Marysia R. Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 [quote name='mestudio']Marysiu, dziękuję :-).[/QUOTE] Nie ma za co:) Aha, no i umowa oczywiście podpisana, gdyby ktoś chciał mogę przesłać skan do wglądu:) Quote
Mattilu Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 W nowym domku tez sie wpasowala kolorystycznie ;) wszystkiego dobrego malutka :) Quote
Marysia R. Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Poranne wieści od Gapci:) [B]"Gapcia była spokojna, spała grzecznie, tylko załatwiła swoje potrzeby dopiero dzisiaj rano - pewnie była zestresowana wczorajszym dniem. Będzie dobrze:)))"[/B] Quote
Nutusia Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Cudnie, cudnie, cudnie! :) A na tym zdjęciu widać, że nie tylko patyczek był atrakcyjny na stoliku ;) Quote
Marysia R. Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='Nutusia']Cudnie, cudnie, cudnie! :) A na tym zdjęciu widać, że nie tylko patyczek był atrakcyjny na stoliku ;)[/QUOTE] Oj tak, ciasteczkami też by Gapcia nie pogardziła;) Quote
mestudio Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 [quote name='Marysia O.']Poranne wieści od Gapci:) [B]"Gapcia była spokojna, spała grzecznie, tylko załatwiła swoje potrzeby dopiero dzisiaj rano - pewnie była zestresowana wczorajszym dniem. Będzie dobrze:)))"[/B][/QUOTE] To niewielki ten stres :-). Miewałam takie strachulce co po 3 dni nie siusiały z przerażenia. Bardzo się cieszę, że tak szybciutko znalazł się domek. Quote
Marysia R. Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 [quote name='mestudio']To niewielki ten stres :-). Miewałam takie strachulce co po 3 dni nie siusiały z przerażenia. Bardzo się cieszę, że tak szybciutko znalazł się domek.[/QUOTE] No cóż Gapcia nie jest z gatunku tych co by się mocno i długo stresowały;) Quote
Marysia R. Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 A ja zaproszę na wątek mojej kolejnej tymczasowiczki Inki, również z Kozienic: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245256-Szylkretowa-Inka-uratowana-przed-schroniskiem-u-mnie-w-DT[/url] :) Quote
Marysia R. Posted July 11, 2013 Author Posted July 11, 2013 Rozmawiałam przez telefon z Panią Gapci, mała jest grzeczna, śpi, je, bawi się, spaceruje i wstaje o piątej rano żeby namówić wszystkich do zabawy:lol: Jednym słowem wszystko w jak najlepszym porządku:) Gapcia miała naprawdę dużo szczęścia, że znalazła tak szybko taki dobry dom. Myślę, że mogę już z czystym sumieniem zmienić tytuł wątku:multi: Quote
Nutusia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Cudownie! :) O 5 rano już widno, dzień, więc doskonała pora na zabawę. Szkoda życia na spanie. Pośpi się... zimą ;) Quote
Marysia R. Posted July 20, 2013 Author Posted July 20, 2013 A ja mam dla Was NIESPODZIANKĘ;) Zdjęcie Gapci we własnym domku... na własnej kanapie:lol: Podobno to jej ulubiona pozycja do zabawy. Rozmawiałam też z Panią Gapci, która powiedziała że mała jest... dosyć grzeczna:evil_lol: Ale powiedziała, że jest ich ukochanym łobuziakiem:multi: [IMG]http://img849.imageshack.us/edit_preview.php?l=img849/6485/kf8i.jpg&action=rotate[/IMG] Quote
Marysia R. Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 Jak się dobrze przyjrzeć to troszkę widać;) Ale myślę, że nawet pomimo słabej widoczności zdjęcie umówi samo za siebie:loveu: Quote
Nutusia Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 Grzeczny łobuziak - to wszystko wyjaśnia :) Psa na zdjęciu może i widać niewyraźnie - za to kanapę bardzo! I o to chodzi ;) Quote
Marysia R. Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Mam wieści od Gapci:lol: Wszystko u Niej ok, uwielbia spać w łóżku i leżeć na parapecie wyglądając przez okno:) A oto ona, we własnej osobie, tym razem widać całkiem nieźle;) [IMG]http://imageshack.us/a/img856/9728/0qj4.jpg[/IMG] [IMG]http://imageshack.us/a/img571/6595/nd79.jpg[/IMG] Quote
Nutusia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Wzrok raczej z tych tęsknych do tego, co za oknem ;) Jakoś tak... wydoroślał nam ten czarny Gapiszon! :) Quote
Mattilu Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Slicznosciowa, tylko prosze, niech zawsze sprawdzaja czy okno porzadnie zamkniete! Quote
Mattilu Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 To dobrze! Marysiu, a Ty nie masz u siebie zadnego nowego tymczaska? Quote
Recommended Posts