Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Oba szczeniaczki szczęśliwe i bezpieczne w swoich nowych domkach !!! :loveu:

Alfi i Joko to dwa przekochane szczeniaczki 7-miesieczne, suczka i piesek, rodzeństwo - chociaz tak różne. Niezwykle miłe, radosne i przytulasne. W zasadzie niewiele już urosną, będą niewielkimi pieskami o smuklej budowie, piesek Alfi / ten jasny biszkoptowy / waży 6 kg, natomiast Joko o dłuższej i ciemniejszej sierści 6,5 kg. Są odpchlone i odrobaczone.. Oba szczeniorki czekają z wielkim utęsknieniem na swoich nowych opiekunów w przytulisku w Boguchwale k/Rzeszowa.
Tel. kontaktowy 606262450 mail [email protected]
lub tel.727906679 mail [email protected]

Edited by Becia66
  • Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Maluszki sa naprawdę cudowne, takie delikatne, dziewczynka chyba bardziej przebojowa, a chłopczyk spokojniejszy się wydaje.

Edited by Becia66
Posted

jak dla mnie zdjęcia bomba !!:loveu:
po prostu super - hiper , i faktycznie szczeniaczki takie maluchy to są , myślałam ,ze większe
imiona fajne
no i kto to wyrzucił takie maluszki..:shake:

Posted

Nasze cudeńka!!!! Chłopczyk faktycznie jest spokojny, grzeczny, potrafi na kolankach siedzieć godzinami, dziewczynka też, ale jest bardziej ruchliwa i płaczliwa, ale to wielki przytulak!!!! :)

Posted

Miałam robić osobno, ale ekonomiczniej będzie ogłaszać te brzdące razem ;).
Mam nadzieję, że szybko znajdą domy.

przygarnij zwierzaka,
adopcje psów,
adopcja psa,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
olx,
tablica,
cafeanimal,
sanok24,
rzeszów24,
podkarpacie24,
krosno24,
rzeszowiak,
tarnowiak,
przemyślak,
brzozowiak,
sandomierzanin,
stalowe miasto,
info nowa deba,
ogłoszenia tarnobrzeg,
anonse.pl

Posted

No teraz czekam tylko na telefony pt. Agula bądź dzisiaj w przytulisku, trzeba pieska wydać!! ;) dzwońcie telefony, dzwońcie, Becia miała zawsze dobrą rękę do szczeniaczków!!!

Posted

[quote name='Agula99']Mam nadzieję, że jednak lada dzień coś ruszy!!![/QUOTE]

nie byłabym tego taka pewna, nasze ogłoszenia już spadły i nie rzucają sie w oczy dla szukających. Nie wiem, może powinno się je usunąć na łikend i zrobić od nowa ? Wiem, wiem, że łatwo mi pisać bo sama tego nie robię ale Karolciu jeśli znajdziesz jutro chwilkę czasu to....proszę.

Posted

a ja miałam dzis telefon o Alfiego, miły pan, 50 ar ogrodzone, stoja 2 budki na ogrodzie, no i jak doszło do pytania: a co w zimie z psem i usłyszałam o piwnicy, to mnie zaterepało