Asiaczek Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Zawsze rozczulają mnie fotki z zaśniezonymi bródkami, noskami... http://img37.imageshack.us/img37/8066/dscn8786.jpg Pzdr. Quote
dadiii Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 och ja rowniez :) taki slodziutkie sa xD Quote
dadiii Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 to my sie zegnamy :) jedizemy w gory :D mam nadzieje ze jakies fotki sie uda zrobic :D bedizemy za jakies 4-5 dni :) Quote
Evelynkaa Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Jejku tak długo Was nie było a wy się żegnacie :( a gdzie Was wpuszczą z psiakiem w góry?? Quote
Pestka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 http://img37.imageshack.us/img37/8066/dscn8786.jpg Ale świetny zaśnieżony ryjek :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Miłęgo wypoczynku i proszę o przywiezienie pięknych zdjęć z gór! Pzdr. Quote
dadiii Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 evelynka Jejku tak długo Was nie było a wy się żegnacie a gdzie Was wpuszczą z psiakiem w góry?? znane tereny to wiemy gdzie z psiakiem sie wejdzie a gdzie nie xD Pestka http://img37.imageshack.us/img37/8066/dscn8786.jpg Ale świetny zaśnieżony ryjek :loveu: :loveu::loveu: Asiaczek Miłęgo wypoczynku i proszę o przywiezienie pięknych zdjęć z gór! Pzdr. oj szczerze to jesli o fotki chodzi to kiepsko xD mama nie robila wcale a ja caly czas jezdzilam na nartach xD wiec bede musiala czekac na zdjecia od znajomych i cioci :D ja mam tylko kilka widoczkow na telefonie :lol: Quote
Evelynkaa Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 dadiii napisał(a):znane tereny to wiemy gdzie z psiakiem sie wejdzie a gdzie nie xD :l: No to właśnie się pochwal, bo ja mam z tym problem i muszę Alexa zostawiać jak jadę na narty... Quote
dadiii Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 tzn ja jezdze na nartach a mama np siedzi i trzyma tile xD my jezdzimy do świeradowa takie zadupie... full emerytow najczesciej niemieckich xD zycie tam sie konczy ok 20 na miescie wiec lipa xD pizzeria tez o 20 zamykana jest jedyna nadzieja w kreglach xD bo tam siedzimy nawet do 22 xD ale jak na narty dla kogos kto jest kipski w tym jest tam super xD jest tam nowy wyciag gondolowy i no tam bylismy pierwszy raz w tym roku i na samej gorze (wszyscy wchodzili na pieszo bo chcieli ale ja len i wjezdzalam gondola :D ) na gorze byla taka jakby karczma i bez problemu tam w tila do srodka weszlismy :D) na oslej laczce to samo normalnie do srodka wchodzimy xD Quote
Evelynkaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Oj to tamte strony...tam raczej nie jeżdze, a ile metrów zjazdu ma góreczka? Quote
dadiii Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 kopiuję info ze strony :D Długość trasy wynosi 2171 m, przy wysokości stacji dolnej 617 m n.p.m. i stacji górnej 1060 m n.p.m. oraz różnicy poziomów 443 m. Czas przejazdu koleją to 8 minut. xD Quote
Evelynkaa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 ee no to nieźle...idzie pojeździć...ale niestety nie moje strony.... Quote
Asiaczek Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 dadiii napisał(a): oj szczerze to jesli o fotki chodzi to kiepsko xD mama nie robila wcale a ja caly czas jezdzilam na nartach xD wiec bede musiala czekac na zdjecia od znajomych i cioci :D ja mam tylko kilka widoczkow na telefonie :lol: No to daj te widoczki telefoniczne:) Pzdr. Quote
dadiii Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 na razie tila sie przypomina :D Quote
Evelynkaa Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Mój czarny nochalek kochany, Tilka ale ta twoja pańcia samolub....nie lubi się dzielić ślicznotką... Quote
Pieseczkowo Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Jaka ona sliczniutka<serduszka>a ta glowa i nosek-poezja!! Quote
dadiii Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Pieseczkowo napisał(a):Jaka ona sliczniutka<serduszka>a ta glowa i nosek-poezja!! no wlasnie glowa byla w trakcie tapirow :D takie male cwiczenia xD :loveu::loveu: Mój czarny nochalek kochany, Tilka ale ta twoja pańcia samolub....nie lubi się dzielić ślicznotką... nie prawdaa ;p;p lubie sie dzielic xD tylko nie zawsze czas jest :cool3::cool3: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Proszę, jakie sliczne ujęcie! http://img521.imageshack.us/img521/816/dscn8834.jpg No a kiedy znajdziesz czas na podzielenie się dalszymi fotkami "Tapirkowej Damy"? Pzdr. Quote
dadiii Posted March 2, 2010 Author Posted March 2, 2010 po tym jak ja wykapie xD bo jest od dolu czyli lapki szare z brudu a im wyzej tym jesniej xD smiesznie to wylada ale trzeba ja wykapac xD wiec jak bedzie bialutka to porobie jej fotki xD Quote
Evelynkaa Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Lalunia nasza kochana, rodzyneczek nasz rozumiem że to tylko na zachętnę jest że w zanadżu masz pełen rękaw ślicznych foteczek :D Quote
dadiii Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 Czy to moja gwiazdeczka Tilunia?:d oczywiście że tila :D Lalunia nasza kochana, rodzyneczek nasz rozumiem że to tylko na zachętnę jest że w zanadżu masz pełen rękaw ślicznych foteczek no ... ze... ekhm.. :D z fotkami krucho :D ale 8 kwietnia jedzie do fryzjera może wtedy ;d Quote
Recommended Posts