Jump to content
Dogomania

Ajek ze Skierniewic znalazł wreszcie kochający dom

Recommended Posts

Posted

Znalazlam nastepne forum na ktorym byla modem..:shake: pseudo Arystokratka 14...zara tam narobie zametu:) co prawda jest tam tylko 50 uzytkownikow ale lepiej zeby i oni wiedzieli jakiego maja ''dobrego'' moda

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za Gryzka, bo tak ma na imię,
"Ajek" to właśnie "pomaganie psom" w wydaniu Kamci.
Po drodze jeszcze był "Dilerem".
Telenowela, normalnie. U siostry ciotecznej właśnie korzystała z internetu czasem. Nie wiem, która to Twoja siostra, Kamciu, i nie chcę wiedzieć.

Posted

dealer napisał(a):
Znalazlam nastepne forum na ktorym byla modem..:shake: pseudo Arystokratka 14...zara tam narobie zametu:)

kochana dziel się z bliźnimi takimi kffiatkami :cool1:

Guffi tą Kamile kojarze :diabloti: Kamcia ta sama pólka :cool1:

Posted

Guffi napisał(a):
Znalazłam link ze szkołami(gimnazjami) w skierniewicach. Chyba nie można wkleić, na forum, jak ktoś nie zna to może na pw wyślę?

daj , popatrzymy , popytamy :cool1:

Posted

zasadzkas napisał(a):
Za Gryzka, bo tak ma na imię,
"Ajek" to właśnie "pomaganie psom" w wydaniu Kamci.
Po drodze jeszcze był "Dilerem".
Telenowela, normalnie. U siostry ciotecznej właśnie korzystała z internetu czasem. Nie wiem, która to Twoja siostra, Kamciu, i nie chcę wiedzieć.

jest tylko jeden Diler na dogo.....to moj pies:diabloti: ukradla mi imie...bo byla raz w mojej galerii...

Przepraszam za offa:oops:

Posted

dealer napisał(a):
jest tylko jeden Diler na dogo.....to moj pies:diabloti: ukradla mi imie...bo byla raz w mojej galerii...

Przepraszam za offa:oops:

Ajek , Ajka też tak znajomo :diabloti: Ajda moja ;)

Guffi ja zawsze śledze ciekawe osobowości :cool1:

Lemoniada no nie wszędzie można te plakaty dawać , niewiem może na ogrodzeniach jakiś .. byle nie na przystankach !!! bo was SM będzie ścigać

Posted

[quote name='Guffi']Znalazłam link ze szkołami(gimnazjami) w skierniewicach. Chyba nie można wkleić, na forum, jak ktoś nie zna to może na pw wyślę?

A zna ktos jej nazwisko?

KAMCIU, JESLI w ciagu 24 godzin nie zglosisz sie do mnie to ide na policje i zgłaszam, ze porzuciliscie psa-TY i Twoi Rodzice. Policja bez problemu ustali gdzie mieszkasz, wskażę Wasza działkę wiec szybciutko ciebie policja odnajdzie.

Posted

Odpowiedzialni to powinni być rodzice:roll:Jak mają dziecko z nad wyraz wybujałą wyobrażnią to niech go pilnują:angryy:Czy oni nie wiedzieli ,że nie mają warunków na trzymanie psa,nie wiedzieli,że wyjeżdżają??:angryy: Niedługo zapomną,że córke mają:shake:

Posted

zasadzkas napisał(a):
Ale po co? Ja wiem, do której ona szkoły chodzi :cool1:
Zastanawiam się, co zrobić w tej sytuacji.

na forach szkolnych można dać też ogłoszenia ....

zaraz poszukam takich for :cool1:

ARKA brawo :multi: :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):

Guffi ja zawsze śledze ciekawe osobowości :cool1:

Detektyw:cool1:, mnie nazywali też już detektywem... i prorokiem, bo czasami dochodziłam do takich rzeczy z domysłu:diabloti:

ARKA, jak najbardziej się zgadzam, muszą zapłacić za to, co zrobili psu! Ciekawe, co teraz zrobi...

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
Czytam, czytam i wymiekam:-o :-o :-o :-o
Czy mail
[email protected] to mail kamci??? Bo w takim razie ludzie w allegro i alegratki pisza do Niej....POza tym normalnie mnie zatkalo jak przeczytalam caly watek...Czy Gryzek sie nie znalazl?? Kurcze no, biedna psina....Moj psiak ze schroniska wziety tez uciekal i to przez prawie dwumetrowa siatke i nic nie pomagalo...I sasiedzi tez sie skarzyli, ale nikt nawet nie pomyslal o oddaniu psa, albo zostawieniu go na pastwe losu....Jak tak mozna:shake:

Posted

groszek83 napisał(a):
A co ona w ogóle powiedziała o tej sytuacji ?? Ktoś może się z nią kontaktował np.telefonicznie??

Nikt nie ma zamiaru sie z nia kontaktowac sie, po co?? TO jej 'psi obowiazek' jest szukac psa! JEJ!

Posted

Groszku - miałam do niej dzwonić jak nie znalazłam psa. Ale ponieważ była 23, a ja cała zapłakana stałam na cmentarzu, stwierdziłam, że nie ma co tracić nerwów i kasy bo i tak niczego się nie dowiem, a tylko Bóg wie jakie zarzuty usłyszę...

Posted

Lemoniada napisał(a):
Groszku - miałam do niej dzwonić jak nie znalazłam psa. Ale ponieważ była 23, a ja cała zapłakana stałam na cmentarzu, stwierdziłam, że nie ma co tracić nerwów i kasy bo i tak niczego się nie dowiem, a tylko Bóg wie jakie zarzuty usłyszę...

dzwon bez wzgledu na godzine...!

Posted

I ona się już więcej nie zapytała nawet co z psem??????:crazyeye::crazyeye: Nie no naprawdę brak słów:shake: Może warto powiadomić ją choćby sms żeby potem zdziwiona nie była,że nikt jej nie powiedział:angryy: ?Nie ma się co łudzić,że sama domyśli się ,że coś jest nie tak:angryy: