Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[IMG]http://www.e-gify.pl/gify/przyroda/pogoda/pogoda33.gif[/IMG]

Nikt już nas nie odwiedza, nie podrzuca już psiaków potrzebujących. Szkoda:(

Posted

Vega czeka:) Deklaracja jest tylko Ci Państwo są na urlopie :) I jak wrócą Vegunię zabierają!:) Po 20 sierpnia zgłosi się PAni Ola po Cherliego też;)

Posted

[quote name='Norkowa']Witam witam:) To miło, że zaglądasz Cioteczko:D[/QUOTE]

Szkoda tylko ż etylko zaglądać mogę i nie mam jak pomóc :(

[quote name='Norkowa']Vega czeka:) Deklaracja jest tylko Ci Państwo są na urlopie :) I jak wrócą Vegunię zabierają!:) Po 20 sierpnia zgłosi się PAni Ola po Cherliego też;)[/QUOTE]

Mój Charli kochany wirtualny podopieczny :)
A czy to DT czy DS dla Charliego ?

Posted

O to już rozszyfrowałam cioteczkę:D

Jeszcze dt niby, ale z tego co wiem Pani kiedyś też chwilowo wzięła z ulicy kota po wypadku na dt i został na ds już:D

Posted

Wczoraj u Magdy była Pani Basia T. która pomaga Magdzie od chwili ogłoszenia na naszej stronie potrzeby wolontariatu u Magdy:) była wczoraj i zrobiła zdjęcia Dobcia nowe:) Więc się pojawią tutaj:d I uwaga: CHARLIE PODSZEDŁ DO PANI BASI I JADŁ JEJ Z RĘKI :multi:

Posted

[quote name='erka']No to niesamowite postępy Charlie zrobił:). Oby tylko z domem dla niego wszystko sie udało.[/QUOTE]

Nooo bardzo duże i tak to strasznie cieszy:) Mam nadzieję, że akurat do Pani Oli mam nosa:D Bo z rozmowy z nią wydaje mi się osobą idealną do opieki nad takim psiakiem;) Pełna miłości zapału i chęci do pracy z nim:)

Posted (edited)

proszę wszystkich o zaciskanie bardzo mocno kciuków....Charli wyjeżdża w niedzielę w podróz swojego zycia...oby się wszystko udalo, bo każdy ma pietra ;)

Natomiast Dobi może będzie miał dt...ale najwcześniej chyba w przyszłym tygodniu ;) więc tez proszę o kciuki!

Edited by andzia69
Posted

[quote name='andzia69']proszę wszystkich o zaciskanie bardzo mocno kciuków....Charli wyjeżdża w niedzielę w podróz swojego zycia...oby się wszystko udalo, bo każdy ma pietra ;)

Natomiast Dobi może będzie miał dt...ale najwcześniej chyba w przyszłym tygodniu ;) więc tez proszę o kciuki![/QUOTE]

Czyżby ruszyło? Trzymam kciuki bardzo mocno.

Posted

Ojej ja też trzymam mocno:D

Żeby tak się dali przekipć za drinka wirtualnego, ba nawet za normalnego:D

Dobi na dt:)?? Super:D Jestśmy z Dobermanami w poszukiwaniach ds:D A gdzie by był dt:)?? Bo chcę mu zafundować sesję:D

Za Charliego trzymam bardzo bardzo mocno kciuki!:) Wierzę że się uda:D

Posted

Jak już pewno wszyscy wiedzą dnia 13.08.2013 do domku poszedł Charlie!:):loveu::loveu: Prawdopodobnie będzie dt dla Dobiego i nadal jest ogłaszany na nadzieji dobermana:)

Domek muszą szybko mieć Laki i Swison;) Pusieńka także:)

Posted

Przedwczoraj była sterylizowana Vega i był kastrowany Dobi. Niestety u Dobiego pojawiły się komplikacje. Magda o drugiej w nocy pędziła do Kielc po pomoc. Rano Dobi przeszedł ponowną operację. Po południu, już w domu dostał kroplówkę wzmacniającą, bo stracił sporo krwi. Mam nadzieję, że jest ok. Chłopak ma cudny charakter.

Posted

jak nic nie popierdaczyłam to z linku powinien się otworzyć album z wczorajszej "sesji" wyżełki i onkowatej suni, jest i Morus ale mało bardzo

[url]https://plus.google.com/photos/100052231134120982203/albums/5913385929164925585[/url]

• 2 weeks later...
Posted

Informuję, że Vega znalazła domek!:)
A Sindi na 99.99 % również;) Państwo byli już Sindusię obejrzeć i się zapoznać i na praktycznie 100 % są zdecydowani ją adoptować;)
Cieszę się bardzo;)

Tymczasem Magda planuje dla Moruska RTG mam nadzieję, że na wirtualnej adopcji ktoś wspomoże Morusiaka:D