Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 191
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[LEFT]Lili własnie pojechała,ślicznotka z niej :) Będzie miala fajnie,dom z dużym terenem do biegania pod Poznaniem.
Oby Lakiemu tez tak się poszczęściło. Własnie planuje zabrać go na mały spacer,dużo lepiej już chodzi,tylko nie wiem jak sobie ze schodami poradzi. On nie lubi być noszony na rękach wiec jak sam nie zejdzie to nie wiem co zrobię:cool3:
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Bianka nie ma domu. Cały problem w tym,że z nich wyrosną większe pieski (Bianka jest siostrą Lili,była jeszcze Cola ale znalazła dom) a jednak większośc ludzi woli małe. Dużo osób się o nią pyta ale jak odpowiadam,że będzie raczej większa to rezygnują bo chcą malutkiego pieska. Także Fizia jeśli masz czas i ochote to ogłaszaj małą :)

A teraz wracam do głównego bohatera: Laki ma się dobrze,dziś ostatnią tabletke dostanie (antybiotyk). Pyszczek mu sie goi ładnie. Z każdym dniem coraz lepiej się tu czuje,coraz bardziej się cieszy z obecności człowieka,nawet na koty nie reaguje chyba że same go sprowokują.
Chciałam go wczoraj zabrac na dwór na spacer ale niestety nawet do przedpokoju nie chciał wejśc,boi się iśc na dwór.Chyba poczuł się już tu bezpiecznie i nie chce ryzykować wychodząc.
[/LEFT]

Posted

Witajcie Cioteczki i Lakusiu :loveu: Nic się wczoraj wieczorem nie odzywałam, bo miałyśmy wczoraj (szczecińskie dogomaniaczki) mały zlocik :)

Cieszę się, że Lakuś dochodzi do siebie kochany. Moej psy całkowicie zdominowały moją poduszkę. Nie koniecznie musi leżeć na tapczanie- może na podłodze, byle by były pod ich brzuszkami :lol:

Trzymaj sie Lakusiu dzielnie!
Duże buziaczki dla Was :loveu:
Domku wspaniały ktoś czeka na ciebie :cool3:

Posted

Właśnie wróciłam z działki po weekendzie i cieszę się ogromnie, że piękniś zdrowieje. Tylko dlaczego nie chce wychodzić z domu? Uraz? Niestety na razie moja próba przekonania rodzicielki co do racji zamierzonego czynu adopcji nie powiodła sią ale nie poddaję się! Całuski Laki!

Posted

Laki już od dzis nie bierze antybiotyku. Połowa drogi za nami. Odzywskał dobry humor,biega po domu jak szalony,ogląda świat z balkonu,poluje na muchy itd. Zachowuje się jak całkiem zdrowy pies. Szkoda tylko,że się nadal boi wychodzić z domu.
Laki na balkonie:

Posted

A ja nie widzę fotki Lakusia na balkonie :shake:

On musi mieć jakiś uraz. Moze się boi, że się znowu zgubi lub że potrąci go znowu auto. Przecież psy są niesamowicie mądre i bardzo pamiętliwe. Coś w tym jest Lakuś czuje, że tam za oknem coś może mu grozić.

Buziaczki dla Was :loveu: