uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 justynavege napisał(a):ux :) wiece cos mi przyszło wlasnie do glowy i niewesolego raczej\ ze wzgledu na to ze Keniucha jest niewysterylizowana musimy pilnować by nie stala się łupem dla pseudohodowli Oj- masz nosa. Kenia jest piękna. I tak szybko pojawili się obserwatorzy. A ile taka sterylka kosztuje? Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 u weta w Dz ( stawki specjalne dla schroniska) zalezne od wielkosci psa np Kenia okolo 150 zl w wiekszych miastach pewnie wiecej z tego zo wiem koszt zalezny od wagi psa ( ilosc nici ) Quote
uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Nie wiem czy się uzbiera, ale kilka książek mam na zbyciu. Porobie fotki i wystwaię bazarek. Quote
RITA & DIANA Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ja cos jutro pokombinuje na razie uciekam bo burza z piorunami i net szaleje, ale nie zostawie tego tak .............obiecuje Quote
uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 justynko, masz chyba nosa 3 obserwator na allegro. Nikt do mnie nie pisał narazie. Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ux z jednej stony sie ciesze bo szansa dla keniutki ale chyba nie bedzie glupie jak postawimy warunek ze adopcja dopiero po sterylce?? wtedy pseudohodowle odejdą ( a jest tego go..na mnogo :angryy: ) Quote
uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 jestem za.Wpisać to do aukcji? Czy czekamy jak się skończy? Quote
*Gajowa* Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 uxmal napisał(a):justynko, masz chyba nosa 3 obserwator na allegro. Nikt do mnie nie pisał narazie. A do mnie nikt nie dzwonił... :shake: Jestem za sterylką jak najbardziej - u nas to jest koszt 300 zł moze udałoby się znależć gdzieś taniej... popytam jutro. Quote
uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 nie wiem jak to się pisze... może coś takiego... Szanowni Państwo, informuję, że umowa adopcyjna zostanie podpisana, kiedy Kenia będzie wysterylizowana. Quote
justynavege Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 ux cos w tym stylu :loveu: wystarczajaco odstraszy rozmnazaczy a rozsadni ludzie beda zadowoleni bo malo kto chce sie borykac z problemami cieczkowymi ;) Quote
uxmal Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Dodałam, :) Dobrych ludzi nie dostraszy ta informacja. Quote
RITA & DIANA Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to co zbieramy kaske na sterylke? wieczorem otworze bazarek mam co nie co moze sie sprzeda jakie konto podawac, AFN-u i napisac na sterylke KENII? Quote
zdrojka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Chyba raczej do Gajowej bezpośrednio, bo nie każdy wet zrobi sterylkę na kredyt i wystawi fakturę, żeby ją potem wysłać na AFN i dostać kasę... Quote
RITA & DIANA Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 to Gajowa musi dac namiary na siebie i konto wlasnie robie zdjecia... Gajowa! odezwij sie ...co otym myslisz? Quote
*Gajowa* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Otóż Kenia ma na plecach brodawkę do usuniecia i dobrze byłoby to zrobić razem ze sterylką przy jednej narkozie. Nie wiem jeszcze czy to możliwe ale z tego względu zabieg powinien odbyć się w dobrej klinice, która wypala ciekłym azotem /o ile sie nie mylę/. A więc z wystawieniem faktury nie powinno być problemu - Kenia ma swoja skarpetę na AFN "Kenia" i tam proponuję wpłacać. Quote
RITA & DIANA Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 DZIEKUJE GAJOWA!!! w takim razie bazarek z dopiskiem KENIA I wplaty kierowac na AFN tam jest skarpetka Keniuchny a z tym usunieciem brodawki przy sterylce to super pomysl... Gajowa poszykaj takiej kliniki gdzie zrobia to hurtem ja dalej ide zdjecia trzaskac na bazarek Quote
*Gajowa* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 A ciocia Zdrojka zamilkła całkiem na temat wizyty :-( ... Quote
justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 zdrojeczka miala chyba gdzies wyjechać o ile dobrze pamietam........ Quote
zdrojka Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Jeszcze jestem, wyjeżdżam w sobotę wcześnie rano i rzadko będę miała dostęp do netu, w razie co dzwonić 602203441. Nie wiem, czy zdążę, jak pisałam na PW, mam jutro ostatnie wolne przed wyjazdem, zakupy, wysyłka rzeczy z bazarku, drugie szczepienie Małej. U taty w pracy właśnie koledze umiera żona i bierze za niego dyżury... Taki nieciekawy czas... Zobaczymy... Quote
yewcia1 Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Może jak zdrojka wróci? U nas się aniołkowo co niec drgneło na bazarku więc już niedługo wpadnie coś do skarpety i dalej bedziemy bazarkować :lol: Porejestrowałam się na ogłoszeniach psich i sukcesywnie bede ogłaszać Quote
justynavege Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 zdrojeczko trzymajcie sie jakoś w tych trudnych chwilach Quote
*Gajowa* Posted August 21, 2007 Posted August 21, 2007 Może jutro uda nam sie spotkać... Kenia po całym dniu wariowania teraz smacznie śpi tuż koło mnie. Jeszcze czeka nas krótki spacerek po ogródku. Z Gają przyjaźń dzis bawiły się ładnie razem z Cygankiem... Quote
uxmal Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Zapraszam na bazarek Kenii:) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=77604 "to mój pierwszy raz"-bazarkowy:oops::cool3: Quote
justynavege Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ux gratulacje :multi: piękny pierwszy bazarek :loveu: Quote
Recommended Posts