Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[I][quote]Zwierzy zgłoszonych zostało sporo i to w pierwszym terminie :smile: więc na luzie możemy dać szansę spóźnialskim ;-)[/quote][/I]

[I]taaaa jasne:eviltong:macie tysiące zgłoszeń i przedłużacie już kolejny raz hehe:eviltong:[/I]

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aga616']

[I]taaaa jasne:eviltong:macie tysiące zgłoszeń i przedłużacie już kolejny raz hehe:eviltong:[/I][/quote]

Zobaczymy... ;)

Posted

[B]Czy ktoś ma jedno wolne miejsce+2grzywacze na niedzielę?[/B]Grzywacze nie muszą jechać w klatkach raczej na kolankach(transportery mam składane więc mało miejsca zajmują)
Proszę o pw jakby ktoś miał i chciał wziąć.
Jestem z Wawy;)

Posted

[quote name='Codik&Toffik'][B]Przecież do dzisiaj jest, więc jeszcze do 23.59 można zgłaszać [/B];)[/quote]

Wiem, ja mam dwa psy zgłoszone od stycznia już, ale i tak by mi strasznie pasowało żeby przedłużyli choćby do końca lutego. W ogóle to strasznie ten termin do zgłoszeń odległy od wystawy.

Posted

Jak dla mnie to za wcześnie zbierali zgłoszenia.... 1,5 miesiąca do wystawy a oni juz zamkeli liste przyjęć... chociaż ja na początku się zgłosiłam to i tak nie byłam pewna czy dobrze robie... i czy mi cos nie wypadnie...

Posted

czy, poza mailowym potwierdzeniem ,można sie spodziewać czegoś więcej:roll:np.potwierdzenia zgłoszenia poprzez wysłanie zawiadomienia zwykłą pocztą??

Posted

[quote name='kalina.']Mi też by pasowało gdyby termin przedłużyli ale trudno.Katowice sobie odpuścilimy.A na dodatek gr 5 oczwywiecie w piątek:p.[/quote]

A niektórzy (nie wskazując palcem) widzieli w przedłużaniu terminu zgłoszeń "śmiech na sali". Widać bywamy w "salach" o różnych upodobaniach :evil_lol:.

Posted

[quote name='Ravk']A niektórzy (nie wskazując palcem) widzieli w przedłużaniu terminu zgłoszeń "śmiech na sali". Widać bywamy w "salach" o różnych upodobaniach :evil_lol:.[/quote]
tak - ja tak uważam! można było zacząć zbierać zgłoszenia dużo później i nie przedłużać tysiąc razy terminu przyjmowania zgłoszeń. Trzy miesiące przed wystawą cięzko stwierdzić czy pies będzie w formie, nie wspominając o innych kwestiach które przez tak długi czas wypaść mogą. My mamy akurat bardzo blisko do Katowic więc zgłosiłam obydwA psy w pierwszym terminie - bo i tak była to dla mnie kupa pieniędzy!!I tu druga kwestia - ja rozumiem że to wystawa z możliwością zdobycia nominacji na CRUFTS, ale czy to w jakiś sposób przełoży się na organizację, warunki? Nie sądzę - a koszt zgłoszenia psa naprawdę spory!! Takie jest moje zdanie. Koniec i kropka.