Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oczywiście, że Kenia ma książeczkę zdrowia!:loveu: - ze wszystkimi szczepieniami (no przynajmniej tak mi się wydaje ;) )

A tak apropos to u "nas" w schronie jest baaaardzo podobna czarnulka, chociaż do elegancji Kenii trochę jej brakuje:evil_lol:

Muszę powiedzieć (tfu, tfu za siebie:lol!: ), że dziewczyny coraz bardziej się rozumieją i coraz ładniej umieją się ze sobą pobawić.;) Jedyne co Bona nie jest w stanie zaakceptować u drugiego psa (wtedy chowa ogon pod siebie, ukrywa się, ucieka) to szczekanie bez sensu (wg niej oczywiście)- a Kenia tak szczeka, jak się cieszy, że np. idziemy na spacer. A że Bona (tj. już pisałam) zachowuje się tak, jakby spadła z Księżyca i wszystko pierwszy raz widzi, to i takie szczekanie uznaje za coś zupełnie zbędnego i niepotrzebnego i bardzo ją to denerwuje i stresuje:-( :shake: I znowu wycofuje się i przesiaduje całe godziny u mnie w pokoju:shake:
Pies nie umiejący rozpoznać gestów drugiego psa to jest straszna rzecz...

Posted

Też już kombinuję na wszystkie strony, ale jakoś zgrać jednej trasy z inną nie mogę- jedni wyjeżdżają wtedy, a inni po drodze mogliby przejąć psa, tylko wyjeżdżają w calkiem innym terminie:shake: Gmatwa się to wszystko i za nic spójnośći!:roll:

Posted

Koperek napisał(a):
Też już kombinuję na wszystkie strony, ale jakoś zgrać jednej trasy z inną nie mogę- jedni wyjeżdżają wtedy, a inni po drodze mogliby przejąć psa, tylko wyjeżdżają w calkiem innym terminie:shake: Gmatwa się to wszystko i za nic spójnośći!:roll:

Jeżeli to bedzie jedna noc może uda nam się gdzieś Kenię przekomarować?

Posted

Miło popatrzeć na te usmiechniętą mordkę.Widać,że panienka zadowolona i zadbana.A Twoja Bona Koperku, jest jak moja adoptowana Gajeczka,też pewne rzeczy ja dziwią i stresuja ...Pozdrawiamy i poprosimy o pomyzianie Kenii i Bony w naszym imieniu.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Koperek wysłam Ci na pw swoje namiary gdyby wynikła jakas niespodziewana okazja.

Fajnie bedzie jak się pojawi jakaś niespodziewana okazja:lol: