Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UFFF. Super. Mnie trochę wycina 'WIESZ CO' ;)

Miałam kilka szczeniaków na aukcjach, ale cięzko się je wystawia, bo ich stan się zmienia a wiadomości nie są aktualne.
Mam na aukcji Witta, więc zaraz go zdejmę. Estery już nie wznawiam.
Jakims dziwnym trafem mam aukcje 10-letniego Hugona, 9-letniego podhalana i 10-letniego Mieszka mix collie. Coś mnie chyba ciągnie do tych staruszków :cool3:.

Posted

Terra, dzieki wielkie za podsylanie kandydatur mieleckich psiakow, moze sie ktoremus psiakowi uda :Rose:

Z dobrych wiesci Cioteczki onkowe - starsza onka Florentyna jedzie za 2-3 tygodnie jedzie do domu razem z Sawa oraz malym psiakiem Jonnym /b.70/. Psiaki zawiezie P.Kierownik, jesli bede potrzebna to tez pojade jako pomoc.

Florentyna z b. 79 starunia onka- na liscie juz jest :p

Posted

Te wasze zdjecia z kociarni z tetow sa zawsze boskie!! :p
Ja jestem cala wkurz.... bo rozeslalam Hugona gdzie sie dalo tacy byli nastawieni i zdecydowani a teraz cisza :mad:
Nie wiem czy ich wiek przerazil czy co. No rece opadaja. No ale jeszcze czekam bo narazie nie ma jednoznacznej odpowiedzi na nie.
Bardzo sie ciesze ze kolejne wasze psiaki znalazly dom.
Za Mieleckie ONki :thumbs:

Posted

a kiedy ten mlodszy "pieknis" bedzie na stronie schronu?? Bo nie ma jak zdjec pokazac. A na dogo jak ktos nie jest zalogowany to sie troche gubi i nie chca ludzie watkow przeszukiwac i sledzic :(
A z drugiej strony Hugon ma cos w sobie, ze zalezy mi zeby to akurat on dostal cudny domek. No nic poczekamy jeszcze.

Posted

graynew napisał(a):
a kiedy ten mlodszy "pieknis" bedzie na stronie schronu??

Ten mlodszy jest od dawna na stronie z poprzednimi zdjeciami.
Niestety nie mam teraz czasu, zeby mu zmienic galerie.

Posted

upss to przepraszam, ale powiem szczerze, ze sama patrzylam i tez go nie odnalazlam :oops: no coz czasami czlowiek patrzy i nie widzi.
Dzieki za podpowiedz. Wysle linka.

Posted

Psiaki wciąż czekają. Na razie szansę dostały dwa owczrkowate: Florentyna i Stiffler. Sunia już wkrótce pojedzie do domu, pies w marcu. Najważniejsze, że mają już zaklepane domki :multi::multi::multi:.

Reszta ONków czeka!!!

Posted

Halcia,
my z Reno skupiamy sie teraz na weteranach, nie damy rady wszystkich psow wyadoptowac i oglosic. Stiffler czekal na dom juz dlugie 5 lat, a Florentyna ze 2 lata, a to przeciez starsze psy, trudne do adopcji.

Temat: Zestawienie
Od: "Profil1"
Data: So Stycznia 24 2009, 7:29 pm
Do: "Agnieszka Matelowska"

[SIZE="3"]Zestawienie za rok 2008 :

Przyjęcia - 467 psów oraz 77 kotów
Adopcja - 424 psy oraz 31 kotów
Padłe - 27 psy oraz 36 kotów
Eutanazja - 8 psów oraz 0 kotów
Oddane właścicielom 29 psów

Pozycja numer dwa czyli adopcje to zasługa moich wspaniałych Pań wolontariuszek naszego schroniska które mimo czasami niewdzięcznej pracy nie szczędzą sił i zdrowia, aby polepszyć byt zwierzętom niechcianym i porzuconym.Chwała Wam za to.

Pozostałe pozycje to efekt niestety mojej pracy.Ale ja się chyba nie zmienię :wink: i dla mnie jest obojętne czy zwierzę bezdomne pochodzi z Mielca, czy dość odległych "okolic." Każde bezdomne zwierze musi otrzymać pomoc i ja staram się to robić.

[SIZE="4"]Przyjęc psów 467, wydań 488 :multi:

[SIZE="3"]Dziękujemy wszystkim Przyjaciołom mieleckiego schroniska dla bezdomnych zwierząt :Rose: :Rose: :Rose: Widac efekty naszej pracy, a o nowym schronisku coraz głośniej :p

Posted

Pozytywny mail. No jakby nie patrzec wynik przyjec i adopcji jest dla psow na +.
Ja tu staje na glowie zeby znalezc dom Hugonowi, ale jakis zastoj jest.
No nic nie trace nadzieji. Hop po Nowe domki dla wszystkich ONkow z Mielca!!

Posted

Cioteczki, nasze ogloszenia przynosza efekty, to widać :lol:

Temat: różne
Data: Wt Stycznia 27 2009, 12:01 pm
Do: "Agnieszka M."

Pani Agnieszko proszę przenieść do adoptowanych suczkę niebieskooką,suczkę ze świetlicy podobną do Gacka tylko trochę mniejszą, obydwa szczeniaki co im Pani robiła zdjęcia w kuchni z Moniką, owczarek z Kolbuszowej.
Za TM piesek rudy ślepy z 135a oraz Poczciwina z Soliny.

Posted

Ja tez sie ciesze, ze sa adopcje ONkow.
Zglosilam Hugona na OwP ja tam znalazlam waszego/mojego Reksa to moze Hugona tez ktos wypatrzy:roll:
Hop po Nowe domki!!!

Posted

Super że owczareczek znalazł dom!!!:multi:Myślałam że będzie długo się siedział bo zbyt mało rasowy...:oops::roll:
P.s miał jakieś ogłoszenia????

Posted

Pewnie Ameryki nie odkrylam bo jest to jednym z watkow na dogo, ale powstala strona dla starszych psow do adopcji. Tutaj link:
http://www.psiegrane-marzenia.pl/index.php
wstawilam tam Hugona. Moze ktos sprawdzi czy napisalam wszystko dobrze, zeby sie potem nie okazalo, ze cos nie tak :razz:
Zalozylam mu tez watek na Owczarku w potrzebie i chyba zloze rowniez na forum owczarka.pl. Czym go wiecej tym wieksza szansa ze sie ktos znajdzie.
No i hop ONki z Mielca po domki.

Posted

Halciu, doczekalas sie :fadein: Twoj ulubieniec został adoptowany.

Temat: adopcje
Data: N Lutego 1 2009, 7:49 pm

[SIZE="4"]Do adopcji poszedł owczarek niemiecki z Łańcuta oraz suka owczarka z wyb.120.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...