Naklejka Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Mojemu ojcu ktoś chciał dać jorka, ale matka kategorycznie zabroniła mu przynieść do domu szczurołapa :diabloti: Quote
BBeta Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Zerknij sobie na 305 stronę tematu "A może by tak galeria", tam są fajne kitki :loveu: :diabloti: Quote
gops Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Ja uznaje tylko tak zrobione jak Keyti (york ze zdjęcia wyżej) albo całkiem na łyso , tak samo pudelsa robiłam po swojemu i ścinałam mu na łyso uszy :diabloti: co dla wielu pudlomaniaków jest zbrodnią . To takie luźne gadanie , jeśli drugi pies będzie to na pewno nie teraz i w najbliższym czasie ale powiem szczerze ciężko jest z jednym psem jak się miało dwa tak samo cięzko było po Basterze ,Miska była sama nie całe pół roku . Quote
vege* Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 [quote name='gops']z tym się zgadzam , z kitką mają wytrzeszcz oczu ,biedne psy :lol: ale kto mi sprzeda psa który będzie łysy i będzie mieszkał z mordercą ? cienko to widzę :evil_lol:[/QUOTE] Przejdź się na jakiś targ, na pewno dostaniesz i to dużo taniej:evil_lol: Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Jakbym miała mieć yoreczkę to tylko z długim kłakiem i kiteczkami :loveu: ale nie, mieć nie będę nie mój typ teriera :diabloti: jedyny mały pies jakiego chce to grzywek :cool3: Quote
Besti Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 Wpadłam z odwiedzinami :D Clayton chodzi często w tej obroży z obciążeniem? Bo jestem ciekawa czy efekty po tym są. Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Besti']Wpadłam z odwiedzinami :D Clayton chodzi często w tej obroży z obciążeniem? Bo jestem ciekawa czy efekty po tym są.[/QUOTE] Chodził co 2-3dni na długi spacer ale bez skakania żadnego/wiszenia wiadomo tylko bieganie luźne i efekty było widać już po 2 tygodniach , wyszły niektóre mięśnie których wcześniej nie miał głównie przy barkach a i w szyi poszło mu 3cm więc to chyba też od tego . Teraz już ponad miesiąc jak nie więcej nie miał jej na sobie bo coś kulał mi ostatnio tzn zdarzyło się 2 razy w ciągu miesiąca po spacerze i minęło ale postanowiłam zrobić przerwe z ta obrożą i zacznę ją zakładać w sierpniu(myślę że taka przerwa wystarczy bo teraz nie kulał już długo ) , będę obserwować czy nic się z łapą nie dzieje . Ale polecam jeśli chcesz rozbudować psu szyje i przód . Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 I mam nową psią zachcianke, ale podobają mi sie tylko cięte i tylko samce :diabloti: więc musze poczekać jakieś 20 lat :evil_lol: Pinczer średni . [IMG]http://www.pinczer.republika.pl/grafika/franek17.jpg[/IMG] Quote
Amber Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Z wyglądu jak niewyrośnięty dobek, jednak charakter odmienny zgoła ;) Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Amber']Z wyglądu jak niewyrośnięty dobek, jednak charakter odmienny zgoła ;)[/QUOTE] Wiem wiem , mi się z wyglądu bardzo podoba , doberman zawsze będzie dla mnie za duży , duży pies jakiego chcę mieć i mogę to tylko rott . Quote
Amber Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Mała suka nie jest taka duża ;) Dla mnie pies z "bardzo silnym instynktem łowieckim" odpada w przebiegach nawet jakby wyglądał lepiej niż dobek (ale to impossible całe szczęście :lol:) Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 [quote name='Amber']Mała suka nie jest taka duża ;) Dla mnie pies z "bardzo silnym instynktem łowieckim" odpada w przebiegach nawet jakby wyglądał lepiej niż dobek (ale to impossible całe szczęście :lol:)[/QUOTE] Mi to nie przeszkadźa , miałam już takie psy i jak sie okazuje mam takiego nadal czego mimo wszystko myślałam że unikne no ale wylazł terier. Dla mnie psy to tak max do 30kg potem to już krowa , robię wyjątek tylko dla rotta , przynajmniej póki co tak myśle może kiedyś mi się zmieni . Póki co to mój pies właśnie dorasta i pokazuje różki . I jak kiedykolwiek wezme do niego jakąś suczke to taka max 25kg. A to nic pewnego bo jeśli mu te różki nie znikną(zdarza się sama to wiesz najlepiej) to nie wezme kolejnego psa nigdy. Ale pomarzyć sobie mogę . Quote
Amber Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 W Polsce to prze.... mieć pincz. śred. Co rusz na ulicy pytanie "czemu ten doberman nie urósł?", chyba bym nie wytrzymała :evil_lol: A na serio, ciekawa rasa, szkoda, że tak mało popularna. Z drugiej strony w wersji bio wygląda fatalnie, więc może to i lepiej :eviltong: Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 A myślisz że mając staffika to jakie są pytania?:lol: "Czy to młody pit bull ? " , " Czy to mix amstafa?" ,"Ale śliczny szczeniak" . Ja od razu dlatego napisałam mi się pin średnie podobają ale tylko kopiowane i tylko samce :diabloti: także ten... może za 20 lat :) Quote
Amber Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 [QUOTE]A myślisz że mając staffika to jakie są pytania?:lol: "Czy to młody pit bull ? " , " Czy to mix amstafa?" ,"Ale śliczny szczeniak" .[/QUOTE] No w sumie nie pomyslałam :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Nie najlepsze jest pytanie "dlaczego ten owczarek jest taki mały!?"....ludzie chyba przywykli do takich przerostów po 70pare cm długich na 2m i spasionych.I Lucas 64cm wydaje się być maaaaały:lol: Quote
gops Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Ano , niestety jak ja zobaczyłam onka z rodo to byłam zdziwiona że jest taki mały miał może z 35kg . A ja jako idealna właścielka pozbyłam się psa na tydzień(działka) i idę sobie zaraz na koncert Chylińskiej :loveu: Quote
natija Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 o Chylinska to ja tez uwielbiam,ale nowa plyta nie podoba mi sie:shake:,wole jej stare kawalki:loveu: Quote
Besti Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 W [B]2 [/B]tygodnie efekty? Rewelka :) Clayton jest potężny "z przodu" dlatego zapytałam. Też nie wiedziałam że ONy ważą nieco ponad 30kg haha prawie takie nakolankowe Co do ras to dostaje często pytania czy mam laba:roll: bo nie waży 70kg Quote
rashelek Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Ej podziwiam, ja to bym chyba wyszła z siebie i staneła obok jakbym się miała psa pozbyć na jeden dzień a co dopiero tydzień :lol: Quote
gops Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 [quote name='natija']o Chylinska to ja tez uwielbiam,ale nowa plyta nie podoba mi sie:shake:,wole jej stare kawalki:loveu:[/QUOTE] A były głównie stare kawałki :loveu: Fajna babka z niej , nie tylko jako wokalistka . [quote name='Besti']W [B]2 [/B]tygodnie efekty? Rewelka :) Clayton jest potężny "z przodu" dlatego zapytałam. Też nie wiedziałam że ONy ważą nieco ponad 30kg haha prawie takie nakolankowe Co do ras to dostaje często pytania czy mam laba:roll: bo nie waży 70kg[/QUOTE] Tak efekty były szybko widoczne , Clayton ma bardzo duży przód to też geny (tatuś itd) ale obroża sporo zdziałała , lepiej uwidoczniła mięśnie . [quote name='rashelek']Ej podziwiam, ja to bym chyba wyszła z siebie i staneła obok jakbym się miała psa pozbyć na jeden dzień a co dopiero tydzień :lol:[/QUOTE] A ja się ciesze mam trochę spokoju , młody pojechał z rodzicami i bratem więc nic mu nie będzie. Klopotów nie przewiduje bo tam nie ma praktycznie psów , jedyne co musimy tam uważać na zwierzyne bo on lubi sobie uciec w pizdu w pola i wrócić za pare minut (raz to zrobił i więcej go przy polach nie puściłam ale zawsze próbuje) i nie lubi psa za siatką boksera cioci ;) ale ojciec ma wzmocnić siatke między działkami więc powinno być ok . Quote
gops Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 [quote name='Olson']witam się na Waszym wątku ;)[/QUOTE] Cześć milo że wpadłaś :lol: Quote
Karro Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Cześć :) [url]http://img41.imageshack.us/img41/5600/dsc089491crop.jpg[/url] Ale świetne szelki :loveu: [SIZE=1]Dawno nie byłam na dogo, dopiero dzisiaj przeczytałam o Misi, przykro mi ['][/SIZE] Quote
Recommended Posts