AgaG Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Pewnie że wycałuję, przecież ja za nią przepadam. Zbieramy się nad morze w przyszłym tygodniu. Zosia pojedzie w szeleczkach super bezpiecznych skórzanych na klamerki i obróżce z adresownikiem ale będzie chodziła tylko na długiej taśmie wiec na pewno tego Skarba nie zgubię :p Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 zobacz,jaka ona dziarska! czy ja ja juz wlozylam na metamorfozy?? oj,co za zaniedbanie,lece naprawic:) Quote
brazowa1 Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 pare osob sie wzruszyło.... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924&page=358 Quote
AgaG Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 wróciłyśmy znad morza.:loveu::loveu::loveu::loveu: Zosia moja Kochana zachowywała się idealnie. sposród wszystkich uroków wczasów najbardziej ceniła długie spanie w moim łóżku, z pazurkami wczepionym i w moją szyję i główką obok mojej.Okazało się treż ze kocha gofry, więc chodziłyśmy razem na te pyszności. a o zachodzie słońca dłuigie spacery. w południe byłoby dla niej za gorąco..foty wysłałam do karusiap :loveu: Quote
wredne_słonko Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 O matko, Aga, ja to chyba będę płakać.. To takie szczęście, że Zosieńka spotkała Ciebie na swojej drodze :loveu: Quote
AgaG Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 ja bardzo lubię to zdjęcie. Zosia ma takie śliczne pazurki i paluszki które maja zakończenia jak w ciasteczkach ptiberach (takie rąbki). :lol::p Quote
kiwi Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Aga Ty gdzie wtedy spałas :>? ciesze sie ze wam sie udały wakacje, bo obie zasługiwalyscie na odpoczynek :) Quote
AgaG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 kiwi napisał(a):Aga Ty gdzie wtedy spałas :>? ciesze sie ze wam sie udały wakacje, bo obie zasługiwalyscie na odpoczynek :) Ja spałam pod Zośką :loveu: bo ona na moich nogach, na brzuchu..:cool3:albo leżałam skurczona w prcel, jak ona w moich nogach spała. ..:loveu: ale Zosia zasługuje na wszystko. Jechałam pociągiem 14 godzin w jedną i w drugę stronę. I do Kołobrzegu znosiłam ją na stacjach, ale ona nawet na peron nie chciała zrobic siku i tyle godzin trzymała. a w przedziale od razu wszystkich ujmowała swoją dobrocią i jeszcze w tej ciasnocie jej miejsce robiono..a jak szłam na dłużej na plażę Zosia sobie wiła gniazdko w kołdrze i dobrze wiedziała że nie należy płakać ani nic niszczyć bo jej pani zaraz przyjdzie. Quote
Patia Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 śliczna Zosia :loveu: A chciała wchodzić do wody ? Quote
AgaG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Patia napisał(a):śliczna Zosia :loveu: A chciała wchodzić do wody ? tylko troszkę chciała, moczyła lapki, jak było gorąco, ale pływać nie chciała Quote
brazowa1 Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 I kto by pomyslał,ze ona nawet na wakacje pojedzie.... Aga,ja powtorze jeszcze raz-jestes WIELKA. Quote
AgaG Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Wielka to jest Zosia. :loveu:ja ją ubóstwiam! To sama łagodność, słodycz, nieprawdpopodobnie zrównoważona sunia..kocha cały świat. to jest cudowne. cieszy się wszystkim, głaskaniem, całowaniem, dobrym jedzonkiem, spacerkiem, wciąż ta radość na kochanym pycholku. Po powrocie byłam z nią u weta obciąć pazurki troszkę, no za wetką nie przepada..ale to się objawia tylko checią ucieczki z gabinetu..:pnigdy ząbków nawet nie pokazała. i czesania nie lubi:p ale też tylko bierze nogi za pas jak ma dość. Quote
olenka_f Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 oj dziewczyny aż łzy lecą jak się to wszystko czyta, łzy szczęścia :loveu::loveu: Quote
brazowa1 Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 Niedługo rok bedziemy świetowac w nowym domu. Quote
AgaG Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 29 września w rocznicę Zosia dostanie torcik z kiełbaski :p Quote
akucha Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 Co tu wejdę, to się zryczę. Aga, Ty tak pięknie o niej piszesz :lol: Zosieńka to szczęściara, pewnie nawet nie śniła, że można tak pięknie żyć. Pozdrawiam was bardzo serdecznie! Kiełbasiany tort :evil_lol:, to będzie uczta! Aż trudno uwierzyć, że to rok już mija... Quote
Recommended Posts