Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Dogocioteczki ,mojego psiaka po operacji któremu wbudowano implant w kośc przedniej łapki.
Musial czesto być przeswietlany .Nowoczesne rentgeny nie wysylaja teraz tyle promieni..
U dentysty tez robimy w razie potrzeby pare zdjęc Rtg.
Za kazdym razem trzymaliśmy psika na stole ubrani w specjalne kamizelki i rekawice..
Psiak nie byl pod narkoza...Tylko lezal spokojnie i się nie poruszał..
Mozemy przeciez poczekać ze zdjęciem RTG . Karo nie lubi jazdy samochodem ...
[COLOR=#000000]Widze ,ze u dra Komorowicza w okresie 21.01-07.02. 2013 było robione...
Tylko jest pytanko czy było to dobrze robione..[/COLOR]

Edited by ick
Posted (edited)

[quote name='Sara2011']Dziękujemy Ciociu Ick za bazarek dla Karo:-)[/QUOTE]

zapraszamy na bazarek -fanty od Cioteczki [B]ick[/B] :loveu:

[B]: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250568-Karo-serdecznie-zaprasza-na-pierwszy-bazarek-róznosci-do-07-luty-20-00"]Karo serdecznie zaprasza na pierwszy bazarek róznosci do 07.luty.20.00[/URL][/B]

Edited by beataczl
Posted

[quote name='beataczl']zapraszamy na bazarek -fanty od Cioteczki [B]ick[/B] :loveu:

[B]: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/250568-Karo-serdecznie-zaprasza-na-pierwszy-bazarek-róznosci-do-07-luty-20-00"]Karo serdecznie zaprasza na pierwszy bazarek róznosci do 07.luty.20.00[/URL][/B][/QUOTE]

zaproszenia już lecą;)

Posted

Karo rozkwita :) Podskoki i wachlowanie ogonem na mój widok :lol: Z psami wszystkim w zgodzie, biegają sobie na spokojnie razem. Zamykam go jeszcze w kojcu na noc i co parę godzin w dzień, żeby się nie przeciążył zbytnio. Bawi się, szaleje. I jak dotąd nie uskarża się na ból ani nie oszczędza zbytnio. Robię to za niego :P Włączyłem mu do jedzenia Fitmin na stawy mojego staruszka :lol: Co do karmy, ma lekkie rozwolnienie po Purninie, ale to jeszcze nic nie znaczy, bo wiadomo zmiana karmy, środowiska. Zjada z apetytem :)
Pozdrawiam :)

Posted

[quote name='miron h']Karo rozkwita :) Podskoki i wachlowanie ogonem na mój widok :lol: Z psami wszystkim w zgodzie, biegają sobie na spokojnie razem. Zamykam go jeszcze w kojcu na noc i co parę godzin w dzień, żeby się nie przeciążył zbytnio. Bawi się, szaleje. I jak dotąd nie uskarża się na ból ani nie oszczędza zbytnio. Robię to za niego :P Włączyłem mu do jedzenia Fitmin na stawy mojego staruszka :lol: Co do karmy, ma lekkie rozwolnienie po Purninie, ale to jeszcze nic nie znaczy, bo wiadomo zmiana karmy, środowiska. Zjada z apetytem :)
Pozdrawiam :)[/QUOTE]

Kochany Karuś, jak cudnie poczytać takie wiadomości:loveu::loveu::loveu:.
Miron a dałoby radę nagrać i wstawić jakiś filmik z rozbrykanym Karusiem????? Błagam, pleaseee....

Posted

[quote name='Sara2011']
Miron a dałoby radę nagrać i wstawić jakiś filmik z rozbrykanym Karusiem????? Błagam, pleaseee....[/QUOTE]

Spróbuje coś wykombinować :)

Posted

Miron JESTEŚ NIESAMOWITY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak Karo był w schronisku wszyscy mówili ,że to straszna bestia! No to patrzcie jaka bestyja z niego :cool3:.

Widać,że Karo czuje się u Ciebie świetnie.Bardzo się cieszę. I nawet Barduś tam był :).