Jump to content
Dogomania

Ajek ze Skierniewic znalazł wreszcie kochający dom

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']

A do szkoły zgłosić obowiązkowo , niech porozmawia z nią pedagog i rodziców niech wtajemniczą w działalność pociechy.Vectra .....wygląda na to ze to było dziaanie za przyzwoleniem rodziców:angryy:

• Replies 695
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a na pewno rodzice wiedzieli ?? rozmawiał ktoś z nimi oprócz ich dziecinki ?
bo w słowa Kamci to ja już od bardzo dawna przestałam wierzyć ...........

Posted

o boze Kamciu... zawiodalam się:shake: powiedz mi jak mozna psa ZOSTAWIC SAMEGO NA 2 DNI?:angryy: trze byc chorym:stupid: :stupid:
zawsze byłas dla mnie 'podejzana osobka' :grab:jeszcze dam wielkie brawo za pomyslowosc, opieke i odpowiedzialnosc za psa:klacz::roll:

Posted

eh...:loveu: ona mi ciągle gadała o tym, że wzięła psa na tymczas...miała dać fotki do galerii no, ale cóż...już ją pies nie obchodzi...:roll: teraz już wszyscy wiedzą o twoim "pięknym, czystym" serduszku :loveu: (:angryy:) co ci k...a odbiło?! :stupid: żeby psa tak traktować...trzymać go tylko dla szpanu...:shake: gratuluje...naprawdę gratuluje...:roll:

Posted

Dlaczego nie jestem zdziwiona.....szkoda Gryzka tylko....cala jej galeria to jedna wielka prosba ''fanow'' Kamci o wstawienie fotek oraz jeden wielki stek bzdur.....Jestem prawie pewna ze pojawi sie tu pod nowym nickiem....
Dziewczyny nie moge wam pomoc bo jestem ponad 1000km od Was ale trzymam kciuki zeby psisko sie znalazlo cale i zdrowe....Dawajcie znac co i jak....

Kamcia mam nadzieje ze ktos ci niezle dupsko przetrzepie za to:angryy:

Posted

Wielokrotnie zapewniała mnie, że rodzice się zgadzają.
Mam zapisy gg archiwum, mogę przesłać zainteresowanym.
Tatę widziałam na działce, wymyślał sposoby,gdyby pies przeskakiwał. Zapewniano nas także, że ludzie są tam życzliwi.
Niestety, wątpię również, czy wyjechałaś do Krakowa, Kamciu.
Myślę, że się bałaś przyznać, że pies uciekł.
Nie mam czasu na rozmowy z Tobą ani Twoimi rodzicami.
Szkoda mi na nie pieniędzy, wolę wydzwaniać dla psów w potrzebie.
Przyzwoitość nakazywałaby zgłoszenie chęci pomocy w szukaniu psa.
Są tu dwie fotki, kiepskie, ale są. Zwłaszcza, że, jak mówisz, masz kolorową drukarkę. Wątpię jednak, że wiesz, co to przyzwoitość.
Wydrukujemy z Lemoniadą plakaty i rozwiesimy po mieście.
Jak tylko znajdę chwilę. Cały dzień jeździłyśmy z Arką w psich sprawach: Bobka kardiolog, schronisko, sterylki, działka z Gryzkiem, którego nie ma :shake:
Jutro powtórka z rozrywki. I jeszcze bieganie po mieście z plakatami.
A Bobek z Milwą nauczą się sikać do sedesu.

Posted

Wielokrotnie zapewniała mnie, że rodzice się zgadzają.

nie musisz nikomu przesyłać tych zapewnień , jak pisałam Kamcia to kłamliwe stworzenie ....... cokolwiek napisze ... to są bajki

Posted

pidzej napisał(a):
napisałam do moda z prośbą o zmianę tytułu, o ile ktoś jeszcze tego nie zrobił...

wlasnie mialam to zaproponowac....jestes szybsza:)

Posted

[quote name='Vectra']tak napewno jest w Krakowie tak jak miała byc w Warszawie , Żywcu i innych wielu miastach ...

Kamcia nasza lata po necie jako:
Kika
Kamcia
Arystokratka 14
Arystokratka
Kamcia 14

Mi niestety ostatnio bardzo źle działała Dogomania, teraz widzę drobną poprawę. A ja w to wszystko wierzyłam, w te projekty nowego domu, gdzieś chyba nawet przeczytałam, że zamierzają kupić drugiego psa:roll:
Vectra, czyli Arystokratka to wcale nie jest 11-sto letnia siostra Kamci, dlaczego ja w to wierzyłam, wydawało mi się to tylko trochę dziwne...

Nie no, czegoś takiego w życiu bym się nie spodziewała, ona przeszła wszystko. Popieram jak najbardziej Wasz pomysł o powiadomieniu szkoły. Sama mam 14(rocznikowo 15, ale to i tak nie ma znaczenia) lat i w życiu nie wpadłabym na taki pomysł, pomagałam już wielu zwierzętom, znajdywałam domki... jak tak można, to nienormalne! Ja przeczytałam ten temat, to od razu przypomniała mi się sprawa z goldenkiem Ozzy'm

• mam jednak nadal nadzieję, że ten piesek tak nie skończy...

• Posted

[quote name='Guffi']
    Vectra, czyli Arystokratka to wcale nie jest 11-sto letnia siostra Kamci, dlaczego ja w to wierzyłam, wydawało mi się to tylko trochę dziwne...

Guffi, może masz na myśli jakąś cioteczna siostrę? Bo z tego co wiem Kamcia ma dwu- albo czteroletnią rodzoną.
    Trzymajcie kciuki za odnalezienie psa... Leje jak z cebra:placz:

Posted

Lemoniada napisał(a):
    Guffi, może masz na myśli jakąś cioteczna siostrę? Bo z tego co wiem Kamcia ma dwu- albo czteroletnią rodzoną.

Lemoniada jakbys poczytala blogaska Kamci to bys zwatpila.....
    trzymamy trzymamy trzymamy kciuki i lapy

Posted

Kamcia podobno ma małą siostre która była też jej dzieckiem ... i takie tam
    Projekt domu był zdjęty życem z jednego portalu z ogłoszeniami - to był czyiś projekt !!!!

Jej zeznania tak nie trzymały się kupy że naprawdę trudno było w to uwierzyć .....
    Kłamać to trzeba umieć ;)

Posted

Mi raz mówiła, że widzieli taki fajny domek na sprzedaż w Miechowie i chyba się tam przeprowadzą, ale nie na 100%...zapytałam na jakiej ulicy a ona zmieniła temat...ciekawe, ciekawe :roll:

Posted

justys95 napisał(a):
    Mi raz mówiła, że widzieli taki fajny domek na sprzedaż w Miechowie i chyba się tam przeprowadzą, ale nie na 100%...zapytałam na jakiej ulicy a ona zmieniła temat...ciekawe, ciekawe :roll:

koniec off ;) Kamcia miała mieszkac tam gdzie ktos z kim rozmawia :diabloti:

trzymam mocno kciuki za psiaka obu się znalazł .......... szybko bo pogoda straszna :(

Posted

justys95 napisał(a):

he he he w Miechowie, Zywcu gdzies na Slasku...szkoda ze nie na ksiezycu...:angryy:

Posted

Lemoniada napisał(a):

macie kogos kto was autem wozi czy w tym deszczu biegacie??? zeby sie dziewuszki nie pochorowaly jeszcze ....

Posted

Teraz nie mam czasu czytać całości, szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałyśmy. Przykro jest tak się na kimś zawieść, ale najgorsze, że teraz cierpi cudowny pies, nie wiadomo gdzie...
    Ja tam nie wątpię, że są w Krakowie, bo w tym momencie wydaje mi się wielce prawdopodobne, że ta dzieweczka wyjechałaby beztrosko nawet na koniec świata i przypomniała sobie dopiero po paru dniach o psie zamkniętym w piwnicy. Gdziekolwiek jednak jest niech będzie przeklęta.
    Co do tej szkoły to nie wiem, jak sprawdzić gdzie uczęszcza. Wpisać w google? Zresztą wakacje zaraz?
    Pewnie palcem ten gnój nie kiwnie żeby pomóc szukać psa. Jutro mam wolne od pracy to porozwieszam plakaty na mieście, bo dziewczyny jadą do schroniska i nie mogą.
    Dzięki, dziewczyny.

Posted

najpierw miała w Żywcu mieszkać a potem...zaraz! ona miała się przeprowadzić do Dąbrowy Górniczej o ile pamiętam...:hmmmm: a potem na g-g mi powiedziała o Miechowie...no ale w ogóle to chodzi mi o psiaka...biedny pewnie gdzieś drży z zimna i nie wie gdzie się podziać...:( przez takich właśnie ludzi :roll:

EDIT:No a po co ma pomagać w szukaniu psa jak to "nie jej wina że uciekł" :roll: No comment :angryy: niech wyjedzie nawet do Honolulu...i tak będzie przeklęta...:roll::stupid:

Posted

My nie będziemy po mieście biegać, bo on może być wszędzie.
    Nie mamy auta, niestety. Moje zaprzyjaźnione auta urodziły dzieci, znaczy: kierowczynie. Jutro Lemoniadka rozwiesi plakaty. Jak drukniemy.

Posted

Lemoniada napisał(a):

Nie wiem, w moim temacie gdzieś było, że Arystokratka to jej 11-sto(albo 10:roll:) letnia siostra... Widać żadne z jej słów nie ma nic wspólnego z prawdą. Znałam podobną osobę z innego forum. Mówiła, że nazywa się Kamila i ma 14 lat. Potem przyznała się, że ma 11, po czym napisała, że to my jej namieszaliśmy w głowie i przez to się pomyliła-czyli ma 12 lat, rocznikowo 13... Potem zaczęła pisać, że jest strasznie zakompleksiona, a my jej nie pomagamy. A ta kłamała cały czas, raz jest bardzo bogata, ma kilka psów i kotów, 2 króliki i świnka morska, a raz, że mieszka w bloku, potem "nagle" umiera jej świnka i jeden królik. Zostaje jeden i daje swoje i jego zdjęcia na forum. Mówi, że już nie będzie kłamać, po czym(była już ustalona wersja o jakimś mieszkaniu) pisze, że tam, gdzie mieszka zawsze jest piękna pogoda, jej okno styka się z lasem, a w ogóle to czasem wydawało mi się, że czytam "Pana Tadeusza":roll:

No ale dobra, koniec OT, jak pisałam-trzymam kciuki za Ajka bardzo mocno!

Posted

pidzej napisał(a):
    kurcze, piszecie tak, jakby ona miała serio coś z głową. może potrzebuje fachowej pomocy:stupid:

zapewne ma jakieś zachwiania osobowości ..... na pewno kłamie ,a najgorsze że zaczęła kłamać narażając żywą istotę :angryy: :angryy: i to tylko po to by zaistnieć :shake:

teraz ma lat 14 ...........

co do szkoły to , trzeba poszukać for szkół w Skierniewicach , przeważnie dzieciaki sobie zakładają , to może sie ją namierzy gdzieś tam ......

Posted

dealer napisał(a):
    macie kogos kto was autem wozi czy w tym deszczu biegacie??? zeby sie dziewuszki nie pochorowaly jeszcze ....

Dziewczyny jadą do schroniska chyba autem albo busem. A ja mam pożyczony rower i kurtkę z kapturem, nie zginę. Tylko zastanawiam się gdzie mam rozwieszać te ogłoszenia? Bo chyba nie wszędzie można? Żebym jeszcze do tego wszystkiego kary nie zapłaciła. A skierniewice to spore miasto wbrew pozorom, ode mnie na działkę Kamci jedzie się około 40minut rowerem.