Norkowa Posted July 31, 2013 Author Posted July 31, 2013 Jej czemu nikt nie chce naszych psiaków :placz:Przecież są takie cudowne! Quote
Norkowa Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [IMG]http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/pogoda/pogoda33.gif[/IMG] Nikt już nas nie odwiedza, nie podrzuca już psiaków potrzebujących. Szkoda:( Quote
Norkowa Posted August 2, 2013 Author Posted August 2, 2013 [IMG]http://stronka-agusi.pl/hosting/images/tedm7u5e0acogi6k2j.gif[/IMG] Quote
Norkowa Posted August 3, 2013 Author Posted August 3, 2013 Vega czeka:) Deklaracja jest tylko Ci Państwo są na urlopie :) I jak wrócą Vegunię zabierają!:) Po 20 sierpnia zgłosi się PAni Ola po Cherliego też;) Quote
Rudzia-Bianca Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Norkowa']Witam witam:) To miło, że zaglądasz Cioteczko:D[/QUOTE] Szkoda tylko ż etylko zaglądać mogę i nie mam jak pomóc :( [quote name='Norkowa']Vega czeka:) Deklaracja jest tylko Ci Państwo są na urlopie :) I jak wrócą Vegunię zabierają!:) Po 20 sierpnia zgłosi się PAni Ola po Cherliego też;)[/QUOTE] Mój Charli kochany wirtualny podopieczny :) A czy to DT czy DS dla Charliego ? Quote
Norkowa Posted August 4, 2013 Author Posted August 4, 2013 O to już rozszyfrowałam cioteczkę:D Jeszcze dt niby, ale z tego co wiem Pani kiedyś też chwilowo wzięła z ulicy kota po wypadku na dt i został na ds już:D Quote
Norkowa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 Wczoraj u Magdy była Pani Basia T. która pomaga Magdzie od chwili ogłoszenia na naszej stronie potrzeby wolontariatu u Magdy:) była wczoraj i zrobiła zdjęcia Dobcia nowe:) Więc się pojawią tutaj:d I uwaga: CHARLIE PODSZEDŁ DO PANI BASI I JADŁ JEJ Z RĘKI :multi: Quote
erka Posted August 5, 2013 Posted August 5, 2013 No to niesamowite postępy Charlie zrobił:). Oby tylko z domem dla niego wszystko sie udało. Quote
Norkowa Posted August 5, 2013 Author Posted August 5, 2013 [quote name='erka']No to niesamowite postępy Charlie zrobił:). Oby tylko z domem dla niego wszystko sie udało.[/QUOTE] Nooo bardzo duże i tak to strasznie cieszy:) Mam nadzieję, że akurat do Pani Oli mam nosa:D Bo z rozmowy z nią wydaje mi się osobą idealną do opieki nad takim psiakiem;) Pełna miłości zapału i chęci do pracy z nim:) Quote
Norkowa Posted August 6, 2013 Author Posted August 6, 2013 [IMG]http://www.stronka-agusi.pl/obrazki/wsk2qoqioslolfcqs6m.gif[/IMG] Zapraszam do nas!:) Potrzeba na CITO domków dla naszych pupili! Quote
ewab Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Norkowa widzę, że przekupstwo przez Ciebie przemawia:) Quote
Myngey Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Tutaj hoooooooooooooooooooop, a na FB udostępnię i zaproszę, może ktoś wypaczy Quote
andzia69 Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 (edited) proszę wszystkich o zaciskanie bardzo mocno kciuków....Charli wyjeżdża w niedzielę w podróz swojego zycia...oby się wszystko udalo, bo każdy ma pietra ;) Natomiast Dobi może będzie miał dt...ale najwcześniej chyba w przyszłym tygodniu ;) więc tez proszę o kciuki! Edited August 7, 2013 by andzia69 Quote
ewab Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 [quote name='andzia69']proszę wszystkich o zaciskanie bardzo mocno kciuków....Charli wyjeżdża w niedzielę w podróz swojego zycia...oby się wszystko udalo, bo każdy ma pietra ;) Natomiast Dobi może będzie miał dt...ale najwcześniej chyba w przyszłym tygodniu ;) więc tez proszę o kciuki![/QUOTE] Czyżby ruszyło? Trzymam kciuki bardzo mocno. Quote
Norkowa Posted August 8, 2013 Author Posted August 8, 2013 Ojej ja też trzymam mocno:D Żeby tak się dali przekipć za drinka wirtualnego, ba nawet za normalnego:D Dobi na dt:)?? Super:D Jestśmy z Dobermanami w poszukiwaniach ds:D A gdzie by był dt:)?? Bo chcę mu zafundować sesję:D Za Charliego trzymam bardzo bardzo mocno kciuki!:) Wierzę że się uda:D Quote
Norkowa Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [IMG]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR_rO9E2hvuFgQatCvjxT5XR0vevfoXplgxIqSom0B58P709Vtq[/IMG] Quote
Norkowa Posted August 12, 2013 Author Posted August 12, 2013 Charlie pojechał wczoraj do domu;) Jechał na sedalinie! Teraz wypoczywa we własnym ogrodzie!!!:)Juuupi!!!!! Quote
Norkowa Posted August 14, 2013 Author Posted August 14, 2013 Jak już pewno wszyscy wiedzą dnia 13.08.2013 do domku poszedł Charlie!:):loveu::loveu: Prawdopodobnie będzie dt dla Dobiego i nadal jest ogłaszany na nadzieji dobermana:) Domek muszą szybko mieć Laki i Swison;) Pusieńka także:) Quote
ewab Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 Przedwczoraj była sterylizowana Vega i był kastrowany Dobi. Niestety u Dobiego pojawiły się komplikacje. Magda o drugiej w nocy pędziła do Kielc po pomoc. Rano Dobi przeszedł ponowną operację. Po południu, już w domu dostał kroplówkę wzmacniającą, bo stracił sporo krwi. Mam nadzieję, że jest ok. Chłopak ma cudny charakter. Quote
Norkowa Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Niestety ludzie którzy chcieli wziąć Vegę rozmyślili się z adopcji;( Trzymamy kciuki za Dobiego!:loveu: Kochane psisko! Quote
muufinka Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 jak nic nie popierdaczyłam to z linku powinien się otworzyć album z wczorajszej "sesji" wyżełki i onkowatej suni, jest i Morus ale mało bardzo [url]https://plus.google.com/photos/100052231134120982203/albums/5913385929164925585[/url] Quote
ewab Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 Dobi wczoraj czuł się dużo lepiej. Pojadł, popił, załatwił potrzeby. Quote
Norkowa Posted August 26, 2013 Author Posted August 26, 2013 Kochani podobno był telefon w sprawie Vegi!:) Czekam na rozwój sytuacji!:) Quote
Norkowa Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 Informuję, że Vega znalazła domek!:) A Sindi na 99.99 % również;) Państwo byli już Sindusię obejrzeć i się zapoznać i na praktycznie 100 % są zdecydowani ją adoptować;) Cieszę się bardzo;) Tymczasem Magda planuje dla Moruska RTG mam nadzieję, że na wirtualnej adopcji ktoś wspomoże Morusiaka:D Quote
Recommended Posts