agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Znalazlam nastepne forum na ktorym byla modem..:shake: pseudo Arystokratka 14...zara tam narobie zametu:) co prawda jest tam tylko 50 uzytkownikow ale lepiej zeby i oni wiedzieli jakiego maja ''dobrego'' moda Quote
zasadzkas Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Za Gryzka, bo tak ma na imię, "Ajek" to właśnie "pomaganie psom" w wydaniu Kamci. Po drodze jeszcze był "Dilerem". Telenowela, normalnie. U siostry ciotecznej właśnie korzystała z internetu czasem. Nie wiem, która to Twoja siostra, Kamciu, i nie chcę wiedzieć. Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):Znalazlam nastepne forum na ktorym byla modem..:shake: pseudo Arystokratka 14...zara tam narobie zametu:) kochana dziel się z bliźnimi takimi kffiatkami :cool1: Guffi tą Kamile kojarze :diabloti: Kamcia ta sama pólka :cool1: Quote
Guffi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Znalazłam link ze szkołami(gimnazjami) w skierniewicach. Chyba nie można wkleić, na forum, jak ktoś nie zna to może na pw wyślę? Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Guffi napisał(a):Znalazłam link ze szkołami(gimnazjami) w skierniewicach. Chyba nie można wkleić, na forum, jak ktoś nie zna to może na pw wyślę? daj , popatrzymy , popytamy :cool1: Quote
Guffi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a): Guffi tą Kamile kojarze :diabloti: Kamcia ta sama pólka :cool1: No co Ty:diabloti: A wiesz, że to możliwe:diabloti: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zasadzkas napisał(a):Za Gryzka, bo tak ma na imię, "Ajek" to właśnie "pomaganie psom" w wydaniu Kamci. Po drodze jeszcze był "Dilerem". Telenowela, normalnie. U siostry ciotecznej właśnie korzystała z internetu czasem. Nie wiem, która to Twoja siostra, Kamciu, i nie chcę wiedzieć. jest tylko jeden Diler na dogo.....to moj pies:diabloti: ukradla mi imie...bo byla raz w mojej galerii... Przepraszam za offa:oops: Quote
Lemoniada Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Guffi, ja wiem jakie tu są szkoły i wiem jak Kamcia wygląda. Zaraz poszukam ,tylko zmyję gary. Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']kochana dziel się z bliźnimi takimi kffiatkami :cool1: Guffi tą Kamile kojarze :diabloti: Kamcia ta sama pólka :cool1: plosze szefowa:diabloti: http://www.mojeforum.net/opsach/index.php Quote
Guffi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Lemoniada, ok, to nie będę w takim razie wstawiać. Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 dealer napisał(a):jest tylko jeden Diler na dogo.....to moj pies:diabloti: ukradla mi imie...bo byla raz w mojej galerii... Przepraszam za offa:oops: Ajek , Ajka też tak znajomo :diabloti: Ajda moja ;) Guffi ja zawsze śledze ciekawe osobowości :cool1: Lemoniada no nie wszędzie można te plakaty dawać , niewiem może na ogrodzeniach jakiś .. byle nie na przystankach !!! bo was SM będzie ścigać Quote
zasadzkas Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Ale po co? Ja wiem, do której ona szkoły chodzi :cool1: Zastanawiam się, co zrobić w tej sytuacji. Quote
Lemoniada Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Słuchajcie, a o tą swoją suczkę to oni dbali? Chyba tak, skoro coś tam o wystawach pisaliście? Quote
ARKA Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Guffi']Znalazłam link ze szkołami(gimnazjami) w skierniewicach. Chyba nie można wkleić, na forum, jak ktoś nie zna to może na pw wyślę? A zna ktos jej nazwisko? KAMCIU, JESLI w ciagu 24 godzin nie zglosisz sie do mnie to ide na policje i zgłaszam, ze porzuciliscie psa-TY i Twoi Rodzice. Policja bez problemu ustali gdzie mieszkasz, wskażę Wasza działkę wiec szybciutko ciebie policja odnajdzie. Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Odpowiedzialni to powinni być rodzice:roll:Jak mają dziecko z nad wyraz wybujałą wyobrażnią to niech go pilnują:angryy:Czy oni nie wiedzieli ,że nie mają warunków na trzymanie psa,nie wiedzieli,że wyjeżdżają??:angryy: Niedługo zapomną,że córke mają:shake: Quote
Vectra Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 zasadzkas napisał(a):Ale po co? Ja wiem, do której ona szkoły chodzi :cool1: Zastanawiam się, co zrobić w tej sytuacji. na forach szkolnych można dać też ogłoszenia .... zaraz poszukam takich for :cool1: ARKA brawo :multi: :loveu: Quote
Guffi Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Vectra napisał(a): Guffi ja zawsze śledze ciekawe osobowości :cool1: Detektyw:cool1:, mnie nazywali też już detektywem... i prorokiem, bo czasami dochodziłam do takich rzeczy z domysłu:diabloti: ARKA, jak najbardziej się zgadzam, muszą zapłacić za to, co zrobili psu! Ciekawe, co teraz zrobi... Quote
gkatarzynka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Czytam, czytam i wymiekam:-o :-o :-o :-o Czy mail [email protected] to mail kamci??? Bo w takim razie ludzie w allegro i alegratki pisza do Niej....POza tym normalnie mnie zatkalo jak przeczytalam caly watek...Czy Gryzek sie nie znalazl?? Kurcze no, biedna psina....Moj psiak ze schroniska wziety tez uciekal i to przez prawie dwumetrowa siatke i nic nie pomagalo...I sasiedzi tez sie skarzyli, ale nikt nawet nie pomyslal o oddaniu psa, albo zostawieniu go na pastwe losu....Jak tak mozna:shake: Quote
Lemoniada Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ARKA napisał(a):A zna ktos jej nazwisko? No i widzisz, jaki ze mnie cymbał? Jej Mama jak zadzwoniła wymieniła mi ją z imienia i nazwiska - a ja nie zapamiętałam!!! Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 ona juz od dawno strasznie mocno chciala pieska przygarnac...poczytajcie posty z kolejnego Forum na ktorym ja namierzylam jako Sylwie siostre Kamci.. http://www.psiaki.pl/forum/search.php?search_author=arystokratka14&sid=ecabe075bfecbbd0b47a82a9752aa1b2 nastepne fo http://www.westie.net.pl/modules.php?name=Forums&file=search&search_author=arystokratka14 nie mam sily do tego bachora.... Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A co ona w ogóle powiedziała o tej sytuacji ?? Ktoś może się z nią kontaktował np.telefonicznie?? Quote
ARKA Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 groszek83 napisał(a):A co ona w ogóle powiedziała o tej sytuacji ?? Ktoś może się z nią kontaktował np.telefonicznie?? Nikt nie ma zamiaru sie z nia kontaktowac sie, po co?? TO jej 'psi obowiazek' jest szukac psa! JEJ! Quote
Lemoniada Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Groszku - miałam do niej dzwonić jak nie znalazłam psa. Ale ponieważ była 23, a ja cała zapłakana stałam na cmentarzu, stwierdziłam, że nie ma co tracić nerwów i kasy bo i tak niczego się nie dowiem, a tylko Bóg wie jakie zarzuty usłyszę... Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Lemoniada napisał(a):Groszku - miałam do niej dzwonić jak nie znalazłam psa. Ale ponieważ była 23, a ja cała zapłakana stałam na cmentarzu, stwierdziłam, że nie ma co tracić nerwów i kasy bo i tak niczego się nie dowiem, a tylko Bóg wie jakie zarzuty usłyszę... dzwon bez wzgledu na godzine...! Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 I ona się już więcej nie zapytała nawet co z psem??????:crazyeye::crazyeye: Nie no naprawdę brak słów:shake: Może warto powiadomić ją choćby sms żeby potem zdziwiona nie była,że nikt jej nie powiedział:angryy: ?Nie ma się co łudzić,że sama domyśli się ,że coś jest nie tak:angryy: Quote
Recommended Posts