Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='eliza_sk']Dziękuję tomcugowska - może tym razem, bo tel. ws. wszystkich milczy jak zaklęty. Sunia miewa się dobrze, tylko domu brak.[/QUOTE]

Dzisiaj sporo natrzaskałam, jutro rano dalej będę odnawiać. Szkoda mi bardzo, że suni nikt nie chce.:-(

Posted

[quote name='eliza_sk']Nie tylko jej, na stan wczoraj weszły 2 szczeniaki, a 2 kolejne czekają w kolejce do focenia :( Masakra jakaś.[/QUOTE]

Wakacje? Ale przecież nie wszyscy emigrują, jeżdżą.:shake:
Daj linka jak trzeba będzie ogłaszać szczyle.

Posted

[quote name='tomcug']Wakacje? Ale przecież nie wszyscy emigrują, jeżdżą.:shake:
Daj linka jak trzeba będzie ogłaszać szczyle.

Jakby co tu ich tablica.pl:
http://tablica.pl/oferta/2-piekne-szczeniaki-cudem-uniknely-obozu-dla-psow-prosimy-o-domy-ID3hgpz.html

A tu foto:
https://plus.google.com/u/0/photos/111804584868271216236/albums/5902467756502420977

Ale mam nadzieję, że z poprzedniego miotu 6, który miała Monika ktoś się na nie zdecyduje :(

Posted

[quote name='eliza_sk']Może się uda na poprzednie je wydać. Jutro jest transport do Krk jakby co.[/QUOTE]

Po prostu pisz, jak będziesz potrzebować ogłoszeń i już.;)

Posted

[quote name='tomcug']Po prostu pisz, jak będziesz potrzebować ogłoszeń i już.;)[/QUOTE]

To może kilka na Krk - bo jutro jest transport jakby co, nie wozimy, ale one w awaryjnym bardzo DT.

Posted

Cioteczki, ona ma bliżej do schapendoesa, a nawet bardzo blisko :) moja sunia jest bardzo do niej podobna, też schapendosowata :D śliczna jest, tylko dureń mógł się jej pozbyć.