*Gajowa* Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Gaja była jedyna bardzo krótko. Jak przyszła do nas był starszy ONek rezydent - Gaja całkiem sie podporzadkowała. Po jego śmierci z krótkimi przerwami zawsze jest tymczasowo jakiś pies/suka w domu. Gaja nie jest typem Alfa raczej się podporządkuje. Cały wieczór są obie w domu - narazie wszystko ok. mam nadzieje, że tak zostanie bo trudno mi będzie je izolować. Quote
uxmal Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Kenia na Allegro. [url]http://www.allegro.pl/item225707374_kenia_dostojna_dama_mix_owczarka_belgijskiego_.html[/url] Narazie do 23.08, bo wtedy kończyła się aukcja Rybaczka. Potem się odświeży. Quote
yewcia1 Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Kenia już na psy pl i czekam na aktywację kont na wa-wskich portalach Ux pożyczyłam tekst do ogłoszeń:oops: Quote
zdrojka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Nie, wszystko pojechało już do Uciechowa. Ale Mała nie bardzo lubi suche, to chyba swoje oddam, zobaczę... Quote
uxmal Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='yewcia1']Kenia już na psy pl i czekam na aktywację kont na wa-wskich portalach Ux pożyczyłam tekst do ogłoszeń:oops:[/quote] spoko, spoko. Text jest do wiecznego pożyczania Quote
uxmal Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Kenia ma obserwatora na allegro. Gajowa -czy ktos do Ciebie dzwonił? Quote
wroobelterrorystka Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 miejmy nadzieję że to przyszły świetny pan Keniuchy:) Quote
uxmal Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 mam nadzieję. Kenia jest piękna i ma zrobione bardzo ładne zdjęcia. :) Rzuca się dziewczyna w oczy.:) Quote
justynavege Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ux ewcia dziekujemy za ogloszenie keniusi czy kenia potrzebuje karmy?? kto pomoze w bazarkach?? ja z yewcią wysprzedalysmy juz prawie wszystko co bylo do sprzedania....... Quote
*Gajowa* Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='uxmal']Kenia ma obserwatora na allegro. Gajowa -czy ktos do Ciebie dzwonił?[/quote] Nikt nie dzwonił :shake: ... może jutro. Jedno jest pewne nie oddam Kenii byle komu - ona zasługuje na wyjątkowy domek. Suchej karmy mamy pod dostatkiem gorzej z puszkami... dodaje zawsze trochę do suchego. Dziewczyny dzis zachowywały się bardzo grzecznie, spędziły ze sobą wiele godzin w ogródku bez kłótni. Quote
zdrojka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 No to świetnie, że dziś było ok. Może faktycznie Gaja tak z zadrości... Jeśli chodzi o puszki, to mam trochę kupionych dla Małej, a ona ostatnio odmawia, tylko gotowane wcina, to przywiozę pewnie jeszcze przed wyjazdem. Małe po 800 gr i część dla dorastających psiaków, ale skoro tylko dodajesz do suchego, to mogą być. Przy okazji znów zrobię trochę zdjęć, podobno ładnie wyszły (ale skromna jestem, hi, hi :p ) Quote
justynavege Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 zdrojeczko zwykle psiaki jak trafią do wspanialego domku nie chcą jesc ani suchego ani puszkowego tylko gotowane :evil_lol: ( alez ni emowię nic o rozpaskudzaniu ;) ) Quote
justynavege Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 :evil_lol: :evil_lol: no ależ skąd ;) :eviltong: Quote
epe Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Potwierdzam,że tylko gotowane! W czerwcu wzięłam Krystiana,przygotowałam sie,stoi do tej pory worek jagniecina z ryżem Puriny,przeciez nie mogłam dopuścic do tego,aby pies się zagłodził. Na początku myślałam,ze to taki stres,dlatego brak apetytu,ale juz dwa miesiace,a apetyt doskonały tylko na świezo gotowane i najlepiej codziennie coś nowego.Jak skrzydła z indyka dobre w jeden dzień to w drugi już nie bardzo. Proszę o wkład wołowy lub serca . Myślałam,ze tylko mój tak ma,więc zostałam pocieszona,że nie tylko ja mieszam w garach. Quote
zdrojka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Taaa, ostatnio częściej gotuję dla Małej, niż dla ludzkiej części domowników... Quote
epe Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 OOO!!! No to tak jak u mnie! Jak będa dalej narzekać mogę im powiedzieć,że tak jest u wszystkich psiarzy,a jak sie coś nie podoba to mogą w końcu sami sobie zrobić. Quote
zdrojka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja mam to szczęście, że mój Jarek lubi i umie gotować, więc się wymieniamy. Wczoraj miałam np. gulasz z ziemniaczkami podany prosto pod nos :p Quote
epe Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tak naprawdę to ja też nie narzekam,bo mój syn /mam niestety trochę wiosenek/ tez gotujący,ale czasem się buntuje! A mężowi na szczęście wszystko jedno,byle brzucho puste nie było! Quote
zdrojka Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Tośmy sobie pogadały... No dobra, Kenia w górę! :eviltong: Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ux :) wiece cos mi przyszło wlasnie do glowy i niewesolego raczej\ ze wzgledu na to ze Keniucha jest niewysterylizowana musimy pilnować by nie stala się łupem dla pseudohodowli Quote
RITA & DIANA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Justyna! wielka jestes!!!! a moze pozbieramy kase na sterylke dla Keniuchy? przeciez tonie fortuna, a WY kobietki z Keniuchny watku, co o tym sadzicie? Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Rituś ja wielka chyba gabarytowo :evil_lol: caly czas staram sie zbierac lepie Anioły z masy solnej ale wyprzedalam juz wszystko co moglam :shake: fiannsowe moje mozliwosci raczej zerowe :cool1: Quote
wroobelterrorystka Posted August 20, 2007 Author Posted August 20, 2007 ja też na razie spłukana bo dokarmiam na działkach malutkie kotki ;( dwa są takie chore, że dzisiaj chciałam je złapać i zanieść do weterynarza i ulżyć w mękach ale ich nie spotkałam ;( Quote
Recommended Posts