anett Posted June 14, 2013 Author Posted June 14, 2013 (edited) [quote name='Dogo07']Czy ten tel telefon do opiekunki: Asia, tel. 500 893 485 jest dobry ?[/QUOTE] tak, dobry [quote name='DONnka']To ile brakuje, żeby całą "stawkę" zaszczepić ?[/QUOTE] DONnka dotychczasowe potwierdzone przez Aśkę wpłaty to 240zł; koszt dwukrotnego szczepienia maluchów 660zł rozliczenie uzupełnione w pierwszym poście Edited June 14, 2013 by anett Quote
Onaa Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 Podałam tel jednej pani z dziewczynką która dzwoniła o mojego tymczaska szczeniaczka. Quote
anett Posted June 15, 2013 Author Posted June 15, 2013 Dogo dzięki bardzo:lol: Bonsai udało Wam się umówić z yumą na zdjęcia? Quote
Bonsai Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='anett']Dogo dzięki bardzo:lol: Bonsai udało Wam się umówić z yumą na zdjęcia?[/QUOTE] Nie odzywała się do mnie. Napiszę jej zaraz smsa Quote
DONnka Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [quote name='anett']Dogo dzięki bardzo:lol: [B]Bonsai udało Wam się umówić z yumą na zdjęcia?[/B][/QUOTE] Oj przydałyby się bardzo :razz: Takie oddzielne portrecikowe ;) Czy ustalony jest już jakiś termin szczepienia ? Czy możliwa byłaby fakturka przelewowa za szczepienia owczarkowatych ? Quote
anett Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Bonsai wielkie dzięki:lol: Dobre zdjęcia to podstawa, trzeba intensywnie ogłaszać maluchy, teraz mają ok. 6 tygodni a zaczyna się już chyba zastój przedwakacyjny:shake: DONnka na pewno jest możliwość faktury przelewem, yumanji nie ma dostępu do netu, może jutro uda jej się wejść; Maluchy i mama zostały odrobaczone Quote
Bonsai Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 No niestety dziś yumanji nie wpadnie na foty, bo jak napisała mi w smsie w poniedziałek i wtorek ma państwowy egzamin, którego miała nie zdawać, ale się zdecydowała w ostatniej chwili. Quote
Jara Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Nie wiem czy termin zbliża się ku końcowi czy o co chodzi, ale jest promocja na Bosha 15kg 25zł 30kg 40 zł [url]http://www.mall.pl/dzialanie-sety/plnj0138[/url] Quote
DONnka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Jara']Nie wiem czy termin zbliża się ku końcowi czy o co chodzi, ale jest promocja na Bosha 15kg 25zł 30kg 40 zł [URL]http://www.mall.pl/dzialanie-sety/plnj0138[/URL][/QUOTE] :crazyeye: niemożliwe te ceny :roll: Towar wycofany :shake: Quote
anett Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Przy takich cenach to pewnie błyskawicznie było po towarze [quote name='stepelkaa']Kochane, podajcie mi nr konta :smile:[/QUOTE] Stepelkaa wielkie dzięki za pomoc!!:loveu: yumanji podeśle jak tylko wejdzie - mam nadzieję, że już opija zdane egzaminy!!:lol: Sunia dostała imię Elza:loveu: pamiętacie Elzę z afrykańskiego buszu?;) 22.06. trzeba drugi raz odrobaczyć maluchy i po 7 dniach można szczepić całe towarzystwo DONnka jest możliwość częściowej faktury z przelewem Quote
yumanji Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Tak ,jak napisala Anette,szczeniaki do szczepienia 28-29 czerwca. Quote
megi345 Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Ciocie, bardzo proszę zajrzeć na wątek który stworzyłam bo poprosiła mnie o to pewna dziewczyna z innego portalu, bo wie, że tutaj się udzelam. [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244770-10-miesieczny-ROTEK-pilnie-szuka-dt-ds-do-piatku-czas-inaczej-ulica-Wa-wa[/URL] 10 miesięczny rottek pilnie szuka dt/ds, rodzina została po prostu wyrzucona z domu i pies do piątku musi znaleźć kąt. jest piękny, milusi, zero agresji.. Warszawa możliwy dowóz w okolice Quote
Jara Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 Napisała do mnie maila babeczka, która prosi o zdjęcia. Quote
anett Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 [quote name='megi345']prosze o nr konta ;-)[/QUOTE] [quote name='sharka']weszłam przez bazarek megi, prześlę grosik[/QUOTE] wysyłam nr konta yumanji i wielkie dzięki dziewczyny za pomoc!!!:loveu: [quote name='Jara']Napisała do mnie maila babeczka, która prosi o zdjęcia.[/QUOTE] Jara jutro powinny być nowe fotki maluchów Quote
yumanji Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Bardzo dziekujemy za pomoc.Szczeniaki pojada na pierwsze szczepienie i zaraz ogarniemy zdjecia.Przepraszam za nieobecnosc,ale musialam pozdawac swoje egzaminy,a jednoczesnie rosyjski,fizyke i technike na poziomie 3 klasy gimnazjum;).Udalo sie i teraz "mozemy"isc do liceum.Tzn teoretycznie tylko moj syn. Uzupelnie rozliczenie po spr konta. Quote
DONnka Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='yumanji']Bardzo dziekujemy za pomoc.Szczeniaki pojada na pierwsze szczepienie i zaraz ogarniemy zdjecia.Przepraszam za nieobecnosc,ale musialam pozdawac swoje egzaminy,a jednoczesnie rosyjski,fizyke i technike na poziomie 3 klasy gimnazjum;).Udalo sie i teraz "mozemy"isc do liceum.Tzn teoretycznie tylko moj syn. Uzupelnie rozliczenie po spr konta.[/QUOTE] Gratki dla Ciebie i potomka :) Zgodnie z umową, czekam na fakturkę za szczepienia "sześciopaku" ;) Quote
megi345 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 bardzo prosze o potwierdzenie czy dotarly pieniazki od Cioci Barb i Ewci.. na moim bazarku [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244193-Bazarek-ciuszkowy-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci%E2%99%A5-opcja-KT-do-20-06-g-21-na-pomoc-11-szczeniakom-%E2%99%A5/page7"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244193-Bazarek-ciuszkowy-i-inne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci%E2%99%A5-opcja-KT-do-20-06-g-21-na-pomoc-11-szczeniakom-%E2%99%A5/page7[/URL] Quote
Recommended Posts