Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 169
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzis odwiedzilam oullusie ;o)

grubaskowi nie bardzo podobaja sie te upaly ;o) bardzo sie ucieszyla jka mnie zobaczyla, tym bardziej, ze ostatnio zmienila boks <na bardziej masowy> i tamte psy ja zdominowaly...

polazilysmy chwilke, pulla juz ladnie chodzi na smyczy, nie ciagnie...
sliczniusia jest, choc troche gapciowata

Posted

spacer odbyty

Pulla zrobila sliczny postep w chodzneiu an smyczy- juz w ogole nie ciagnie, idzie grzecznie przy nodzy, nawet nie przymuszana i nie nagradzana- chyab jej sie nie chce w taka pogode silowac ze mna ;o) <<a sily troche mam, latwo sie nie daje ;o)>>

Dzis mialysmy nieszczescie natrafic na kotka, blakajacego sie po lasku- pewne jest, ze gdyby mogla, Pulla z pewnoscia pogonilaby mu kota.... ledwo ja opanowalam ;O) tak wiec dom z kotami niewskazany.

poza tym maluta jest bardzo grzeczna, ladnie sie zalatwia na spacerku, choc raczej nie widzi jej sie reagowac na zawolanie... ;o)

zdjatka:

tradycyjny usmiech an dobry poczatek ;o)

a ty miziaj mnie....

puff puff, co tam pachnie

ile to dzisiaj stopni zapowiadali?

dobrze sobie przy Pulli posiedziec ;o)

nie pytajcie co za dzwiek z siebie musialam wydobyc, zeby postawic te uszka;o) ale efekt czarujacy :loveu:

daleko jeszcze?

Posted

i ja dzis zawitalam do pulluni. niestety spacerek byl krotki, bo nas deszcze przegonil. pulla nie omieszkala tego osiwadczyc, odmawiajac wejscia do bosku <<nigdy jej sie nie zdarza>>. po prostu sie polozyla i wez tu cos zrob... kawal krowy z niej :eviltong: wiec o wenoszeniu nie bylo mowy... oczywisice silowanie odbywalo sie w strugach deszczu... ale i tak jest slodziutka!!

zdjec niestety brak, ze wzgledu na baterie ;o(