Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No była dzisiaj fajna pani i bardzo się jej mała podoba, mieszka zaraz za przytuliskiem, wzięła ją nawet do domu, wszystkim bardzo się podoba, jutro ma przyjść z mężem, mieszkanie w domu, no i ja podejdę osobiście to sprawdzić, bo to rzut beretem, jeju tak bym chciała żeby jej się udało, nawet nie wiecie jak ona płacze!!!! Dobrze, że może biegać z tą nową, ale to nie to samo co z Alfikiem....

Posted

Alfik? No super! Bardzo, bardzo się cieszę! I bardzo dobrze, że ma też towarzystwo innego psiaka i sie z nim zgadza. Teraz trzymam ręczne i nożne kciuki za Joko; oby się powiodło!

Posted

majuska napisał(a):
No ja bym Elvinia wypchala chętnie :)

ja też. Ostatnio był miły i taki łaskawy dla mnie, przytulalismy się, rzucaliśmy piłeczki i w ogóle było super.

Posted

majuska napisał(a):
Beciu najchetniej to chciałabym aby się znalazł jakiś "skrzywieniec", który wziąłby sobie Elvisa, Hektora i Hajdi :D

ale tak w pakiecie , trójeczkę:cool3:

Posted

ariete2503 napisał(a):
Mam nadzieję, że ci państwo co byli pierwotnie nią zainteresowani jednak skuszą się. Ja też długo się wahałam:razz:

Tylko że ta bidusia została kompletnie sama i każdy dzień w przytułku to trauma. Mam nadzieję że nowy szczeniorek siedzi z nią w boksie, w kupie raźniej.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A chociaż powiedzieli, że nie przyjdą? Czy wszystko olali?

Pani powiedziała że przyjdzie na drugi dzień z mężem, ale nie przyszła...

Posted

Joko jest taka cudowna, taka kochana, gdybym z tych wszystkich szczeniaczków które mamy miała wybrać, wzięłabym własnie ją. Biedna malutka, nikt sie nią nie interesuje, braciszek Alfi szczęsliwy i kochany, a ona...:shake:

Posted

Joko wyjątkowo garnie się do człowieka, widać że na każdym kroku szuka z nim kontaktu. I bardzo zyskuje przy bliższym poznaniu, dlatego wierzę, że jej się uda. Oby jak najszybciej!