Reno2001 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 Jestem za, tylko poproszę o pomysły, bo ja przy 15 wystawianych psach i zmenianiu co jakiś czas tytułów juz zaczynam się chwilowo wypalać... Quote
schroniskoJozefow Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 do gory pulla! ale co by tu? ................................. (tyle pomyslow) Quote
MiK-Jozefow Posted September 20, 2007 Author Posted September 20, 2007 Pulla do góry... Kurcze nie mam pomysłu na tytuł... Help!!! Quote
schroniskoJozefow Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 ja juz niestety rzadziej bywam w schronie... w tym tyg napewo nie... pomysle w przyszlym, ale nie obiecuje... Quote
MiK-Jozefow Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 Ja też teraz nie mam zbytnio czasu ;/ nie wiem kiedy pojade, ale moze w przyszłym tygodniu sie uda... Quote
MiK-Jozefow Posted October 8, 2007 Author Posted October 8, 2007 Do góry maleńka!!!!!! :loveu: :loveu: Quote
schroniskoJozefow Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 dobre pytanie... marta, nie wiesz? wydaje mi sie, ze jak siedziala jeszcze z dotty, to agnieszka powiedziala, ze obie sa. ale nie dam sobie lapy uciac;] Quote
Irkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 dziewczyny potrzebuje pilnie wiedziec: wiecie cos na temat stosunku Puli do kotow? Quote
MiK-Jozefow Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Pulla jest na pewno po sterylizacji a co do kotów to nie mam pojęcia... a jest ktoś chętny?? Quote
Irkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 mam zainteresowana , ale przekopujac jej temat znalalzam takie info "Dzis mialysmy nieszczescie natrafic na kotka, blakajacego sie po lasku- pewne jest, ze gdyby mogla, Pulla z pewnoscia pogonilaby mu kota.... ledwo ja opanowalam ;O) tak wiec dom z kotami niewskazany."kurde no....moze raz jeszcze sprawdzicie jej reakcje , moze wtedy bolala ja glowa czy cos ;) .domek wspanialy Quote
schroniskoJozefow Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 ja bede w ten weekend w schronie, moglabym sprawdzic, tylko nie wiem jak.. do kociarni jej nie zaporwade, a szanse na to, ze sie jakis kot napatoczy sa male... nawet jak pojde do cywilizacji... Quote
Irkowa Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 kurde , wlasnie tez sie zastnawiam jak to wykonac Quote
schroniskoJozefow Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 moze jakos na zapach? jak zareaguje? ale wtedy nie ma pewnosci... nie mam nawet kota, zeby go "przetesowac" Quote
MiK-Jozefow Posted October 20, 2007 Author Posted October 20, 2007 hopaj Pullaczku po domek!!!! Quote
schroniskoJozefow Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 to pulla zostala pr4zetestowana czy nie? dzis bylam na spacerku: wszytsko fajnie, choc ciagnie jak jakis czolg, ale mysle, ze tak jak na poczatku: kolczatka na 2 razy i sie odechce;] najgorsza jest koncowka spaceru- pulla za nic na swiece nie chce wejsc do boksu. po prostu stoi i sie zapiera i nie ruszysz... i [patrzy takim wzrokiem.. no i znie mozna jej wniesc, nie mozna otworzyc drzwi do boksu bo wylatuje inny delikwent.. ile sie nakombinowalam... tak w ogole to mialam grozna przygode. Ide sobie lasem, glowna sciezka w dol do takiej jakby drozki i nagle zza mnie podbiega ogormny czarny pies z podcietymi uszami i lancuchem na szyi, moim zdaniem cani corso... nigdzie nie widac wlasciciela, nikt nie odpowiada na pytanie "czyj to pies". a ten podbiega do pulli i zaczyna sie z nia obwachiwac, szczerzac kly... ona byla zupelnie zdezorientowana nie wiedziala co robic, z reszta ja tez nie... i to jeszcze dwie suki byly... szczesliwie pulla nie zareagowala na zaczepki, tamta zaczela ja podporzadkowywyac, polozyla na grzebiecie lape i testowala chyba, czy pulla ulegnie... pulla nie wygladal na taka, ktora by sie zaraz miala pokladac... ja zdolam sie tylko schylic po jakis kij i odpedzic tamta czarna, ktora jeszcze chwile krazyla w okol nas, po czym ulegla kijowi i natychmiast (tak jakby usluszala np. zawolanie) pobiegla w glab lasu... :angryy::angryy: ja rozumiem, ze las, ze gdzie jak nie w lesie dac psu polatac... ale skoro sie nad nim nie panuje,:angryy: na dodatek jest to rasa tzw "grozniewygladajaca", to albo jakies szkolenie, albo kaganiec... nie wiem, jakbym zareagowala gdyby sie zaczely grysc.. Quote
Reno2001 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Widzę, że ta przygoda dała ci do pieca. Dobrze, że Pulla nie odpowiada na zaczepki, bo dopiero miałabyś ciepło. Quote
Recommended Posts