Frytela Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A ja mam pytanie, bo kolezanka sie pyta ile kosztuje wstep na ta wystawe?? Jak gdzies w temacie bylopisane to przepraszam ale nie bardzo chce mi sie szukac ;) Quote
katik Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Frytela']A ja mam pytanie, bo kolezanka sie pyta ile kosztuje wstep na ta wystawe?? Jak gdzies w temacie bylopisane to przepraszam ale nie bardzo chce mi sie szukac ;)[/quote] 6 i 12 zł. Było pisane tu i w drugim temacie (tym bardziej dla zwiedzających). ;) Quote
aleb Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [SIZE=3]W sobotę mogę komuś pomóc, jeżeli ktoś zechce ;) Mogę porobić zdjęcia itp. [/SIZE] [B]goldenka[/B] pamiętaj, że się widzimy w sobotę ;) Quote
diabelkowa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 to o ktorej sa wilczaki ? gdzie jest tac ala rozkladowoka godzinowa? Quote
MagCH Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [URL]http://www.zkwp.katowice.pl/wystawa08.htm[/URL] Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='diabelkowa']to o ktorej sa wilczaki ? gdzie jest tac ala rozkladowoka godzinowa?[/QUOTE] Wilczki są o 10.05 na ringu 15 na lodowisku. A ten rozkład godzinowy jest na [url]http://www.zkwp.katowice.pl/wystawa08.htm[/url] i w Planie sędziowania. Ja będe w sobote na goldenkach, więc napewno będe mieć ich foty. A w niedziele będe chodzić więc jak ktoś chce fotki jakieś rasy wystawianej w niedziele (ale tak ok 13 bo na tą godzinę idę) to piszcie. Mogę prosić o foty z piątku yorków i gordonów? Quote
ajcka Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Proszę o fotki whippetów,chinskich grzywaczy i chihuahua krótkowłosych jeśli ktoś może popstrykać. A dysponuje ktos moze miejscem z Warszawy do Katowic ? mam gr. IX Quote
aga616 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='go|denk@!'] Mogę prosić o foty z piątku yorków i gordonów?[/quote] gordony obfocę :p Quote
berdi Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='flashka-g']berdi ale pech... trzymam kciuki za Twoją piękność.. kurcze co ona sobie wyobraza Bisy na nią czekają w Katowicach;-) chyba ze zrobila specjalnie zeby mnie fajrant;-)[/quote] Flashka pomogły Twoje kciuki,dzięki:loveu:! Sucz postanowiła jednak łaskawie na wystawie wystąpić i wyzdrowiała szybciutko, łapka jak nowa, śladu po skaleczeniu prawie nie ma :lol:, tak więc na wystawie jesteśmy na 100% i walczymy,mam nadzieje,że to już koniec przedwystawowego pecha.Dziś kapiel, jutro ostatnie szlify:loveu: a w sobotę meldujemy się na lodowisku! Pozdrawiam! Quote
magda_z Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My też będziemy w każdy dzień :D Mamy już przygotowany aparat. Baterie się ładują. Jutro wyjazd przed 9.00 JUŻ NIE UMIĘ SIE DOCZEKAĆ!!! Quote
diabelkowa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 a bilet na kazdy dzien trzeba osobno kupowac ? bo ja zawsze tylko jeden dzien bylam Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='diabelkowa']a bilet na kazdy dzien trzeba osobno kupowac ? bo ja zawsze tylko jeden dzien bylam[/QUOTE] Tak na każdy dzień osobno. Quote
panienkabubu Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My też jesteśmy przez trzy dni, w dwa dni z psem :-) U nas przygotowania rozpoczęte, baterie się ładują, pies nastrojony ;-) Ale niestety wypatrzyłam ogromną bliznę u Franciszki na boku, akurat od strony sędziego :( Nie wiem skąd się wzięła, wcześniej nie zauważałam. Muszę jakoś wycieniować, bo inaczej to koniec :( Quote
magda_z Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='go|denk@!']Mogę prosić o foty z piątku yorków i gordonów?[/QUOTE] [quote name='ajcka']Proszę o fotki whippetów,chinskich grzywaczy i chihuahua krótkowłosych jeśli ktoś może popstrykać.[/QUOTE] OK. Porobię dużo fotek tym rasom :D Quote
gidelskie-psy Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [SIZE=3][COLOR=#ff0000]Wszystkim wystawiającym swoje psy jutro i następne dni życzymy powodzenia i jak najwyższych lokat!!!!!!:loveu:[/COLOR][/SIZE] Quote
katik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 My już od wtorku przygotowane, a dzisiaj moja Magusia wytaplał się w błotku :evil_lol: Jak wyschnie spróbuję ją wyczesać. Palce mam już ponadgryzane od częstych ćwiczeń. :lol: Baterie się ładują. Denerwuję sie bardzo, zresztą jak zawsze gdy wystawiam psa. :roll: Quote
Light of Shin-Ra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='panienkabubu']My też jesteśmy przez trzy dni, w dwa dni z psem :-) U nas przygotowania rozpoczęte, baterie się ładują, pies nastrojony ;-) Ale niestety wypatrzyłam ogromną bliznę u Franciszki na boku, akurat od strony sędziego :( Nie wiem skąd się wzięła, wcześniej nie zauważałam. Muszę jakoś wycieniować, bo inaczej to koniec :([/quote] Wystawiaj drugą stroną, że niby sie sama przekręciła. Powodzenia Quote
Nugatika Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 a czy ja moglabym prosić o zdjęcia bernenczykow? Szczególnie klasy młodziezy suczek i otwarta psóóóów Proszęęęęęęęęęęę :) Quote
AlaNowak Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='Han Sharn']Wystawiaj drugą stroną, że niby sie sama przekręciła. Powodzenia[/quote] Biec również ma do tyłu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
katik Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='AlaNowak']Biec również ma do tyłu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Może biec po prawej stronie i w przeciwnym kierunku :evil_lol: Quote
elki7 Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Ja tez zapraszam na lodowisko, kazdego z aparatem zeby pofocic takie cuda jak corgasy i z gory dzieki ogromne Quote
Light of Shin-Ra Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='AlaNowak']Biec również ma do tyłu???:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dlaczego do tyłu. Przecież nie ma znaczenia którą stroną do sędziego pies stanie. A w ruchu i tak go Franka zachwyci to na żadne blizny nie będzie zwracał uwagi. Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 [quote name='magda_z']OK. Porobię dużo fotek tym rasom :D[/QUOTE] Dziękuje :) A mógłby ktoś jeszcze porobić fotki w niedziele pudlom miniaturowym morelowym wszczególności interesuje mnie psy klasa championów(bo niestety nie wiem czy się wyrobię) Quote
Recommended Posts