yewcia1 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Gajowa daj link do Twojej podopiecznej jak ma wątek- proszę zdrojka jeszcze raz dziękuję ślicznie:loveu: Quote
*Gajowa* Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='yewcia1']Gajowa daj link do Twojej podopiecznej jak ma wątek- proszę zdrojka jeszcze raz dziękuję ślicznie:loveu:[/quote] To ta piękna bidulka jest u mnie w hoteliku ; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102454[/URL] Quote
zdrojka Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Faktura na AFN w paczce przyszła? Bo prosiłam o wystawienie, to miałabyś od razu na przyszłość do zwrotu. A jedzonko niech smakuje, bardzo proszę. Będziesz wiedziała, co ewentualnie potem kupić, które najbardziej. Quote
yewcia1 Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='*Gajowa*']To ta piękna bidulka jest u mnie w hoteliku ; [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102454[/URL][/quote] już zaglądam do tymczaswiczki:lol: Quote
*Gajowa* Posted January 11, 2008 Posted January 11, 2008 [quote name='zdrojka']Faktura na AFN w paczce przyszła? Bo prosiłam o wystawienie, to miałabyś od razu na przyszłość do zwrotu. A jedzonko niech smakuje, bardzo proszę. Będziesz wiedziała, co ewentualnie potem kupić, które najbardziej.[/quot Dopiero teraz zauważyłam, że jest faktura - jedzonka Kenii smakują, testujemy jedno po drugim. Dziś byłam z Kenią na długim spacerze w lesie , zatacza wokół mnie duże koła ale na tle śniegu w zasadzie cały czas mamy ze soba kontakt wzrokowy i nawazniejsze, że przybiega na zawołanie. Ciekawe jak sie zachowa w sytuacji nadzwyczajnej tzn. zobaczy wiewiórkę lub inne zwierze :evil_lol:. Quote
*Gajowa* Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 To jednak nie faktura tylko inny druczek. Kiedy Keniucha miałaby być w MP ? Quote
*Gajowa* Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Chyba już czas zająć sie sterylką Kenii - cieczkę skończyła w ostatnim tygodniu listopada. Kiedy najlepiej to zrobić ? Quote
*Gajowa* Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Kenia miała dziś wizytę - niewypał. Pani fajnie brzmiąca chciała koniecznie przyjechać i zobaczyć ją. Pani młoda, fajna, kochajaca psy ale okazało się, że szuka psa dla swojej babci na wieś ...:angryy: Quote
zdrojka Posted January 14, 2008 Posted January 14, 2008 Nie powiedziała, trudno, ona przyjechała, więc choć tyle dobrze... Quote
*Gajowa* Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Kenia Robetrs do góry ! W czasie Świąt moja rodzina stwierdziła, że Kenia wygląda i porusza się jak Julia Roberts i wiecie , że coś w tym jest :evil_lol:. Quote
*Gajowa* Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Nikt tu nie zagląda :-( ... ale sobie napiszę, że Kenia będzie miała wizytę w sobotę. Niby wszystko idealnie dom z ogrodem, Kenia byłaby psem do kochania w mieszkaniu ale... spodziewają sie potomka. I tu jest zagrożenie :loveu:... może jestem przewrażliwiona. Quote
morisowa Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 :roll: jesteś przewrażliwiona, w przeciętnych rodzinach są dzieci, młodzi w końcu mogą mieć dzieci, a emerytów będą wnuki odwiedzać ;) a ludzie "normalni"? pytałaś ich czy zastanawiali się jak będzie po narodzinach potomka? jak oswoją sunię z nowym domownikiem? czy się nie boją i nie oddadzą psa, bo dziecko? jak są świadomi, rozsądni, normalni, to w czym problem? chyba, że Ty już jej nie chcesz oddać... Quote
zdrojka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Gajowa, zagląda, zagląda, tylko nic mądrego nie ma do napisania... Quote
uxmal Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Zaglądają-prawda:) dostałam mail od Pani z wprost: [I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Witam serdecznie,[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Postaram się umieścić Kenię w rubryce adopcyjnej ale kolejka jak się Pani domyśla jest długa, proszę więc o wiadomość gdyby się wczesniej adoptowała.[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=navy][COLOR=navy][FONT=Arial]Magdalena Ciszewska[/FONT][/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] Quote
*Gajowa* Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='morisowa']:roll: jesteś przewrażliwiona, w przeciętnych rodzinach są dzieci, młodzi w końcu mogą mieć dzieci, a emerytów będą wnuki odwiedzać ;) a ludzie "normalni"? pytałaś ich czy zastanawiali się jak będzie po narodzinach potomka? jak oswoją sunię z nowym domownikiem? czy się nie boją i nie oddadzą psa, bo dziecko? jak są świadomi, rozsądni, normalni, to w czym problem? chyba, że Ty już jej nie chcesz oddać...[/quote] Jestem pozytywnie nastawiona do tych ludzi i mam zamiar zadać wszystkie te pytania. Tutaj na dogo czytałam wiele historii o oddawaniu psów po narodzinach dziecka z powodu alergii lub zwyczajnie bez ważnego powodu. Muszę mieć pewność, że nikt jej nie porzuci po raz kolejny... czy wogóle to możliwe ? Quote
zdrojka Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Możliwe. Pewne w 100%! Ona w końcu musi znaleźć dom, choć w sumie już go ma. Wiem, wiem, co powiesz... Ale to już tyle czasu. Myślałaś o zostawieniu jej u siebie? Z Gajką się dogadały, chyba, że o czymś nie wiem... Ale nie o tym chciałam. Wstawię ją znów w pracy w poniedziałek. Spróbuję zrobić ogłoszenia. Jedzonko jeszcze jest? Bo jak się kończy, to trzeba pomyśleć o transporcie z Uciechowa... Bo tu jak zwykle, jak sytuacja się w miarę ustabilizowała, to wszyscy zapomnieli (nie urażając nikogo). Quote
*Gajowa* Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 [quote name='zdrojka']Możliwe. Pewne w 100%! Ona w końcu musi znaleźć dom, choć w sumie już go ma. Wiem, wiem, co powiesz... Ale to już tyle czasu. Myślałaś o zostawieniu jej u siebie? Z Gajką się dogadały, chyba, że o czymś nie wiem... Ale nie o tym chciałam. Wstawię ją znów w pracy w poniedziałek. Spróbuję zrobić ogłoszenia. Jedzonko jeszcze jest? Bo jak się kończy, to trzeba pomyśleć o transporcie z Uciechowa... Bo tu jak zwykle, jak sytuacja się w miarę ustabilizowała, to wszyscy zapomnieli (nie urażając nikogo).[/quote] Z Gajką się dogadały ale to nie jest takie proste... to byłaby decyzja na wiele lat... Państwo przyjechali punktualnie /to rzadkość/ i do adopcji podchodzą poważnie. Dom byłby dla Kenii idealny - pani pracuje w domu, jest ogród tereny do spacerów. Kenia się bardzo podobała . Mam odwiedzic państwa w najbliższych dniach. Quote
Diana S Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 No to można powiedzieć, że idealny przyszły dom.... Quote
*Gajowa* Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 [quote name='Diana S']No to można powiedzieć, że idealny przyszły dom....[/quote] Aktualnie jest idealny... nie wiadomo jednak jak Kenia zareaguje na dzidziusia, który się narodzi :shake:. Quote
justynavege Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 jesli domek odpowiedzialny to powinni dac sobie radę Quote
zdrojka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oj oby, bo to najwyższy czas... Wiem, że to może nie miejsce, ale czytałyście, co się dzieje z Lonli?!? Koszmar jakiś! Quote
morisowa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 to 3mam kciuki, zeby ludzie byli odpowiedzialni i zebys ze spokojnym sercem mogla dac im Kenie! bo wyglada, ze warunki mialaby super. Byleby byli dobrymi ludzmi. Quote
Recommended Posts