Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

evelynka
Jejku tak długo Was nie było a wy się żegnacie a gdzie Was wpuszczą z psiakiem w góry??

znane tereny to wiemy gdzie z psiakiem sie wejdzie a gdzie nie xD

Pestka
http://img37.imageshack.us/img37/8066/dscn8786.jpg
Ale świetny zaśnieżony ryjek :loveu:

:loveu::loveu:

Asiaczek
Miłęgo wypoczynku i proszę o przywiezienie pięknych zdjęć z gór!

Pzdr.

oj szczerze to jesli o fotki chodzi to kiepsko xD mama nie robila wcale a ja caly czas jezdzilam na nartach xD wiec bede musiala czekac na zdjecia od znajomych i cioci :D ja mam tylko kilka widoczkow na telefonie :lol:

Posted

dadiii napisał(a):
znane tereny to wiemy gdzie z psiakiem sie wejdzie a gdzie nie xD

:l:

No to właśnie się pochwal, bo ja mam z tym problem i muszę Alexa zostawiać jak jadę na narty...

Posted

tzn ja jezdze na nartach a mama np siedzi i trzyma tile xD
my jezdzimy do świeradowa takie zadupie... full emerytow najczesciej niemieckich xD zycie tam sie konczy ok 20 na miescie wiec lipa xD pizzeria tez o 20 zamykana jest jedyna nadzieja w kreglach xD bo tam siedzimy nawet do 22 xD ale jak na narty dla kogos kto jest kipski w tym jest tam super xD jest tam nowy wyciag gondolowy i no tam bylismy pierwszy raz w tym roku i na samej gorze (wszyscy wchodzili na pieszo bo chcieli ale ja len i wjezdzalam gondola :D ) na gorze byla taka jakby karczma i bez problemu tam w tila do srodka weszlismy :D) na oslej laczce to samo normalnie do srodka wchodzimy xD

Posted

kopiuję info ze strony :D

Długość trasy wynosi 2171 m, przy wysokości stacji dolnej 617 m n.p.m. i stacji górnej 1060 m n.p.m. oraz różnicy poziomów 443 m. Czas przejazdu koleją to 8 minut.

xD

Posted

dadiii napisał(a):

oj szczerze to jesli o fotki chodzi to kiepsko xD mama nie robila wcale a ja caly czas jezdzilam na nartach xD wiec bede musiala czekac na zdjecia od znajomych i cioci :D ja mam tylko kilka widoczkow na telefonie :lol:

No to daj te widoczki telefoniczne:)

Pzdr.

Posted

Pieseczkowo napisał(a):
Jaka ona sliczniutka<serduszka>a ta glowa i nosek-poezja!!

no wlasnie glowa byla w trakcie tapirow :D takie male cwiczenia xD :loveu::loveu:

Mój czarny nochalek kochany, Tilka ale ta twoja pańcia samolub....nie lubi się dzielić ślicznotką...

nie prawdaa ;p;p lubie sie dzielic xD tylko nie zawsze czas jest :cool3::cool3: :evil_lol:

Posted

po tym jak ja wykapie xD bo jest od dolu czyli lapki szare z brudu a im wyzej tym jesniej xD smiesznie to wylada ale trzeba ja wykapac xD
wiec jak bedzie bialutka to porobie jej fotki xD

• 1 month later...
Posted

Czy to moja gwiazdeczka Tilunia?:d

oczywiście że tila :D

Lalunia nasza kochana, rodzyneczek nasz rozumiem że to tylko na zachętnę jest że w zanadżu masz pełen rękaw ślicznych foteczek

no ... ze... ekhm.. :D z fotkami krucho :D ale 8 kwietnia jedzie do fryzjera może wtedy ;d