Neris Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Wisz co... bo ja wierzę w dom dla niej, on nadciąga, jest coraz bliżej... NA PEWNO!!!!!! Quote
olenka_f Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Neris napisał(a):Wisz co... bo ja wierzę w dom dla niej, on nadciąga, jest coraz bliżej... NA PEWNO!!!!!! tylko że ten domek po psa przyjedzie a nie nietoperza apeluje o nazwanie jej Pięknotką czy Slicznotką z Sopotu:mad: Quote
carolinascotties Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 olenka_f napisał(a):tylko że ten domek po psa przyjedzie a nie nietoperza apeluje o nazwanie jej Pięknotką czy Slicznotką z Sopotu:mad: jestem za :) Quote
akucha Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 Olenko, przyznam, ze trudno się z Tobą nie zgodzić :lol: W górę slicznota!!! Quote
olenka_f Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 ZMIANA W TYTULE JEST KONIECZNA "Sunia - Ślicznotka. Po 10 latach oddana do schroniska" prosze baaaaaaaaaardzo grzecznie poprawić:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
brazowa1 Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 Wedle stanu zebow to jest CORKA. Nietoperzyca,nie wiem czemu,jakos sie wkradla w moje "łaski" i łazi na spacer zamiast Kluski (teraz ona jest pania w dawnym boksie Kluchy). Jest przemiła! Quote
Ciucik Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 brazowa1 napisał(a):Wedle stanu zebow to jest CORKA. Nietoperzyca,nie wiem czemu,jakos sie wkradla w moje "łaski" i łazi na spacer zamiast Kluski (teraz ona jest pania w dawnym boksie Kluchy). Jest przemiła! Bo takie Nietoperkowate Nietoperzyce zasługuja na coś miłego i trochę chociaż ,"swojego" człowieka. Quote
brazowa1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 Nietoperzca jest nie tylko przemiła,ale i przezabawna :) Dostala groszka na spacerze,ktory jej srednio smakował-ale czestuja,to biore.I wiecie ,co? Ona go ciagle trzymala w pysku,a po powrocie ze spaceru-wypluła. :lol: Quote
akucha Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Taka fajna sunia, jak długo jeszcze będzie domu szukać?! One mi się tak mylą :oops: Quote
olenka_f Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 ja przyjade do schronu z kocami a wtedy za tą nietoperzyce ktoś wyłapie:mad: Quote
brazowa1 Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 akucha napisał(a):Taka fajna sunia, jak długo jeszcze będzie domu szukać?! One mi się tak mylą :oops: Nietoperzyca ma nietoperkowate uszy.Mieszka w pawilonie,z rudym Ciapkiem,tym z fotki.Jest młodsza.I ona chodzi na spacery. Diana-matka Nietoperzycy,jest bardziej sznaucerowata,ma poł klapniete uszy.Ale za to mniej siwizny na pysku.Mieszka w budzie ,w boksie za Hopem, z psem "Krzywa Łapa".O regularnych spacerach-ze wzgledu na Krzywa Łape moze zapomniec. Quote
olenka_f Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 tak zrobie tylko tekst mi potrzebny bo w tym to ja noga jestem Quote
Recommended Posts