Jump to content
Dogomania

Ajek ze Skierniewic znalazł wreszcie kochający dom

Recommended Posts

Posted

jak tak przeczytałam cały wątek teraz to aż mnie zatkało!!!!!!!!:angryy::angryy:
jak można być tak nieodpowiedzialnym??:angryy::angryy: ile razy jakaś arystokratka wpisywała mi się w galerii i pisała nie na temat :shake::shake: nie wiedziałam ogólnie o co chodzi :shake::shake:
ale teraz najważniejsze jest znalezienie pieska!!!!!!
dziewczyny zróbcie wszystko żeby piękniś się znalazł bo to nie może się źle skończyć!!

ps. Vectra teraz już wiem o czym pisałaś :shake::shake:niemożliwa jest ta dziewczyna!!!!!!!

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OTO MOTTO KAMCI NA JEDNYM Z JEJ BLOGASóW....

:shake: :shake: :shake: "ZWIERZęTA TEZ MAJą SERCE...
W PRZECIWIEńSTWIE DO LUDZI"

Kamciu... jak to idealnie pasuje do ciebie
:cool1:

Posted

Rozmawiałam z nią przez telefon...głos miała 10 latki...:roll: ale nie widziałam jej nigdy więc nie moge nic powiedzieć....ale co jej ODBIŁO?!?

Posted

[quote name='justys95']Rozmawiałam z nią przez telefon...głos miała 10 latki...:roll: ale nie widziałam jej nigdy więc nie moge nic powiedzieć....ale co jej ODBIŁO?!?:shake:głosem się nie sugeruj to bardzo mylące
czy wiadomo cos o psiaczku ??
Swoja drogą to mamusia niczego sobie zołza ....:diabloti:....no a za tym jaka matka taka natka......

Posted

justys95 napisał(a):
Rozmawiałam z nią przez telefon...głos miała 10 latki...:roll: ale nie widziałam jej nigdy więc nie moge nic powiedzieć....ale co jej ODBIŁO?!?

sluchajcie co jej dobilo to jej odbilo....ale to nie chyba ONA dostala psa na tymczas? ja sie na tym nie znam ale tu chyba musiala byc zgoda rodzicow albo jakas umowa cokolwiek....wiec skoro rodzice nie poczuwaja sie do zadnej odpowiedzialnosci to czego oczekiwac po ich corce? corkach?:diabloti:

Kamcia wracaj z Krakowa !!! chodz na dywanik zapraszamy:cool3:

Posted

Oj będziesz miała Kamciu kłopoty...:diabloti: przeczytałam pare jej postów i ona chyba w tym roku pisała test szóstoklasisty :cool3:

Posted

justys95 napisał(a):

zadzwoń do mnie :diabloti: to się przekonasz jak złudny jest telefon ;)

Posted

A może ja jej tu na miejscu, w Krakowie poszukam?
:razz: Z chęcią zamieniłbym z nią długą rozmowę :cool1: PORAŻKA!
A wiecie co znalazłem na jej blogu, którego link wcześniej ktoś podał?

HHUURRAA!!!! Moja mama zgodziła się na kupna nowego psa . Jeszcze nie wiem jaka będzie to rasa . Myślę że sznaucer będzie najlepszy ponieważ dowiedziałam się się że nie można być na niego uczulonym . A moja siostra która ma pół roku najprawdopodbniej jest alergikiem . Narazie ciągle szukam w ogłoszeniach internetowych i gazetowych . Znalazłam ogłoszenie ale pieski były trochę za drogie no 1200 zł . jestem szczęśliwa ponieważ miałam psa rok temu ale niestety mi uciekł . A psy to moja pasja więc mam nadzieję że szybko się sprawa uwinie i niedługo będę miała psa . A tak przy okazji to miałam wycieczkę klasową do Modlina . Jednym słowem to kompletne dno . Jedyna fajna rzecz to była strzelnica . Ale za nią nie warto było zapłacić 70 zł . No to do następnej notki . Komenty mile widziane :-)

Szkoda gadać :angryy:

Posted

Super, kolejny pies...
A tak btw. ona pisze na wszystkich forach jakie są...czy to motoryzacyjne, modowe etc., na temat ciężkiej muzy też się wypowiada...sporo jej w necie...
Kurcze...wkurzyła mnie podwójnie...bo mojego kota zgubil ktoś pod czyją opieką była...
Grrrrrrrrrrrrr....

Posted

HHUURRAA!!!! Moja mama zgodziła się na kupna nowego psa . Jeszcze nie wiem jaka będzie to rasa . Myślę że sznaucer będzie najlepszy ponieważ dowiedziałam się się że nie można być na niego uczulonym . A moja siostra która ma pół roku najprawdopodbniej jest alergikiem . Narazie ciągle szukam w ogłoszeniach internetowych i gazetowych . Znalazłam ogłoszenie ale pieski były trochę za drogie no 1200 zł . jestem szczęśliwa ponieważ miałam psa rok temu ale niestety mi uciekł . A psy to moja pasja więc mam nadzieję że szybko się sprawa uwinie i niedługo będę miała psa . A tak przy okazji to miałam wycieczkę klasową do Modlina . Jednym słowem to kompletne dno . Jedyna fajna rzecz to była strzelnica . Ale za nią nie warto było zapłacić 70 zł . No to do następnej notki . Komenty mile widziane :smile:
To napisała niecały rok temu...ciekawe o którego psa chodziło...:roll:

PS:Jakby coś to mówcie, bo też jestem na www.psyimy.pl i nie tylko...

Posted

Pianka napisał(a):
Tak jestem tam zalogowana. Ogłaszam psy na wszystkich możliwych forach.
A te forum- to chciałam powiedziec, ze nalezy do niej:roll:

ooo matko jedynaca.....i tam tez tak '''pomaga'' psom??????

Posted

justys95 napisał(a):
To napisała niecały rok temu...ciekawe o którego psa chodziło...:roll:

Wiem. Ale zgubienie psa powinno być przestrogą rzed daniem jej jakiegokolwiek innego na tymczas... Szkoda, że nikt wcześniej tego nie zobaczył. Widać też po jej stosunku wypowiedzi, ile pies dla niej znaczy. "zgubiłam jednego, a co tam, wezme drugiego" Zupełnie bez uczuć... A pies dla niej to chyba tylko jako szpan...

Posted

Pianka napisał(a):
Tak jestem tam zalogowana. Ogłaszam psy na wszystkich możliwych forach.
A te forum- to chciałam powiedziec, ze nalezy do niej:roll:

Forum psyimy.pl należy do nieodpowiedzialnej 14 latki?:mdleje: :flaming:

Posted

TO napewno nie jej forum ;) Sama wiesz, że z niej bajkopisarka :lol:

Zobaczcie, miała praktyki:

Będę miała WESTA . Super pies i tak dalej . Trudno było mi się zdecydowaćale w końcu wybrałam rasę WEST HIGHLAND WHITE TERRIER . . Teraz będę pisała więcej o WESTACH . A tak przy okzaji sorki że tak długo nie pisałam ale miałam dużo różnych spraw na głowie . Długo by wymieniać ale były to między innymi chrzciny mojej siostry rodzonej Anety no i wybór psa WESTA . No a musiałam dokończyć także pisanie mojej książki o psach , no to są taki porady w wychowaniu , pielęgnacji , wyboru i zdrowiu psa . Jeśli będziecie mieć jakieś problemu dotyczące psów chętnie wam pomogę . Piszcie na adres emailowy [email protected]

A jej forum o psach to chyba http://www.dogs.o7.pl/ - o nim pisała na swoim blogu (ijuż mnie głowa od tego różowego boli)
Myślę, że gdyby prowadziła taki portal jak psyimy.pl, to napewno wszyscy byśmy ciągle o tym od niej słyszeli ;)

Hihi, fajny ma regulamin :)

6. Maksymalny rozmiar baneru 100x500

7. W razie jakichkolwiek pytań proszę pisać w dziale Administracja bądź PW do Administratora lub Moderatora

8. Admin i Moderator ma zawsze racje (ciekawe co to ma wspólnego z pkt. 6 :evil_lol: )

9. Jeżeli Admin lub Moderator niema racji patrz punkt 6

Btw, czy tylko ja uważam, że rodzice powinni mieć nadzór nad tym co ich pociechy (lub niepociechy) robią na internecie?;)

Posted

Czy nie można, jakoś ukarać tych ludzi,przecież mając psa pod opieką byli odpowiedzialni za niego. Guwniara sobie reklame chciała zrobić kosztem, życia psa. Warto byłoby ukrócić , takie zabawy. Gdzie są rodzice, tego bachora?

Posted

[quote name='Anashar']TO napewno nie jej forum ;) Sama wiesz, że z niej bajkopisarka :lol:

Zobaczcie, miała praktyki:

A jej forum o psach to chyba http://www.dogs.o7.pl/ - o nim pisała na swoim blogu (ijuż mnie głowa od tego różowego boli)
Myślę, że gdyby prowadziła taki portal jak psyimy.pl, to napewno wszyscy byśmy ciągle o tym od niej słyszeli ;)

Hihi, fajny ma regulamin :)

Btw, czy tylko ja uważam, że rodzice powinni mieć nadzór nad tym co ich pociechy (lub niepociechy) robią na internecie?;)

detektywie nasz mily:) zapraszam http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=65192

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Uważam,że trzeba by było jakos dotrzec do jej rodziców i z nimi porozmawiac. Powiedziec ,że za takie rzeczy grozi sprawa na policji.Juz oni wtedy zrobia z nia porzadek...:diabloti:
Podejrzewam,ze ona tez im takie bajki wciska ,ze szkoda gadać......

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Uważam,że trzeba by było jakos dotrzec do jej rodziców i z nimi porozmawiac. Powiedziec ,że za takie rzeczy grozi sprawa na policji.Juz oni wtedy zrobia z nia porzadek...:diabloti:
Podejrzewam,ze ona tez im takie bajki wciska ,ze szkoda gadać......

niestety ale po tym co napisaly tu dziewczyny zaangazowane w poszukiwania psiaka odnosze wrazenie ze rozmowa z nimi nic nie da...

Posted

"Jej pasją jest myślenie i pisanie wierszy." a nie widać żeby jej pasją było myślenie... :no-no-no:

Justyś a pytałaś się jej jak to sie stało że psa zostawiła samego na 2 dni ??:shake:

Posted

[quote name='Anashar']A jej forum o psach to chyba http://www.dogs.o7.pl/ O nie nie...to forum Edyty (forumowa ChiQuTa) ;)

[quote name='Rinuś']
Justyś a pytałaś się jej jak to sie stało że psa zostawiła samego na 2 dni ??:shake:
Nie...bo ona dzwoniła do mnie jakiś miesiąc temu...:cool3: szkoda, że nie wczoraj albo dziś bo by się dostało nieprzyjemnymi słowami...:mad: