Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Frytela']A ja mam pytanie, bo kolezanka sie pyta ile kosztuje wstep na ta wystawe??
Jak gdzies w temacie bylopisane to przepraszam ale nie bardzo chce mi sie szukac ;)[/quote]
6 i 12 zł.
Było pisane tu i w drugim temacie (tym bardziej dla zwiedzających). ;)

Posted

[SIZE=3]W sobotę mogę komuś pomóc, jeżeli ktoś zechce ;)
Mogę porobić zdjęcia itp. [/SIZE]

[B]goldenka[/B] pamiętaj, że się widzimy w sobotę ;)

Posted

[quote name='diabelkowa']to o ktorej sa wilczaki ? gdzie jest tac ala rozkladowoka godzinowa?[/QUOTE]

Wilczki są o 10.05 na ringu 15 na lodowisku. A ten rozkład godzinowy jest na [url]http://www.zkwp.katowice.pl/wystawa08.htm[/url] i w Planie sędziowania.

Ja będe w sobote na goldenkach, więc napewno będe mieć ich foty. A w niedziele będe chodzić więc jak ktoś chce fotki jakieś rasy wystawianej w niedziele (ale tak ok 13 bo na tą godzinę idę) to piszcie.

Mogę prosić o foty z piątku yorków i gordonów?

Posted

Proszę o fotki whippetów,chinskich grzywaczy i chihuahua krótkowłosych jeśli ktoś może popstrykać.

A dysponuje ktos moze miejscem z Warszawy do Katowic ?
mam gr. IX

Posted

[quote name='flashka-g']berdi ale pech... trzymam kciuki za Twoją piękność.. kurcze co ona sobie wyobraza Bisy na nią czekają w Katowicach;-) chyba ze zrobila specjalnie zeby mnie fajrant;-)[/quote]

Flashka pomogły Twoje kciuki,dzięki:loveu:! Sucz postanowiła jednak łaskawie na wystawie wystąpić i wyzdrowiała szybciutko, łapka jak nowa, śladu po skaleczeniu prawie nie ma :lol:, tak więc na wystawie jesteśmy na 100% i walczymy,mam nadzieje,że to już koniec przedwystawowego pecha.Dziś kapiel, jutro ostatnie szlify:loveu: a w sobotę meldujemy się na lodowisku! Pozdrawiam!

Posted

My też jesteśmy przez trzy dni, w dwa dni z psem :-)
U nas przygotowania rozpoczęte, baterie się ładują, pies nastrojony ;-)
Ale niestety wypatrzyłam ogromną bliznę u Franciszki na boku, akurat od strony sędziego :( Nie wiem skąd się wzięła, wcześniej nie zauważałam. Muszę jakoś wycieniować, bo inaczej to koniec :(

Posted

[quote name='go|denk@!']Mogę prosić o foty z piątku yorków i gordonów?[/QUOTE]

[quote name='ajcka']Proszę o fotki whippetów,chinskich grzywaczy i chihuahua krótkowłosych jeśli ktoś może popstrykać.[/QUOTE]
OK. Porobię dużo fotek tym rasom :D

Posted

My już od wtorku przygotowane, a dzisiaj moja Magusia wytaplał się w błotku :evil_lol: Jak wyschnie spróbuję ją wyczesać.
Palce mam już ponadgryzane od częstych ćwiczeń. :lol:
Baterie się ładują.
Denerwuję sie bardzo, zresztą jak zawsze gdy wystawiam psa. :roll:

Posted

[quote name='panienkabubu']My też jesteśmy przez trzy dni, w dwa dni z psem :-)
U nas przygotowania rozpoczęte, baterie się ładują, pies nastrojony ;-)
Ale niestety wypatrzyłam ogromną bliznę u Franciszki na boku, akurat od strony sędziego :( Nie wiem skąd się wzięła, wcześniej nie zauważałam. Muszę jakoś wycieniować, bo inaczej to koniec :([/quote]

Wystawiaj drugą stroną, że niby sie sama przekręciła.

Powodzenia

Posted

[quote name='AlaNowak']Biec również ma do tyłu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
Może biec po prawej stronie i w przeciwnym kierunku :evil_lol:

Posted

[quote name='AlaNowak']Biec również ma do tyłu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Dlaczego do tyłu. Przecież nie ma znaczenia którą stroną do sędziego pies stanie. A w ruchu i tak go Franka zachwyci to na żadne blizny nie będzie zwracał uwagi.

Posted

[quote name='magda_z']OK. Porobię dużo fotek tym rasom :D[/QUOTE]

Dziękuje :)
A mógłby ktoś jeszcze porobić fotki w niedziele pudlom miniaturowym morelowym wszczególności interesuje mnie psy klasa championów(bo niestety nie wiem czy się wyrobię)