotki psu /// Quote
Aga_Mazury Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 z tymi fotkami może być trudno... raczej żaden z wolontariuszy nie odważy się wejść do niego i zabrać go np. na spacer ... Quote
ANETTTA Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 a moze w klatce w boksie tylko jakies inne ...;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 ANETTTA napisał(a):a moze w klatce w boksie tylko jakies inne ...;) Też tak myślę , może by się udało Aga ? ;) Quote
Aga_Mazury Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 dana napisał(a):Też tak myślę , może by się udało Aga ? ;) Dziewczyny napewno spróbują, ale nie wiem na ile to będą inne, lepsze zdjęcia... :cool1: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Aga_Mazury napisał(a):Dziewczyny napewno spróbują, ale nie wiem na ile to będą inne, lepsze zdjęcia... :cool1: Trzeba próbować , Token już tak długo czeka , trzeba dać mu szansę , może uda się znaleźć mu dom , to taki przepiękny , dumny pies :loveu: :roll: Quote
Daka Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 C h c e m y z d j e c i a :) Chcemy zdjecia. Dziewczyny, zrobcie prosze, serce mi peka jak go tu widze. Za kilka dni bede robic Kamisowi aukcje to i Tokenowi zrobie. Jakby kogos wena wziela na opis historii zyciowej Tokenka (zeby na aukcji umiescic) to bardzo prosze piszcie. EDIT: Jak u niego bedziecie to szepnijcie mu na kaukaskie uszko, zeby nie tracil nadziei. Ze na pewno juz niedlugo. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Daka napisał(a):C h c e m y z d j e c i a :) Chcemy zdjecia. Dziewczyny, zrobcie prosze, serce mi peka jak go tu widze. Za kilka dni bede robic Kamisowi aukcje to i Tokenowi zrobie. Jakby kogos wena wziela na opis historii zyciowej Tokenka (zeby na aukcji umiescic) to bardzo prosze piszcie. EDIT: Jak u niego bedziecie to szepnijcie mu na kaukaskie uszko, zeby nie tracil nadziei. Ze na pewno juz niedlugo. Daka , cieszę się , że tak optymistycznie mówisz ! Też mi bardzo Tokena żal , siedzi tam sam , jak skazaniec , nawet na spacery nie wychodzi.... Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Tokenku , może przed Świętami Cię ktoś wypatrzy i pokocha :loveu::loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Jak tu cicho u Tokena..... :roll: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 To zdjęcie Tokena z pierwszego postu... To jest taki piekny , dumny pies... Token już od około dwóch lat , siedzi jak skazaniec w schronie .... Może znajdzie się dla tego pięknego psa kochający dom z ogrodem...:thumbs: Quote
Ada-jeje Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Token juz za dlugo czekasz na swojego pana :placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Ada-jeje napisał(a):Token juz za dlugo czekasz na swojego pana :placz: Zdecydowanie za długo.... :placz: A to taki piękny pies..... Quote
Recommended Posts