schroniskoJozefow Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 do gory!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
MiK-Jozefow Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 Byłam w piątek u naszego Pullaka, poszłyśmy na spaceros jak zwykle bardzo oczekiwany :p . Pulla zachowywała się superancko pod każdym względem: zero ciągnięcia na smyczy, co chwile przystawała żeby ją głaskać i oczywiście załatwiła wszystkie swoje potrzeby :loveu: :loveu: :loveu: Kiedy mnie wezmą na ten spacer?? No i na spacerku :loveu: :loveu: Kochana mordka :lol: Quote
schroniskoJozefow Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 przeszlysmy sie z Pullcia... znowu zmienilia miejsce zamieszkania, teraz mieszka z podstarzalym owczarkiem, groznie szczekajacym, ale to tylko pozory ;o) to dobrze, bo w poprzednim boksie probowali ja na rozne sposoby dominowac, to byl boks typu masowka, 10 psow, a Pulla raczej nie jest typem bojownika;o) teraz bedzie miala swiety spokoj ;o) nowe zdjatka: laciaty brzuszek: a ty tarmos mnie..! princessa w zieleni :loveu::loveu: Quote
MiK-Jozefow Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 A Pulla nadal czeka :-( :-( :-( Nikt się nią nie interesuje :-( :-( :-( Quote
MiK-Jozefow Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Zero zainteresowania, co sie dzieje... ;( ;( Quote
MiK-Jozefow Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 Widze ze nie ma już zadnych cioteczek chętnych do pomocy... przykro ;( Quote
MiK-Jozefow Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 Hop do góry. Dzisiaj byłam u kochanej Pulli... Robi się coraz smutniejsza, aż żal patrzeć :( byłyśmy a spacerku.. Niestety fotek nie ma bo nie wzięłam aparatu... bardzo proszę kogoś o zrobienie jej allegro... Quote
MiK-Jozefow Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Nowe fotki z ostatniego spacerku z naszym aniołkiem :loveu: Pomóżcie znaleźć dla niej domek :placz::placz: Quote
MiK-Jozefow Posted August 29, 2007 Author Posted August 29, 2007 Podnosimy Panią do góry!!!!!!! Quote
Reno2001 Posted August 29, 2007 Posted August 29, 2007 Allegro małej juz jest tylko do kogo kontakt??? http://www.allegro.pl/item228329767_pulla_centkowana_slodycz_charakter_aniola.html Quote
Recommended Posts