schroniskoJozefow Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 w gore mala! msarta, moze byc te nowsze wiadomosci o pullce <wiek itepe> wkleiła na pierwsza, zamiast tych ogolnikowych?? <edit postu ;o)|>> Quote
schroniskoJozefow Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 malutka do gory!! mnostow domkow czeka na pieknosc! Quote
schroniskoJozefow Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 do gory, serdelku!! moze jutro jakis spacerek w realu sie uda.... Quote
schroniskoJozefow Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 do gory maluszku!! ciocia kasai czuje sie juz dobrze i przyjedzie z ciocia marta w piateczek ;o) Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 dzis odwiedzilam oullusie ;o) grubaskowi nie bardzo podobaja sie te upaly ;o) bardzo sie ucieszyla jka mnie zobaczyla, tym bardziej, ze ostatnio zmienila boks <na bardziej masowy> i tamte psy ja zdominowaly... polazilysmy chwilke, pulla juz ladnie chodzi na smyczy, nie ciagnie... sliczniusia jest, choc troche gapciowata Quote
schroniskoJozefow Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 do gory Pulluniu! nie piszcz juz nigdy tak przerazliwie, jak dzis:placz: Quote
schroniskoJozefow Posted June 10, 2007 Posted June 10, 2007 do gory mala! nikt o Tobie nie pamieta! Quote
MiK-Jozefow Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Pulla złotko hopaj do góry!!!!!!! Potrzebny domek!!!!! Quote
schroniskoJozefow Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 do gory , serdelku koffany ;o) :loveu::loveu::loveu::diabloti: Quote
schroniskoJozefow Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jutro mordka znow spedzi spacerek ze swoim synalkiem ;o) pewnie sie juz za soba stesknili- to zdaje sie ich pierwsze 2 tyg bez siebie ;o) Quote
schroniskoJozefow Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 spacer odbyty Pulla zrobila sliczny postep w chodzneiu an smyczy- juz w ogole nie ciagnie, idzie grzecznie przy nodzy, nawet nie przymuszana i nie nagradzana- chyab jej sie nie chce w taka pogode silowac ze mna ;o) <<a sily troche mam, latwo sie nie daje ;o)>> Dzis mialysmy nieszczescie natrafic na kotka, blakajacego sie po lasku- pewne jest, ze gdyby mogla, Pulla z pewnoscia pogonilaby mu kota.... ledwo ja opanowalam ;O) tak wiec dom z kotami niewskazany. poza tym maluta jest bardzo grzeczna, ladnie sie zalatwia na spacerku, choc raczej nie widzi jej sie reagowac na zawolanie... ;o) zdjatka: tradycyjny usmiech an dobry poczatek ;o) a ty miziaj mnie.... puff puff, co tam pachnie ile to dzisiaj stopni zapowiadali? dobrze sobie przy Pulli posiedziec ;o) nie pytajcie co za dzwiek z siebie musialam wydobyc, zeby postawic te uszka;o) ale efekt czarujacy :loveu: daleko jeszcze? Quote
schroniskoJozefow Posted June 19, 2007 Posted June 19, 2007 nikt nie zaglada? to po co te foteczki?? :placz::placz::placz::placz: cioteczki! prosimy! jutro spacer-nispodzianka ;o) w srodku tygodnia sie raczej nie spodziewa ;o) Quote
schroniskoJozefow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pulla mieszka na terenie na lewo od wejscia, pierwsze boks po prawej. Z reszta napewno bedzie wygladac jeszcze zanim wejdziesz na terenb ;o) Quote
schroniskoJozefow Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 Pullus byl taki szczesliwy... Dzis spacerek z synalkiem- oj, ile to razy trzeba bylo je odplatywac ;o) pulla nie ma za grosz kondychy :cool3: troche cieplej, a ona ledwo wraca do boksu ;o) ale jest piekniusia.... DOMEK POTRZEBNY Quote
MiK-Jozefow Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Wczoraj bylyśmy z Pullaczkiem na spacerku :) zaraz wklejam fotki oczywiście z synalkiem =D Quote
schroniskoJozefow Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 i ja dzis zawitalam do pulluni. niestety spacerek byl krotki, bo nas deszcze przegonil. pulla nie omieszkala tego osiwadczyc, odmawiajac wejscia do bosku <<nigdy jej sie nie zdarza>>. po prostu sie polozyla i wez tu cos zrob... kawal krowy z niej :eviltong: wiec o wenoszeniu nie bylo mowy... oczywisice silowanie odbywalo sie w strugach deszczu... ale i tak jest slodziutka!! zdjec niestety brak, ze wzgledu na baterie ;o( Quote
Recommended Posts