Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='__Lara']Czy Szanta jest szczekliwa? Moja to jakaś masakra, ale schapendoesy są ponoć szczekliwe...[/QUOTE]

Nie właśnie nie - nawet nie podejmuje alarmów swoich współmieszkańców :)

Posted

[quote name='eliza_sk']Maltusia już pewnie w domu, pojechali przed 12 ze swoją "córunią".[/QUOTE]

Napisz coś więcej, czy od razu przypadli sobie do gustu?

Sunia będzie chyba szczęśliwa.

Posted

Państwo rocznik 63, dzieci dorosłe poza domem. Mieszkają w dużym domu z kotem, posesja ogrodzona. Bardzo serdeczni i mili, Szanta od razu ładnie na nich zareagowała - również na pana. Sama wskoczyła do auta.

Dzwonili po przyjeździe, w drodze była grzeczna, w domu olała kota i położyła się na tarasie, nie chciała wejść do domu. Ale powolutku ;)

Posted

[quote name='eliza_sk']Państwo rocznik 63, dzieci dorosłe poza domem. Mieszkają w dużym domu z kotem, posesja ogrodzona. Bardzo serdeczni i mili, Szanta od razu ładnie na nich zareagowała - również na pana. Sama wskoczyła do auta.

Dzwonili po przyjeździe, w drodze była grzeczna, w domu olała kota i położyła się na tarasie, nie chciała wejść do domu. Ale powolutku ;)[/QUOTE]

Bardzo dobre wiadomości.:p

Szantusia z rezerwą, ale nie ma się co dziwić, kolejna rewolucja w jej życiu - tym razem ostatnia!:multi:

Kurde, sama chciałabym żeby mnie ktoś do Warszawy zaadoptował.:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='vega17']Hjej ale wspaniałe wieści, bardzo się cieszę że młoda znalazła dom, wiedziałam że długo nie zagrzeje miejsca.

ogromne dzięki za pomoc[/QUOTE]

Veguś, domek super, aż serce rośnie!

Posted

[quote name='tomcug']Veguś, domek super, aż serce rośnie![/QUOTE]

bardzo ale to bardzo się cieszę, ona tylko na taki domek zasługuje.

do mnie jeszcze wczoraj dzwonił facet o nia z Wawy ,miły kulturalny a okazało się że chciał ją do budy.

eh mogę zacząć usuwać ogł :)

Posted

[quote name='vega17']bardzo ale to bardzo się cieszę, ona tylko na taki domek zasługuje.

do mnie jeszcze wczoraj dzwonił facet o nia z Wawy ,miły kulturalny a okazało się że chciał ją do budy.

eh mogę zacząć usuwać ogł :)[/QUOTE]

Trza mu było powiedzieć, żeby sam se w budzie zamieszkał.:diabloti::evil_lol: