rotek_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kenia to młoda suczka przypominająca owczarka belgiejskiego. Kiedyś błąkała się, szukając schronienia i opieki. Wychudzona trafiła do domu tymczasowego koło Warszawy. Uwielbia spacerować oraz aportować. W przypadku adopcji do innego miasta pomożemy w transporcie.Kontakt bardzo wychudzona wersja.....:evil_lol: myśle ze długościowo jest w miare dobre i teraz trzeba wybrać najładniejsze zdjęcie kenii Quote
*Gajowa* Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Moim zdaniem trzeba zaznaczyć, że Kenia szuka domu z ogrodem. Do mieszkania się nie nadaje, gdyż nie moze sama zostawać - szczeka i niszczy drzwi. Każda osoba nawet niepracująca musi czasami wyjść z domu bez psa /zakupy, lekarz itp/ i nie wiem czy zniesie zniszczenia i reklamacje sąsiadów. Quote
uxmal Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kenia to młoda suczka przypominająca owczarka belgiejskiego. Kiedyś błąkała się, szukając schronienia i opieki. Wychudzona trafiła do domu tymczasowego koło Warszawy. Uwielbia spacerować oraz aportować. [B]Szuka domu z ogrodem.[/B] W przypadku adopcji do innego miasta pomożemy w transporcie.Kontakt Wiecie, to brzmi jak oferta matrymonialna.:evil_lol: A fotka ta? [IMG]http://images27.fotosik.pl/63/6458d9cd31712bcamed.jpg[/IMG] czy ta ? [IMG]http://i19.photobucket.com/albums/b156/Lara_Melon/psy_2008/23012008-123.jpg[/IMG] Quote
rotek_ Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 uxmal, masz rację:evil_lol: myśle ze ta pierwsza jest ładniejsza Quote
zdrojka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Marta, a karma dotarła? Jeszcze nie wiem, co z tą środą, jutro w pracy się pewnie zorientuję. Quote
uxmal Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Wysłąłam do Wrocka i W-wy z fotką nr 1. :) Quote
rotek_ Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Karma na kenie nadal w uciechowie....najgorszy ten transport... jedna karma czeka tez na ulv.... Quote
*Gajowa* Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 [quote name='zdrojka']Marta, a karma dotarła? Jeszcze nie wiem, co z tą środą, jutro w pracy się pewnie zorientuję.[/quote] Karma dotarła przedwczoraj wieczorem - bardzo dziękujemy. Wczoraj byłam zajęta Boną /wróciłyśmy z kliniki o północy/ i juz nie miałam siły pisać. Wizytę u zainteresowanych Kenią przełożyłam na sobotę nie dałam rady dziś rano jechać... więc może Zdrojka udałoby sie nam razem pojechać ? Quote
justynavege Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 czyli w sobotę kolejna szansa keniuchy Quote
*Gajowa* Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 U nas wszystko w porządku. Kenia dostała nową piłeczkę na sznurku i teraz na spacerkach bez dużego wysiłku mogę ją zmęczyć... albo wydaje mi się , że już ma dość . Quote
zdrojka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Też pracuję 7-15, aż do niedzieli włącznie, wolne mam w poniedziałek i wtorek, nie mam jak się zamienić... Ale pokombinuję jeszcze, może kierowniczka zmiany zmięknie, zobaczymy. A na którą jesteś umówiona? A podkarmia, jagnięcinką z ryżem na sucho :p Quote
*Gajowa* Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Powidziałam, że wyjadę z domu ok. 10tej więc będę tam ok 11tej - nie wiesz jak bardzo wsparcie jest mi potrzebne . A jagnięcinka z ryżem smakuje wyśmienicie ;). Quote
zdrojka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Gajowa, napisz mi na PW, jaki to jest dokładnie adres w tym Sulejówku, bo to tam, o ile dobrze pamiętam... Quote
rotek_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Gajowa....wiem ze masz lampe dla uciechowa....i chyba bojler.... mamy transport do wawy... a wlaściciwe do miałkini.... czy jakoś tak:oops: odrazu mogłabyś odebrać karmę dla Kenii..... jesteś w stanie podjechać Quote
*Gajowa* Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 A kiedy ten transport miałby być ? Muszę jutro zerknąć na mapę. Quote
uxmal Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Gajowa chyba dzisiaj jest na wizycie przed-adopcyjnej. Zapraszam na bazarek [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105205[/url] Quote
zdrojka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Miałam z nią jechać, ale nie udało mi się zamienić w robocie... Jutro też pracuję i chyba padnę w końcu. Mam nadzieję, że jedzonko smakuje, a przede wszystki, że wizyta wypadła pomyślnie. Czekamy na wieści! Quote
*Gajowa* Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Słuchajcie jutro Kenia jedzie do swojego domu. Ludzie bardzo kulturalni i kochający psy - Kenia będzie mieszkała w domu jak przystało na członka rodziny bedzie tez korzystała z ogrodu. W pobliżu jest las a państwo lubią spacery. Mam nadzieję, że Kenia zaakceptuje nowego członka rodziny który pojawi sie za około trzy miesiące. Quote
zdrojka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Marta, super wiadomość!!! Na razie nie zapeszam, ale oby wszystko się ułożyło :p Quote
Recommended Posts