Jump to content
Dogomania

Bezdomna suka z 11 szczeniakami !!! Błagamy o pomoc! potrzebna karma, szczepienia

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='Dogo07']Czy ten tel telefon do opiekunki: Asia, tel. 500 893 485 jest dobry ?[/QUOTE]

tak, dobry

[quote name='DONnka']To ile brakuje, żeby całą "stawkę" zaszczepić ?[/QUOTE]

DONnka dotychczasowe potwierdzone przez Aśkę wpłaty to 240zł; koszt dwukrotnego szczepienia maluchów 660zł
rozliczenie uzupełnione w pierwszym poście

Edited by anett
  • Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anett']Dogo dzięki bardzo:lol:
Bonsai udało Wam się umówić z yumą na zdjęcia?[/QUOTE]
Nie odzywała się do mnie. Napiszę jej zaraz smsa

Posted

[quote name='anett']Dogo dzięki bardzo:lol:
[B]Bonsai udało Wam się umówić z yumą na zdjęcia?[/B][/QUOTE]

Oj przydałyby się bardzo :razz:
Takie oddzielne portrecikowe ;)

Czy ustalony jest już jakiś termin szczepienia ?
Czy możliwa byłaby fakturka przelewowa za szczepienia owczarkowatych ?

Posted

Bonsai wielkie dzięki:lol:
Dobre zdjęcia to podstawa, trzeba intensywnie ogłaszać maluchy, teraz mają ok. 6 tygodni a zaczyna się już chyba zastój przedwakacyjny:shake:

DONnka na pewno jest możliwość faktury przelewem, yumanji nie ma dostępu do netu, może jutro uda jej się wejść;
Maluchy i mama zostały odrobaczone

Posted

No niestety dziś yumanji nie wpadnie na foty, bo jak napisała mi w smsie w poniedziałek i wtorek ma państwowy egzamin, którego miała nie zdawać, ale się zdecydowała w ostatniej chwili.

Posted

Nie wiem czy termin zbliża się ku końcowi czy o co chodzi, ale jest promocja na Bosha
15kg 25zł
30kg 40 zł
[url]http://www.mall.pl/dzialanie-sety/plnj0138[/url]

Posted

[quote name='Jara']Nie wiem czy termin zbliża się ku końcowi czy o co chodzi, ale jest promocja na Bosha
15kg 25zł
30kg 40 zł
[URL]http://www.mall.pl/dzialanie-sety/plnj0138[/URL][/QUOTE]

:crazyeye: niemożliwe te ceny :roll:
Towar wycofany :shake:

Posted

Przy takich cenach to pewnie błyskawicznie było po towarze

[quote name='stepelkaa']Kochane, podajcie mi nr konta :smile:[/QUOTE]

Stepelkaa wielkie dzięki za pomoc!!:loveu:
yumanji podeśle jak tylko wejdzie - mam nadzieję, że już opija zdane egzaminy!!:lol:

Sunia dostała imię Elza:loveu: pamiętacie Elzę z afrykańskiego buszu?;)
22.06. trzeba drugi raz odrobaczyć maluchy i po 7 dniach można szczepić całe towarzystwo
DONnka jest możliwość częściowej faktury z przelewem

Posted

Ciocie, bardzo proszę zajrzeć na wątek który stworzyłam bo poprosiła mnie o to pewna dziewczyna z innego portalu, bo wie, że tutaj się udzelam. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244770-10-miesieczny-ROTEK-pilnie-szuka-dt-ds-do-piatku-czas-inaczej-ulica-Wa-wa[/URL]
10 miesięczny rottek pilnie szuka dt/ds, rodzina została po prostu wyrzucona z domu i pies do piątku musi znaleźć kąt. jest piękny, milusi, zero agresji.. Warszawa możliwy dowóz w okolice

Posted

[quote name='megi345']prosze o nr konta ;-)[/QUOTE]

[quote name='sharka']weszłam przez bazarek megi, prześlę grosik[/QUOTE]

wysyłam nr konta yumanji i wielkie dzięki dziewczyny za pomoc!!!:loveu:

[quote name='Jara']Napisała do mnie maila babeczka, która prosi o zdjęcia.[/QUOTE]

Jara jutro powinny być nowe fotki maluchów

Posted

Bardzo dziekujemy za pomoc.Szczeniaki pojada na pierwsze szczepienie i zaraz ogarniemy zdjecia.Przepraszam za nieobecnosc,ale musialam pozdawac swoje egzaminy,a jednoczesnie rosyjski,fizyke i technike na poziomie 3 klasy gimnazjum;).Udalo sie i teraz "mozemy"isc do liceum.Tzn teoretycznie tylko moj syn.
Uzupelnie rozliczenie po spr konta.

Posted

[quote name='yumanji']Bardzo dziekujemy za pomoc.Szczeniaki pojada na pierwsze szczepienie i zaraz ogarniemy zdjecia.Przepraszam za nieobecnosc,ale musialam pozdawac swoje egzaminy,a jednoczesnie rosyjski,fizyke i technike na poziomie 3 klasy gimnazjum;).Udalo sie i teraz "mozemy"isc do liceum.Tzn teoretycznie tylko moj syn.
Uzupelnie rozliczenie po spr konta.[/QUOTE]

Gratki dla Ciebie i potomka :)
Zgodnie z umową, czekam na fakturkę za szczepienia "sześciopaku" ;)

Posted

bardzo prosze o potwierdzenie czy dotarly pieniazki od Cioci Barb i Ewci.. na moim bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244193-Bazarek-ciuszkowy-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci%E2%99%A5-opcja-KT-do-20-06-g-21-na-pomoc-11-szczeniakom-%E2%99%A5/page7"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244193-Bazarek-ciuszkowy-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci%E2%99%A5-opcja-KT-do-20-06-g-21-na-pomoc-11-szczeniakom-%E2%99%A5/page7[/URL]