Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bardzo się cieszę,że się udało dobrze sprzedać fanty i sunia ma dzięki temu zapas.
Przygotuję znowu fanty i cancer zrobi bazarek na FB.
Jakoś muszę sobie poradzić...
Boję się,że Megi nie znajdzie szybko domu....:(
4-go sterylka....

Posted

Makila opuściła mi jeszcze ceną za hotelik , miało być z rabatem 320 zł ale ostatecznie [B]jest 300 zł :)[/B]
[B]Dziękuję Ci Makila :):):)[/B]

Posted

[SIZE=4][B]Żeby nie skakać po wątku zapraszam do księgowości Megi:)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/247404-Megi-w%C4%85tek-rozliczeniowy?p=21348996#post21348996[/url][/B][/SIZE]

Posted

No może być ciężko z domkiem, ale nigdy nie wiadomo. Ja bym spróbowała ewu na twoim miejscu po sterylce ją ogłaszać nie kryjąc niczego i może akurat ktoś się trafi taki, któremu takie problemy u psiaka nie będą obce i się nie zniechęci, ludzie są różni, a może jakiemuś psiemu behawioryście skradnie serce :cool3:

Posted

Megi pomomo swojego strachu jest bardzo wesoła.
Cieszy się na mój widok, skacze merda ogonem. Często liże mnie po ręce, ale tylko z pewnym dystansem, jak kucnę i wyciągnę rękę.
Nigdy nie podchodzi do mnie pierwsza. Zawsze czeka, aż podejdzie inny pies i jak go głaszczę to ona próbuje podchodzić ale też na odległośc wyciągniętej ręki.
Bardzo boi się spotkania ze mną w zamkniętym pomieszczeniu. Ona czuje się bezpiecznie tylko na ogrodzie, bo wtedy w razie "w" ma gdzie uciekać.
Myślę, że w schronisku musiała przeżyć piekło :-(

Posted

[quote name='Makila']Megi pomomo swojego strachu jest bardzo wesoła.
Cieszy się na mój widok, skacze merda ogonem. Często liże mnie po ręce, ale tylko z pewnym dystansem, jak kucnę i wyciągnę rękę.
Nigdy nie podchodzi do mnie pierwsza. Zawsze czeka, aż podejdzie inny pies i jak go głaszczę to ona próbuje podchodzić ale też na odległośc wyciągniętej ręki.
Bardzo boi się spotkania ze mną w zamkniętym pomieszczeniu. Ona czuje się bezpiecznie tylko na ogrodzie, bo wtedy w razie "w" ma gdzie uciekać.
Myślę, że w schronisku musiała przeżyć piekło :-([/QUOTE]
Biedny mój kochany misio:(

Posted

[quote name='kolejna kobietka']No może być ciężko z domkiem, ale nigdy nie wiadomo. Ja bym spróbowała ewu na twoim miejscu po sterylce ją ogłaszać nie kryjąc niczego i może akurat ktoś się trafi taki, któremu takie problemy u psiaka nie będą obce i się nie zniechęci, ludzie są różni, a może jakiemuś psiemu behawioryście skradnie serce :cool3:[/QUOTE]

Ja też uważam, że warto spróbować, bo nigdy nic nie wiadomo....

Posted

[quote name='paula_t']Ja też uważam, że warto spróbować, bo nigdy nic nie wiadomo....[/QUOTE]
Spróbuję, martwię się o nią bo za dużo już wycierpiała, u Anety się przyzwyczaiła i kolejna zmiana byłaby dla niej straszna...
No ale przecież musi w końcu mieć dom...

Posted

[quote name='ewu']Spróbuję, martwię się o nią bo za dużo już wycierpiała, u Anety się przyzwyczaiła i kolejna zmiana byłaby dla niej straszna...
No ale przecież musi w końcu mieć dom...[/QUOTE]

No musi niestety, też się martwię, żal tak przerzucać psiaki, ale my już wiemy najlepiej, że inaczej się nie da :sad:

Posted

Megi będzie sterylizowana w przchodni weterynaryjnej Animal-Med, ul. Sienkiewicza 15, 32-020 Wieliczka.
Koszt sterylizacji to 330zł + leki przeciwbólowe i antybiotyk po sterylizacji około 30zł

Posted

[quote name='ewu']Spróbuję, martwię się o nią bo za dużo już wycierpiała, u Anety się przyzwyczaiła i kolejna zmiana byłaby dla niej straszna...
No ale przecież musi w końcu mieć dom...[/QUOTE]

Ewu, tak to niestety jest :( Dla tych psiaków to jest tylko i wyłącznie przystanek w drodze do domku :(