Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Neris napisał(a):
Wisz co... bo ja wierzę w dom dla niej, on nadciąga, jest coraz bliżej... NA PEWNO!!!!!!

tylko że ten domek po psa przyjedzie a nie nietoperza
apeluje o nazwanie jej Pięknotką czy Slicznotką z Sopotu:mad:

Posted

ZMIANA W TYTULE JEST KONIECZNA
"Sunia - Ślicznotka. Po 10 latach oddana do schroniska"
prosze baaaaaaaaaardzo grzecznie poprawić:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Posted

Wedle stanu zebow to jest CORKA.
Nietoperzyca,nie wiem czemu,jakos sie wkradla w moje "łaski" i łazi na spacer zamiast Kluski (teraz ona jest pania w dawnym boksie Kluchy).
Jest przemiła!

Posted

brazowa1 napisał(a):
Wedle stanu zebow to jest CORKA.
Nietoperzyca,nie wiem czemu,jakos sie wkradla w moje "łaski" i łazi na spacer zamiast Kluski (teraz ona jest pania w dawnym boksie Kluchy).
Jest przemiła!

Bo takie Nietoperkowate Nietoperzyce zasługuja na coś miłego i trochę chociaż ,"swojego" człowieka.

Posted

Nietoperzca jest nie tylko przemiła,ale i przezabawna :) Dostala groszka na spacerze,ktory jej srednio smakował-ale czestuja,to biore.I wiecie ,co? Ona go ciagle trzymala w pysku,a po powrocie ze spaceru-wypluła. :lol:

Posted

akucha napisał(a):
Taka fajna sunia, jak długo jeszcze będzie domu szukać?!

One mi się tak mylą :oops:

Nietoperzyca ma nietoperkowate uszy.Mieszka w pawilonie,z rudym Ciapkiem,tym z fotki.Jest młodsza.I ona chodzi na spacery.

Diana-matka Nietoperzycy,jest bardziej sznaucerowata,ma poł klapniete uszy.Ale za to mniej siwizny na pysku.Mieszka w budzie ,w boksie za Hopem, z psem "Krzywa Łapa".O regularnych spacerach-ze wzgledu na Krzywa Łape moze zapomniec.