fona Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Agata, bardzo, bardzo Ci dziekuje!!! Podmianka jak nic! :evil_lol: Nogi krótsze, geba wielka i rozesmiana, byk, nie pies! To juz jestem szczesliwa :) [prawie, niech sie jeszcze Rudasek z Wami rozliczy... :shake:] Quote
zdrojka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Niesamowite, to nie może być!!! :crazyeye: Jest przepiękny, sierść i kolor wspaniałe! Cudo po prostu! Quote
epe Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Proszę nam tu kita nie wstawiać,bo to napewno nie jest Szopen!:evil_lol: A jesli to on,to wg mnie zasługuje na 1 miejsce na metamorfozach!!!! Jaki on piękny!! A żona też niczego sobie:razz:. Jak to przy ślicznej panience to nawet Szopenkowi uszy stoją,a przedtem miał kłapciate! Quote
agata-air Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 ja przepraszam bardzo ale gdzie ta matowa szorstka sierśc, a gdzie ten smutek w oczach, a ta talia... ale ja zawsze wiedziałam, że on ma potecjał.. dobry dla żony jest- chwile słabości wybacza dom ma ładny podobno własną firme ideał;p Quote
Agata69 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 będę monitorować Szopa co jakiś czas. Jeśli chodzi o kasę , to mam wrażenie, ze obecny właściciel sobie radzi. Jednak z drugiej strony, jeśli życzliwi wpłacali konkretnie na pomoc Szopenowi, to te pieniadze powinny zostać rozliczone i przekazane na jakiś podobny cel. Quote
fona Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 podobny czy niepodobny, powinny zostac przeznaczone na psy w potrzebie, kurde fix!! Quote
Agata69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 fona napisał(a):podobny czy niepodobny, powinny zostac przeznaczone na psy w potrzebie, kurde fix!! To miałam na myśli właśnie. Ludzie wpłacający pieniadze często robia to odmawiając sobie czegoś, więc nie widzę powodu żeby ktoś je sobie przywłaszczył. To burzy wiarygodność nas Dogomaniaków. Quote
agata-air Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Spokojnie Piotrek ich nie przywłaszczy.... jemu sie nie chce tego rozliczyć. Opierdziele go zaraz;p Quote
fona Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ja nie uwazam, zeby cokolwiek chcial przywlaszczyc. Ale tyle razy go prosilam o rozliczenie. Tak sie NIE ROBI. Quote
LittleMy Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 piekne zdjecia !! i Szopenek taki szczesliwy :loveu: Quote
Agata69 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 fona napisał(a):Agata69, a buda przyjechala? W SRODĘ BUDY JESZCZE NIE BYŁO, OGLĄDAŁAM TYLKO JEJ ZDJĘCIA, NIESTETY FIZYCZNIE ZERO......:mad: Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 bardzo jestem ciekawa, czy fantastyczna buda już dojechała... :) do wszystkich darczyńców: [B]RUDASEK NAJWIDOCZNIEJ POSTANOWIŁ SIĘ NIE ROZLICZYĆ Z POWIERZONYCH MU PIENIEDZY - JAK INACZEJ ROZUMIEC BRAK ROZLICZEŃ DO DZIŚ. iLE TO MIESIECY?...[/B] Quote
Lemoniada Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Szopcio, jak się miewasz? Jak tam Twoja żona? Strasznie lubiłam oglądać fotki z ich wspólnych spacerów, może jeszcze jakieś będą?:cool3::loveu: Quote
epe Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Dziewczyny! To,że się nie rozliczył to małe piwo,ale czy Szopen dostanie zdjęcie budy,czy budę?:crazyeye: Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Na to tez nie mam wpływu... Budę jakas ma, a ta super byla caly czas w drodze... Co zrobic? Quote
Lemoniada Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A nie ma ktoś Żydowa kontaktu z Rudaskiem?:oops: Może ktoś inny zrobiłby to rozliczenie i zamówił budę, nie wiem zresztą jaka jest sytuacja. Pieniądze w każdym razie nie rozpłynęły się chyba w powietrzu? Quote
fona Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Budę zamówił nowy dom Szopena i nie chcial od nas pieneidzy, wiec to sa dwie odrbne sprawy. Mnie Rudasek ignoruje. Agacie z Żyrardowa dwa tygodnie temu odpowiedzial, ze nie mam czasu... i tak od pol roku jakos... Mnie np. slzag trafia, bo tu jest zla wola. Quote
fona Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Szopenku, co u ciebie? [i czekamy na rozliczenie...] Quote
fona Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Agata, rozliczyl sie Rudasek/znak zap./ Quote
agata-air Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 nie. mam nadzieje ze sie rozliczy bo jak widac z mojego rozliczenia tonę w długach... dla mnie 200zł to życie psa w dzisiejszej sytuacji. Quote
Agata69 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Bardzo przepraszam za brak odzewu, ale zajęta jestem strasznie moimi bidami i tak czas leci. Zaniepokojona wpisami zadzwoniłam dzisiaj do Marcyhy. Szopen OK, buda wreszcie przybyła na miejsce, mają ja ocieplać na dniach. W przyszłym tygodniu wybieram się tam z aparatem, jeśli buda nie będzie stała to......:mad::mad::mad::mad:. Quote
fona Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 super, bardzo dziekuje za wiesci dzis mialam wejsc tu na watek, ale stwierdzilam, ze bez sensu a tu taka niespodzianka ;0 czekam na fotki a jak Bej/ - bo sie martwie Quote
Recommended Posts