andzia69 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 no i d..a :( dzisiaj niestety pani Izie wypadła jakaś sprawa rodzinna w BB. ech...jak jednej pasowało, to drugiej nie bardzo i tak ciągle :( Pani Iza mówi, ze Karo wygląda jak milion dolarów, ze przytył na zimę i że ...kradnie :) chyba jedzenie doszlam do wniosku poniewaz się spieszyła i nie dane mi było dłużej pogadać :( 1 Quote
mar.gajko Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Lepiej żeby kradł biżuty na mieście, bądź gotówkę. To korzystniej by było. Quote
andzia69 Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Małgosiu - napisałam parę postów wyzej ;) wszystko ok. Miała się z nim spotkać Alicja - ale pani izie wypadl jakiś wazny wyjazd rodzinny Quote
andzia69 Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 po raz pierwszy próbujemy szczęścia :( PROSIMY O POMOC !!! Nasze Stowarzyszenie w tej chwili ma pod opieką kilkadziesiąt psów, kilka kotów. Pomagamy również pani Magdzie i jej bezdomniakom (23 psiaki do adopcji). Nasze zwierzaki umieszczone są w hotelikach oraz w domach tymczasowych , które trzeba zaopatrzyć karmę, oraz karmę o którą spróbujemy zawalczyć. Średnio na tylko nasze zwierzaki potrzebujemy ponad 300 kg karmy miesięcznie. Bardzo prosimy o głosy, które są tak ważne dla Nas i naszych podopiecznychhttp://www.krakvet.p...hp?f=18&t=18168 INSTRUKCJA GLOSOWANIA: 1. Zarejestruj się na forum http://www.krakvet.pl/forum/index.php 2. Potwierdź rejestrację Klikając link aktywacyjny - przyjdzie na podanego przez Ciebie maila. 3. Zaloguj się na forum. 4. Napisz jeden post - na przykład w wątku powitalnym.http://www.krakvet.p...hp?f=18&t=14611 . 5. Wejdź do wątku, w którym odbywa się głosowanie: http://www.krakvet.p...hp?f=18&t=18168 . 6. Zaznacz kółko przy pozycji 9 - Świętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami "Zwierzak" 7. Wpisz numer swojego telefonu komórkowego i czekaj na smsa z kodem. 8. Wpisz otrzymany kod i zatwierdź oddanie głosu. Quote
mar.gajko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 (edited) Oczywiście. Mam konto tam na forum. I bratanica też. Już piszę do niej maila. Zaglosowane. Bratanica też. Edited December 16, 2014 by Kraków Quote
devoner Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 Ja również zagłosowałam... pięknie dziękujemy Quote
PaSja Hera Posted December 17, 2014 Posted December 17, 2014 Głosujemy ,mąż ,żona,córka ,syn.Z innego kompa ,z innego konta ;) Quote
kabaja Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 dla wszystkich najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku :) oraz zdjęcia Karusia :) mogą być nawet bez cekinów ;) andza69 , a w tym miesiącu startujecie w krakvecie ,bo musimy być czujni aby znowu zagłosowac ? Quote
andzia69 Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 dla wszystkich najlepsze życzenia z okazji Nowego Roku :) oraz zdjęcia Karusia :) mogą być nawet bez cekinów ;) andza69 , a w tym miesiącu startujecie w krakvecie ,bo musimy być czujni aby znowu zagłosowac ? muszę Alę pomęczyć :( a jak nie to już nie wiem :( co do Krakwetu - zgłoszę - najwyzej się znowu nie uda - i tak do usranej ;) Quote
Poziomka Posted January 6, 2015 Author Posted January 6, 2015 Ja także zaglądam z nadzieją na te cekiny. :) Quote
andzia69 Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 ja też bym sobie pooglądała :( napisałam do Ali z zapytaniem, czy jest w stanie spróbować jeszcze raz się umówić z panią Izą Quote
zozola77 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 chyba cięzko będzie ... nadzieje trzeba jednak miec bo rok sie niedawno zaczął dopiero ;) a jak nie to wyobraźnie uruchomić choć fajnie byłoby sierściucha zobaczyc w nowym wydaniu trzymam kciuki , moze sie uda Quote
andzia69 Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 sama bardzo bym chciała, żeby tam ktoś podjechał, bo nawet wczoraj dostałam e-maila od weta z zapytaniem jak Karo i czy mogą liczyć na jakiś filmik z jego udziałem... nie wiem, czemu ten Rybnik to taka czarna dziura :( Quote
Recommended Posts