Roxana Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 To cudownie, ze może zostać u Ciebie dopóki mu tn gips nie ściągną. Co do spanka w jednym łóżku to ja mam w domciu cztery psiaki jak się do mnie uwalą jeden czy dwa to nic ale jak zaczyna się ładować cała czwórka to wtedy dla mnie zostaje podłoga... :lol: Quote
truskawa144 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [LEFT]Mój osobisty pies spi ze mną pod kołdrą do tego mam 9 kotów z których każdy też chce ze mną spać wiec wiem o czym mówisz:cool3: Jak Laki ze mną spi to już żaden kot nie ma szans:evil_lol: Laki nie tylko może ale musi tu zostać conajmniej do 31.05 bo nie ma innego wyjśca:lol: [/LEFT] Quote
monita Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 No słodka mordka :loveu: Kto posiada konot na Allegro ?? Proszę się zgłaszać, psiaka trzeba ogłosić :razz: Quote
truskawa144 Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 [LEFT]Wrzuce go na allegro jak tylko już będzie gotowy do wydania,nie ma sensu się spieszyć bo nie wiadomo czy faktycznie mu zdejmą gips 31.05,takie są plany ale to zależy od zdjęć rtg. [/LEFT] Quote
fizia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Jak już miał tyle szczęścia, to mam nadzieję, że i Dom sie znajdzie wspaniały. setImgWidth(); Quote
monita Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Wygląda bardzo niewinnie na tych zdjęciach :p Taki misiek do całowania ;) Quote
Roxana Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jak tam dziś Lakuś? Dał Ci pospać w nocy czy wypchał Cię z wyrka na podłogę może :lol: Duże buziaczki i mizianko :loveu: Quote
truskawa144 Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 [LEFT]Dziś był grzeczny (w miare). Cały dzień mnie nie było a jak wróciłam to czekał na mnie razem z moim psem na balkonie:evil_lol: Coraz szybciej biega z tym gipsem,nawet wskakuje na kanape:lol: [/LEFT] Quote
_beatka_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 dopiero teraz odgrzebalam wątek, biedaczysko:-( oby sie ladnie zrastal i wracal szybko do zdrówka:razz: Quote
fizia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Przy takiej świetnej opiece zaraz zapomni, że miał jakies problemy ze zdrowiem:) Quote
bena Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Nawet nie wiem czy uda mi się wskoczyć w ten wątek, zaraz się okaże. 13 lutego straciłam mojego ukochanego psa po prawie 16-tu latach miłości. Laki jest bardzo podobny z umaszczenia tylko chyba ciut mniejszy. Mam jeszcze jednego staruszka (ok. 14-letniego, nie wiem dokładnie bo to znajda z 1995 roku). Jeśli potrzebujesz jeszcze pieniążków chętnie Ci coś doślę. Jestem pod wrażeniem Twojego zachowania w tym wypadku. Proszę wyślij jeszcze jakieś jego zdjęcia. Jest cudowny, chwycił mnie za serce.. Quote
_beatka_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ależ ma chlopak szczęście, dopiero co wątek zalożony a on już taki fanki ma wierne:razz:;) Quote
Gonitwa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 _beatka_ napisał(a):ależ ma chlopak szczęście, dopiero co wątek zalożony a on już taki fanki ma wierne:razz:;) Dziwisz się? Taki przystojniak...:loveu: Quote
_beatka_ Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 ja się nie dziewie, ja jestem zazdrosna:evil_lol::mad: Quote
Gonitwa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale wiesz co? Ja też... Też bym chciała mieć tylu wielbicieli... Quote
bena Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Gonitwa napisał(a):bena może go adoptujesz??? kto wie....? jeśli, to dopiero połowa lipca wchodzi w grę. mogę tylko powiedzieć, że jak pokazałam zdjęcia mężowi, to rzekł "identyczny". chyba nie dziwicie mi się, że szukam sobowtóra mojej największej psiej miłości a on ma taki podobny pyszczek i maść.. choć na pewno inny charakter i zachowanie. obiecać nic nie mogę ale myślę intensywnie ... nie bez problemu jest fakt, iż mam jeszcze jednego pieska, który z charakteru najłatwiejszy nie jest i co jeśli się nie polubią? a to przecież decyzja "na zawsze". dlatego za wcześnie na deklaracje, choć nie ukrywam, że chciałabym.. więc na razie myślę.. Quote
Gonitwa Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 bena napisał(a):kto wie....? jeśli, to dopiero połowa lipca wchodzi w grę. mogę tylko powiedzieć, że jak pokazałam zdjęcia mężowi, to rzekł "identyczny". chyba nie dziwicie mi się, że szukam sobowtóra mojej największej psiej miłości a on ma taki podobny pyszczek i maść.. choć na pewno inny charakter i zachowanie. obiecać nic nie mogę ale myślę intensywnie ... nie bez problemu jest fakt, iż mam jeszcze jednego pieska, który z charakteru najłatwiejszy nie jest i co jeśli się nie polubią? a to przecież decyzja "na zawsze". dlatego za wcześnie na deklaracje, choć nie ukrywam, że chciałabym.. więc na razie myślę.. Myśl kobieto, myśl! Podejmij słuszną decyzję! Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Ale wiadomość ;) HiHi już teraz każdy ma nadzieje :p bena witaj w gronie dogomaniaków :multi: Quote
truskawa144 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 [LEFT]A największą ma sam Laki! Dziś przywiozłam do domu ze schroniska mała suczke,taki kundelek bernardynkowaty,szczeniak. Laki cały czas za nią chodzi i obserwuje,taki starszy brat (mimo,że suczka jest prawie jego rozmiarów). Widze,że się cieszy z nowej kolażanki,merda ogonem jak tylko do niego podejdzie. Ogólnie one teraz już ciągle merda ogonem :lol: Suczka zostanie z nami tylko do jutra - jedzie do nowego domu do Poznania. Postaram się zrobić im jakąś fotke. [/LEFT] Quote
Roxana Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 To ci Lakuś ma koleżankę :loveu: Sunia jutro pojedzie a On pewno będzie jej szukał :cool3: Trzymam mocno kciuki za domeczek! Z całego serca swego mu życzę aby znalazł się ten najlepszy na świecie dla niego. Duże buziaki dla Truskawy i Lakusia, oraz jak zwykle dla niego, ogromniaste mizianko :lol: Quote
truskawa144 Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 [LEFT]On to już jest tak wymiziany,że mu wystarczy:lol: A Lili tylko w sumie na jedną noc przyjechała,nowa pani po nią jutro przyjedzie i zabierze do nowego domku. Laki ma jeszcze Rudą do zabawy no i koty:cool3: [/LEFT] Quote
monita Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Prosimy o zdjęcia :p Na dogo, to wszyscy kochają zdjęcia ;) Quote
_beatka_ Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 to świetnie ze sie dobrze już czuje i ogonek mu się nie przestane kręcić:multi:oby tak dalej, a Ty bena się zastanawiaj:cool3: Quote
Recommended Posts