ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Makila']Wrześniowa wpłata dla Megi doszła. Dziękuję[/QUOTE] Dziękuję za potwierdzenie:) Quote
ewu Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 [quote name='Martika@Aischa']i II częśc należnej kwoty z bazarku dla Megusi w kwocie 103 zł 48 gr Razem całośc : 453 zl 48 gr :) Link do bazarku : [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245590-ROZLICZAMY-)-Fashion-by-Milady-)-Mnóstwo-firmowych-ciuszków-)-05-08-22-00[/URL] w wolnej chwili pięknie proszę o potwierdzenie na bazarku :) ślicznie dziękuję :)[/QUOTE] [SIZE=3][B]Dotarło 103,48 zł:) Razem 453zł 48 gr Dziękuję:) [/B][/SIZE] Quote
kolejna kobietka Posted September 22, 2013 Posted September 22, 2013 I ja zaglądam i podnoszę dziewczynkę :) Quote
ewu Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 [quote name='kolejna kobietka']I ja zaglądam i podnoszę dziewczynkę :)[/QUOTE] Megi wreszcie udało się wsadzić do auta i zawieźć do weta... Makila z mężem musieli zatarabanić panienkę do samochodu i potem wytargać:) do lecznicy... Megi wcześniej nie dawała szans żeby taką akcję przeprowadzić. Została dzisiaj przebadana i zaszczepiona- koszt 50 zł. [B]Na 4 października ma umówioną sterylkę, koszt podstawowy to 330zł, dojdą do tego zastrzyki osłonowe. Czy ktoś należy do jakiejś sterylkowej skarbonki i mógłby mi pomóc? Kastor zwraca do 200 zł a jak działają te skarbonki ... nie mam pojęcia...[/B] Quote
kolejna kobietka Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Tutaj ewu jest wszystko opisane odnosnie refundacji za sterylke: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto[/url] toyota obiecala, ze zglosi Megi, wiec moze napisz do niej z przypomnieniem? :cool3: Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Tutaj ewu jest wszystko opisane odnosnie refundacji za sterylke: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/184498-AKCJA-STERYLIZACJA-WZNAWIAMY-!-Tymczasowe-konto[/URL] toyota obiecala, ze zglosi Megi, wiec moze napisz do niej z przypomnieniem? :cool3:[/QUOTE] O widzisz sklerotyczka ze mnie:) Zadzwonię do Toyoty:) Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Megi ma marne szanse na dom, jest bardzo nieufna. Aneta na ile może, na tyle z nią pracuje, nastąpił postęp ale tylko do pewnego momentu, potem znowu Megi "się zacięła" i tak to trwa...........:( Edited September 24, 2013 by ewu Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Napiszę jeszcze ,że Megi bardzo wypiękniała , jest błyszcząca, dorodna... Choć tyle...:roll: Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Cholerka, będzie ciężko :roll: :sad: Quote
Makila Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Megi to ciężki przypadek :shake: Dużym plusem jest to, że absolutnie nie jest agresywna. Gdyby jeszcze kłapała paszczą, to byłaby kompletna klapa. Quote
kolejna kobietka Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 No tak wtedy to już w ogóle by się człowiek załamał :roll: Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 [quote name='Makila']Megi to ciężki przypadek :shake: Dużym plusem jest to, że absolutnie nie jest agresywna. Gdyby jeszcze kłapała paszczą, to byłaby kompletna klapa.[/QUOTE] Taki poczciwy cielak... Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Anetko za szczepienia posłałam. Dziękuję:) Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Megi przez cztery lata siedziała w kojcu w schronie.... Człowiek tylko wrzucał żarcie, wyrzucał odchody i pewnie nie był miły....:( Jak ona biedna ma ufać.... Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 (edited) Ja mam sunię , która jest u mnie 7 lat. Miała 2 lata jak ją adoptowałam ze schroniska. Rok siedziała w schronisku po tym jak ją zabrano z interwencji... Kochamy ją , rozpieszczamy , tulimy , jeszcze nigdy nikogo nie polizała....nigdy....:( Kocha nas ale trauma i brak zaufania do gatunku ludzkiego są zbyt mocno zakorzenione.... Generalnie nie przepada za zbyt bliskim kontaktem...Na kolana by w życiu nie weszła a przy byle okazji włazi pod stół albo za kanapę.... Wiem ,że nas bardzo kocha i jest szczęśliwa ale woli zachować pewien dystans...... Edited September 24, 2013 by ewu Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 Toyota nie odbiera, ma wyłączony telefon, może jutro uda mi się dodzwonić. Quote
ewu Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 To jest ostatnio wątek ewu-Makila-kolejna kobietka....:placz::placz::placz: Quote
sharka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 nie ilość ale jakość się liczy ;) zaglądam i ja od czasu do czasu do Megi :] ewu a czy jest w jakimś poście prowadzone rozliczenie finansów Megi? bo przecież ona ma deklaracji chyba nawet nie na połowę hotelu? Quote
kolejna kobietka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='ewu']Ja mam sunię , która jest u mnie 7 lat. Miała 2 lata jak ją adoptowałam ze schroniska. Rok siedziała w schronisku po tym jak ją zabrano z interwencji... Kochamy ją , rozpieszczamy , tulimy , jeszcze nigdy nikogo nie polizała....nigdy....:( Kocha nas ale trauma i brak zaufania do gatunku ludzkiego są zbyt mocno zakorzenione.... Generalnie nie przepada za zbyt bliskim kontaktem...Na kolana by w życiu nie weszła a przy byle okazji włazi pod stół albo za kanapę.... Wiem ,że nas bardzo kocha i jest szczęśliwa ale woli zachować pewien dystans......[/QUOTE] [quote name='ewu']Taki poczciwy cielak...[/QUOTE] Więc może i Megi ktoś taką zaakceptuje jaka jest, najważniejsze, że nie jest w ogóle agresywna. Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 [quote name='sharka']nie ilość ale jakość się liczy ;) zaglądam i ja od czasu do czasu do Megi :] ewu a czy jest w jakimś poście prowadzone rozliczenie finansów Megi? bo przecież ona ma deklaracji chyba nawet nie na połowę hotelu?[/QUOTE] Muszę założyć wątek roliczeniowy. Megi jest teraz praktycznie na moim utrzymaniu. Trzy miesiące opłaciła agusiazet no i są dwie deklaracje. Zaraz wszystko tu wstawię żebyś zobaczyła. Nie było wolnych postów na początku i cały czas się zbieram żeby wątek rozliczeniowy osobno założyć. Jestem ostatnio ciągle potwornie zmęczona, nie wiem co się dzieje ale dzisiaj się zmobilizuję i zrobię ten wątek . Wszystkie wpłaty wypisałam co do grosika ale są w wielu postach, tak nie może być. Wszędzie mam nienaganny porządek i tu też taki zaprowadzę. Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Toyota nie odbiera, napisałam smsa z prośbą o pilny kontakt , też nic... Martwię się bo miałam nadzieję ,że załatwi sfinansowanie sterylki Megi. Quote
sharka Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 może poproś moda o 1 czy drugi post, to wystarczy, nie trzeba jak dla mnie zakładać nowego wątku :] Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 Już wszystko tu wypiszę a potem pomyślę gdzie to zamieścić żeby było widoczne... Quote
ewu Posted September 25, 2013 Posted September 25, 2013 (edited) [SIZE=3][B]Finanse Megi[/B]:[/SIZE] [SIZE=2][B]Hotelik u Makili 300 zł miesięcznie- dostałam rabat - dziękuję:)[/B][/SIZE] Megi przebywa w hoteliku od 26.05.2013 [B]Deklaracje stałe: sharka 20 zł od czerwca agat21 20zł[/B] [B]od czerwca[/B] [B]Dziękuję:)[/B] [B] Deklaracje okresowe[/B] [B]agusiazet[/B] opłata za hotelik przez trzy miesiące czerwiec, lipiec, sierpień [B]900 zł -przelane za hotelik[/B] [B]Dziękuję:)[/B] [B]Wpłaty[/B]: mdk8 10 zł sharka 80 zł agat21 170 zł [B]Bazarki:[/B] b-b 72,60 zł cancer43 140zł Martika@Aischa 453,48zł [B]Razem:[/B] [B]926,08[/B] [B]Dziękuję:)[/B] [B] Wydatki:[/B] 100 zł odrobaczenie,odpchlenie, wyprawka - wpłacone dla Makili 300 zł hotelik -wrzesień 50 zł szczepienia [B]Razem 450zł[/B] Edited September 25, 2013 by ewu Quote
Recommended Posts