Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Moja królewna zasnęła w łózku Kropki tym razem:loveu:i słodko chrapie. jak się aparat nabije to jej foteczki zrobię w wielkim kołnierzu i kubraczku.

Posted

:pZosieńka spi w łózku mojej drugiej suczki Kropki aktualnie... co zaraz udokumentuję... a w domu to wszystkie łóżka są Zosi właściwie, i to ona łaskawie udostępnia te łóŻka, w których aktualnie nie śpi...:p:lol:alez ona jest KOCHANA!!!

Posted

buzia już weselsza, ale Sofijka głównie leży... i trzyma siku... uff

Posted

no jest lepiej!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:delikatnie już po schodakch sama zeszła, bo nie chciała w domku się załatwić. siku i kupka na polku, zjadła całą michę, kubraczki jej zmieniam i piorę, dziś juz liże i liże mnie i drepta moja Kochana Sunia. Jutro o 9. 30 kontrola. mam wrażenie, że chętniej je suchą karmę po wycięciu tego nadziąślaka, a to lepiej, bo ona ma takie skłonności do biegunek a po suchej karmie lepiej jest z kupką.. jest taka grzeczniutka. siedzi w kołnierzu bez protestu!!! cud nie suczka!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: ja ją tak teraz rozpieszczam niemożliwie:lol:

Posted

dziś wieczór mi wręcz biegła w tym kubraczku zielonym, w nocy się domagała drugiej kolacji, pasztet na szafce pysiem pokazywała... i jak jej nie uwielbiać... :loveu::loveu:

Posted

kontrola wypadała super!! a wyniki krwi sa bez zarzutu bo jeszcze dziś pytałam doktora, czy moze jakies leki itd... ale mówi, że nie.. dzis tylko antybiotyk w zastrzyku i za dwa tygodnie we wtorek ściąganie szwów...

Posted

Moje Kochane Suczątko jest naj naj grzeczniejsze i najsłodsze. czuje się wspaniale!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ona kocha ludzkie jedzenie, ale mam dylematy,bo jak ulegnę, to jest kupka biegunkowa trochę... pasztecik spadł w bułeczce słodkiej na ząbki...:roll::lol:

Posted

suchy rojal w misce zalega, a na woli moją nocną kolację i co tu robić? :lol:;)

Posted

Jak będzie głodna to zje, ale jak ma biegunki po ludzkim żarciu to lepiej jej nie dawaj bo to chwilowa przyjemność na ząbku ze stratą dla jej organizmu.
Ja sama płakałam w kącie jak miałam zjeść swój obiad a Chmurce nie mogłam dać ani kęsa, ale teraz obie mamy nagrodę-oczekiwany rezultat-biegunki się skończyły:multi:

Posted

Zosia kocha łazienkę... nadal mimo że bol już dawno minal pooperacyjny, ale czestol tam zasypia, więc i tam ma dywanik...:loveu::loveu:własnie zjadła ryż z indykiem i jest bardzo zadowolona a co jeszcze? no byla ze mną na wyborach:cool3: