Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Zapłaciłam już 300 zł,100 jestem winna i 100 będę musiała jeszcze zapłacić . Narazie mam 90 zł,jeszcze jedna osoba obiecała coś dosłać,jeśli faktycznie te pieniązki dostane to powinnam być z wetką na zero o ile coś nowego nie wyniknie. Narazie jeśli dojdą do mnie pieniązki,które jak słyszałam są w drodze to mi starczy na pewno.
[/LEFT]

Posted

ja i tak się dziwię, że on tym gipsem tak późno zaczął się interesować! Powinien zeżreć go już dawno, szczególnie, że jak mniemam większość dnia pozostaje tylko z kumplami zwierzakami, bez nadzoru ludzkiego oka. Ale to dobrze, widać, że wraca do formy. zdrowiej nam malutki!

Posted

ja i tak się dziwię, że on tym gipsem tak późno zaczął się interesować! Powinien zeżreć go już dawno, szczególnie, że jak mniemam większość dnia pozostaje tylko z kumplami zwierzakami, bez nadzoru ludzkiego oka. Ale to dobrze, widać, że wraca do formy. zdrowiej nam malutki Lakutki!

Posted

[LEFT]No niestety więszkość dnia fakrtycznie jest sam z moimi zwierzakami. On ma z bandarza takie szelki zrobione które mu trzymają ten gips i ostatnio mu to poluzowałam bo było moim zdaniem troche za mocno i teraz chyba poczuł za duży luz i sie interesuje.
[/LEFT]

Posted

Lakusiu- proszę mi tu przy gipsiku nie kombinować :nono:
A czy Lakuś już wie, ze jutro będzie miał nowego kumpla?
Truskawa- :loveu: :klacz: :B-fly: :sweetCyb: :cool2:

Posted

[LEFT]Właściwie bez zmian,poza tym,że bardzo się rozszczekał. Jak tylko usłyszy jakiś hałas na ulicy,choćby najmniejszy to leci na balkon i szczeka:evil_lol:
I przyzwyczaił się do spania na poduszce zaraz koło mojej głowy,jego mam teraz zawsze po prawej stronie a Rudą po lewej pod kołdrą (to jej ulubione miejsce,nawet jak jest upał to ona spi pod kołdrą) no i zawsze z 5 czy 6 kotów sie wciśnie:evil_lol:. Odkąd jest Laki,to już wszystkie 9 ze mną nie spi bo niektóre sie go trochę boją.
W czwartek idziemy do weta na zdjęcie gipsu i rtg.
[/LEFT]